Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

5 kæmpe store stjerner Og dette er ikke en gang nok Fantastisk sted Det allerbedste fitnesscenter Gode maskiner, hold, havudsigt, og dejligt rent Og vigtigst: Så rart at komme der Alle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Seier er KLUBBEN hvis du elske hold træning, der findes ingen klub i Århus og omegen der bare kommer i nærhed af Seier hvad angår hold og træner. Samtidig er det en klub der bare er fantastisk rart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Seir er et helt særligt træningsunivers - et high level træningscenter med de bedste faciliteter inde og ude samt virkelig dygtige og motiverede trænere. Jeg har ikke på noget tidpunkt oplevet et... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Seier er ikke bare et fitness center, men et sted hvor gode mennesker mødes. Jeg føler mig altid velkommen og elsker eergien både personale og brugerne har. Elsker breden af hold og udfordringen he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Palestra e centro fitness
  2. Centro benessere
  3. Palestra
  4. Personal trainer
  5. Sauna
  6. Centro per ritiri yoga

Scritti dall'azienda

Vi er ikke bare træning – vi er et sted, du kan kalde din klub. Her mødes vi for at finde styrke, balance og ro. Vi er et fællesskab for dig, der prioriterer en livsstil med sundhed, velvære og nærvær i fokus. Fra sveddryppende træningssessions og high-fives til et øjebliks stilhed i saunaen eller kaffe og samtale i loungen. Vi tror på fællesskab. På smil, støtte og små sejre. På at styrke både krop og sjæl – sammen. Her er plads til at mødes, til at udfordre sig selv, grine højt og vokse i fællesskab. Aarhusbugten uden for døren minder os om noget vigtigt: Balance findes i foreningen af ro og bevægelse. Derfor har vi skabt et sted, hvor du kan trække vejret dybt, mærke dig selv og gå herfra med fornyet energi. Hos SEIER er du en del af noget større. Et fællesskab. SEIER er din klub. Vi glæder os til at lære dig at kende. Mads Seier

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Byens bedste

Fede holdtilbud. Dejlige forhold. Det bedste personale.

Kære Jette

Tusind tak for dine ord. Det gør os rigtig glade, at du oplever både holdene, rammerne og vores personale som noget helt særligt. Vi sætter stor pris på din støtte - og på at have dig med i fællesskabet.

Valutata 5 stelle su 5

Seir er et helt særligt træningsunivers

Jeg har ikke på noget tidpunkt oplevet et træningscenter der på så højt niveau formår at sikre den rette træning/hold og samtidig skabe et unikt miljø og stemning der samlet gør hele forskellen. Jeg vil klart anbefale Seier.

Kære Bettina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever Seier som et særligt træningsunivers, hvor både faciliteter, træning og stemning går op i en højere enhed.

Vi arbejder hver dag for at skabe et miljø, hvor man både føler sig godt guidet og samtidig hjemme i fællesskabet - derfor gør det ekstra glad, at du mærker netop det.

Tak for din varme anbefaling og for at være en del af Seier.

Valutata 5 stelle su 5

Det er et helt anderledes fitness…

Det er et helt anderledes fitness center, hvor det sociale er i højsædet. Det hele fungerer fint.
Der er medarbejdere hele tiden til at spørge om hjælp.
Så de allerbedste anbefalinger. herfra.

Kære Peter

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os, at du mærker den sociale stemning og nærvær i hverdagen hos Seier. Vi gør meget ud af at være til stede og skabe et trygt sted, hvor man altid kan få hjælp - og det glæder os, at det opleves sådan.

Tak fordi du er en del af fællesskabet - og for de fine anbefalinger.

Valutata 5 stelle su 5

Når du træder ind i Seier træder du ind…

Når du træder ind i Seier træder du ind i et varmt og rummeligt fællesskab hvor du bliver mødt af glade ansigter og hvor du kan finde styrke, sammenhold, men også din egen indre ro - guided af kompetente medarbejdere - det er så meget mere end et træningscenter - det er en stor, vigtig og værdsat del af mit og hele min families liv

Hej Heidi

Tusind tak for dine smukke ord. Det rører os virkelig at høre, at du oplever Seier som et sted med nærvær, ro og fællesskab - og at det betyder noget for både dig og din familie.

Vi gør os umage for at skabe et trygt sted, hvor man føler sig hjemme, og det glæder os enormt, at du mærker det.

Tak for at være en del af fællesskabet hos os.

/Mads Seier

Valutata 5 stelle su 5

SeierFitness er uden tvivl det bedste…

SeierFitness er uden tvivl det bedste træningscenter i Århus.
Gode faciliteter, det bedste team og søde medlemmer.

For mig er Seier ikke bare et fitnesscenter. Det er på kort tid blevet en familie. Seier family

8 ottobre 2024

Risposta di SEIER

Hej Linda. Tusind tak for dine flotte ord. Vi er glade for at du er blevet en del af SEIER familien. /Mads

Valutata 5 stelle su 5

Et skønt sted med en god Tine dejlige…

Et skønt sted med en god Tine dejlige faciliteter og masser af tilbud
Danmarks bedste fitness center. Skal flytte til Odense så jeg håber Seier laver en afdeling i Odense.

25 giugno 2024

Risposta di SEIER

Hej René. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Håber du finder en god klub at træne i i Odense. Kan anbefale Fin Form Odense, som et skønt sted med lækre faciliteter. /Mads Seier

Det bedste fitnesscenter på Aarhus Ø/måske i hele Aarhus

Fantastisk motionscenter. Skønneste bugtudsigt. Gode maskiner. Dejligt personale. Herligt opholdsområde. Badefaciliteterne er skønne. Og for mig er det herligt, at rengøringen er i top. Intet at klage over, kun roser.
Mvh Gitte Lang Lings

12 febbraio 2024

Risposta di SEIER

Hej Gitte. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder uendeligt meget for os. /Mads, SeierFitness

Valutata 4 stelle su 5

"GO FOR IT"

Fantastic location and view on the new harbour peninsula, Aarhus C. Many young folks have moved out here to owner or rented flats. New members are being recruited from this new harbour area. Several flats are rented out as holiday homes. We are staying in one right now = luxury for us. :-)) The Seier concept, as a family owned training and meeting centre, has been
like a breath of fresh air in the keep-fit and keep happy world. It started around 15 years ago, more or less,
in the same building as "Spanien", our iconic swimming baths with much charm and history. The swimming training was very effective for me personally combined with self-training on mats mostly, and the
mostly excellent Seierfitness Yoga instructors. There were also at least 2 trained physiotherapy staff. They were also there to check if any exercise instructed by others seemed to be pointing against the natural flexibility, strength and coordination of joints, muscles, nerves, fascia in general. Focus on developing a natural breathing rythme has always been a key point in all training. Breathing essentially becomes more fulfilling and natural again. Is Seierfitness now drowning in competition with other training centre prices, which are up to 75% lower in price? Not every pocket has a hole in the sense that the pocket can be refilled constantly. :-(( Seier seems to be drowning; loosing money. I presume that the investors hope not? Let us, other age groups than especially the young and fit, lobby the Aarhus council. "More financial support for the essentials in our modern day life." We would save millions on hospitalisation etc. I personally am frustrated. I am trained in preventative treatment here from Aarhus, Shanghai and Luxemburgh. Let's at least reopen the facilities for training in "Spanien" combined with the swimming baths. Several pensioners like myself are trained in our hay-day in health focused enterprises. Lots of OLDIES are not. Let's "go for it" on our old age bikes, speed bikes ad the rest :-)) May the winds blow both softly and strongly for gratitude,
common sense and unity.

6 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Så meget mere end bare træning!

Hvis din træning er mere end blot løfte jern så er du kommet til det rigtige sted.
SEIERFITNESS tilbyder fantastiske hold, personlig træning, muligheden for optimale restitution med isbad og sauna og derudover er deres udstyr i top. Ejerne er passioneret, venlige og gør deres absolut bedste for at sikre at du føler dig velkommen og som en del af fællesskabet. SEIERFITNESS er mere end bare et fitness, det er et Wellness ophold hvor man ikke blot for opfyldt sine træningsbehov, men også behovet for velvære og wellness.

5 STJERNE TIL DET KNALD DYGTIGE TEAM OG 5 STJERNE FOR ET FITNESS DER FORENGANGS SKYLD SÆTTER STANDARDEN HØJ!

15 marzo 2023

Risposta di SEIER

Tusind tak for den flotte anmeldelse @Jensen. Den er sendt videre til hele mit fantastisk team. TAK fordi du tog dig tid til at skrive den. /Mads

Valutata 1 stelle su 5

Dyrt fitnesscenter

Alt for dyrt fitness center ift hvad de tilbyder. De afholder hold udenfor, få maskiner. Anser sig selv som eksklusiv tværtimod. Det eneste der er godt er at de har saunagus men at give 595 - 795 kr pr. Måned er helt vanvittigt.

29 novembre 2022

Risposta di SEIER

Av for den Marc, det var sku da en våd Berlinger at få klasket i ansigtet ;-) Men helt utilfreds har du vist ikke været siden du har hængt ud hos over 1 år. Men håber du har været glad for den tid du har haft hos os, imens prisen har været rimelig.
Prisen kan jo altid diskuteres, nogen ynder at brænde 1000 kr. af på en bytur, andre 750 på en middag med kæresten, og andre har ikke noget imod at træne til 700 om måneden. Sådan er der jo så meget.....
Vi bære ikke nag, selvom du kun har givet os en stjerne, du vil altid være velkommen retur. /Mads

Fitnesscenter med kvalitet

Rigtig rigtig fin fitnesscenter med meget venlige og behjælpelige medarbejdere, og ejeren som er meget hjælpsomt på alle mulige tænkelig måder både i og udenfor centeret. Stort respekt herfra.
Men som studerende, kan jeg desværre ikke være medlem mere, da studenterrabat er fjernet- øv øv!

God vind fremover 💪🏻😃

29 novembre 2022

Risposta di SEIER

Tusind tak for dine rosende ord og de 5 stjerne. Du er altid velkommen retur Aqqaluk. /Mads

Valutata 1 stelle su 5

Advarsel for Seier fitness abonnement

Dette selskab øger deres priser med 10% på deres abonnement med en dags varsel. Det er ulovligt og dybet umoralsk. Det er almenligt glædende at gi varsel med nok tid at afslutte et abonnement hvis selskabet øger prisen. Jag vil gerne advare andre for dette meget korrupte selskab.

EDIT: Seier Fitness bruger semantik og kalder deres øgning "energitillæg". Det er ikke nogen forskel og et selskab der tilbyder abonnement mangler stadigvæk at gi varsel i tilstrækkelig tid at afslutte et abonnement før en forandring træder i kraft. Alt andet er useriøst.

30 settembre 2022

Risposta di SEIER

Hej igen Henrik. Nu har jeg desværre ikke gemt det fyldelstgørende svar jeg gav dig på din anmeldelse på vores google business profil og som du nu har slettet (altså din anmeldelse). Men jeg agter lige at holde fri for idag og får så brugt tid på at svare dig helt konkret igen i morgen.
Ha en skøn aften.

----

Hej Henrik så er Jeg her igen. Som Jeg også svarede på din anmeldelse på vores Google business konto, så er Jeg ked af at det er sådan du tolker den mail vi har sendt ud.
Vi har nøje noteret, at de 35,- kr. er et Energitillæg og IKKE en prisstigning, og det bortfalder igen lige så snart energipriserne er mod normalen igen.

Vi kæmper lige som mange andre virksomheder med at holde næsen ovenvande efter 2 hårde corona år, så det drejer sig ganske enkelt om overlevelse, ligeså vel som din lokale fiskemand, restaurant eller kaffebar er presset og må tage tillæg eller bede om hjælp for at komme igennem.

At du stempler min klub som korrupt gør mig ked af det, for det er vi absolut ikke. Vi kæmper hver dag for at gøre en forskel og skabe den bedste fitnessklub i Aarhus.

For god ordensskyld smider jeg lige den mail ind her, som vi sendte ud til Jer medlemmer.
-------

Energitillæg

Vi ved alle, at vi befinder os i en energikrise og det rammer også din lokale fitnessklub SeierFitness.

Energipriserne er steget voldsomt, og det rammer vores drift med vores lange åbningstider, kredsløbsudstyr og en sauna der står tændt i mange timer.

Derfor er vi nødt til fra oktober måned, udover dit normale fitnessabonnement, at opkræve dig et energitillæg på kr. 35,- pr. måned.

Det er vigtigt for os at pointere, at tillægget bortfalder, lige så snart vi nærmer os normalen igen i forhold til energiomkostningerne.

Det er altså et midlertidigt gebyr og ikke en prisstigning.

Med de historisk høje energiomkostninger, er tillægget en forudsætning for, at vi kan drive klubben.

Vi håber derfor på din forståelse og glæder os til at se dig i SeierFitness.

Fuldstændig fantastisk fitnessklub

Fuldstændig fantastisk fitnessklub. Men jeg er virkelig meget ked af at klubben i Spanien ikke “overlevede” corona. Det var helt klart der jeg fortrak at træne. Her var den mest fantastiske atmosfære og virkelig imødekommende personale. Det bedste sted ❤️
Men Pakhusene er helt afgjort også fantastisk. En super flot klub med alt man måtte ønske sig ift. udstyr. Også venligt og hjælpsom personale.
Kan klart anbefales !

3 giugno 2021

Risposta di SEIER

Kære RN. Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave denne anmeldelse. Glad for at du er faldet godt til i Pakhusene, og absolut enig i, at Spanien var et helt unikt sted, men en fantastisk atmosfære. Men ja desværre, måtte vi lukke ned, for at komme igennem "Corona" oplevelsen. Tak herfra de 5 🌟 betyder mere end du aner. / Mads Seier

Dejligt fitness center

Dejligt fitness center - Seier Fitness Aarhus Ø. Nyder især den gode kaffe og en frisk Børsen hver morgen. Maskiner og udstyr tip top.

5 novembre 2020

Risposta di SEIER

Tusind tak for stjerne Jan. De luner ekstra godt i en svær tid :-) / TUSIND TAK, Mads Seier

Valutata 2 stelle su 5

Maskiner

Jeg syntes at i godt kunne have nogle flere styrke maskiner i det nye fitness i pakhus. Hvis man fx kigger på hvor stort et udvalg fitness world har af styrke maskiner.

16 ottobre 2020

Risposta di SEIER

Hej Casper. Tusind tak for din anmeldelse. Jeg må dog tilstå det gør mig ked af det, når du har anmeldt Seier udfra en direkte sammenligning med en anden fitnesskæde. Vi er en klub der vægter kvalitet frem for kvantitet. Derfor har vi ikke overfyldt vores lokaler med udstyr, da vi vægter der er god plads/luft imellem maskinerne, og det får et dejligt luftigt udtryk og ikke en overfyldt lokale med træder ind i. Taget i betragning at der samtidig hærger en COVID-19 epidemi, så giver det også endnu mere mening at vi har valgt denne retning. Jeg håber derfor du vil genoverveje dine to stjerne og i stedet anmelde udefra generel oplevelse i forhold til service, rengøring, kvalitet af udstyr (noget der ikke virkede) osv. Du er mere end velkommen til at kontakte mig direkte på mads@seierfitness.dk, hvis der er noget du føler vi kan gøre bedre, eller skrive det her som kommentar. Med venlig hilsen, Mads Seier

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più