Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

5 kæmpe store stjerner Og dette er ikke en gang nok Fantastisk sted Det allerbedste fitnesscenter Gode maskiner, hold, havudsigt, og dejligt rent Og vigtigst: Så rart at komme der Alle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Seier er KLUBBEN hvis du elske hold træning, der findes ingen klub i Århus og omegen der bare kommer i nærhed af Seier hvad angår hold og træner. Samtidig er det en klub der bare er fantastisk rart... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Seir er et helt særligt træningsunivers - et high level træningscenter med de bedste faciliteter inde og ude samt virkelig dygtige og motiverede trænere. Jeg har ikke på noget tidpunkt oplevet et... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Seier er ikke bare et fitness center, men et sted hvor gode mennesker mødes. Jeg føler mig altid velkommen og elsker eergien både personale og brugerne har. Elsker breden af hold og udfordringen he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Palestra e centro fitness
  2. Centro benessere
  3. Palestra
  4. Personal trainer
  5. Sauna
  6. Centro per ritiri yoga

Scritti dall'azienda

Vi er ikke bare træning – vi er et sted, du kan kalde din klub. Her mødes vi for at finde styrke, balance og ro. Vi er et fællesskab for dig, der prioriterer en livsstil med sundhed, velvære og nærvær i fokus. Fra sveddryppende træningssessions og high-fives til et øjebliks stilhed i saunaen eller kaffe og samtale i loungen. Vi tror på fællesskab. På smil, støtte og små sejre. På at styrke både krop og sjæl – sammen. Her er plads til at mødes, til at udfordre sig selv, grine højt og vokse i fællesskab. Aarhusbugten uden for døren minder os om noget vigtigt: Balance findes i foreningen af ro og bevægelse. Derfor har vi skabt et sted, hvor du kan trække vejret dybt, mærke dig selv og gå herfra med fornyet energi. Hos SEIER er du en del af noget større. Et fællesskab. SEIER er din klub. Vi glæder os til at lære dig at kende. Mads Seier

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Et unikt sted.

Et unikt sted på mange måder. Kan anbefales til ALLE., der vil træne i byens bedste fitnesscenter.
God træning 😊😊😊
Mvh
C. Metin

8 maggio 2017
Valutata 1 stelle su 5

club1000

Jeg kommer og træner efter arbejde typisk kl.17-19 (Men det er kun dette tidsinterval jeg har oplevet mange mennesker.) og der er træningscenteret ihvertfald prop fyldt og man skal ofte stå og vente på maskiner og stå i kø til øvelser... Hvilket er meget ærgeligt når man betaler lidt "ekstra" for dette træningscenter bl.a. pga. deres brand med club1000 men jeg tvivl på deres brand club1000 er sandt og er korrekt reguleret. Jeg har på fornemmelsen at de udregner de 1000 som "aktive" medlemmer, og hvornår er man aktiv, er det 1 gang om ugen, 1 gang måneden, 1 gang om dagen? tjaa hvem ved...

Derudover kunne de godt bruge en ordenligt leg maskine og så mangler stangvægteklemmerne gummidutter. Nogle gange lugter der også lidt, og vandhanden og vægene ligner noget som har svamp.

Ellers et fint træningscenter og gode mennesker men jeg har fundet et nyt uden så mange mennesker.

4 marzo 2017

Hej Per

Tusind tak for dit skriv.

Det er helt korrekt, at vi har flest mennesker i huset imellem 17-19, og det er også helt korrekt, at der har været mere belastning på dette tidspunkt, end der har været vores hensigt.
For det første, har vi lige passeret det tidspunkt på året, hvor flere medlemmer end normalt, vælger at give den en ekstra en over frakken.
For det andet så har vi også haft en del ekstra kunder i huset pga. vores forsinkelse med byggeriet af vores nye klub Pakhusene på Aarhus Ø som har haft åbningsreception idag. Det var meningen denne klub skulle åbne midt/slut januar, og da vi så blev forsinket, som jo kan ske, gav vi dem der havde lyst, og som havde købt medlemskab til Pakhusene, adgang til Spanien. Det har absolute givet en ekstra belastning, men det positive er også, at vi har givet vores medlemmer, endnu et sted at træne, hvilket også betyder ekstra luft i Spanien.
Men igen, tak for dit skriv og du har helt ret i forhold til der har været for mange i huset i forhold til vores brand, men det har vi nu lavet om på. Håber du er faldet godt tilpas det nye sted hvor du nu træner, og du er altid velkommen retur. Vh/ Mads Seier

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk stemning og garanti for sved på panden

Seier fitness er sted, der bringer min træningsenergi op på et virkelig højt niveau. Medarbejderne er i den grad kompetente til at hjælpe med ens træning, faciliteterne er super hyggelige og man føler sig som en del af en stor familie, når man træner i Seier Fitness.

Spinningsholdene og TRX holdene er desuden super gode, hvor kombinationen af teknik og sjov, virkelig giver mig lyst til at yde lidt mere. Ens forbrænding er helt i top på en spinningstime, da instruktørerne har en helt unik kompetence til at presse en til det ypperste - så der er i den grad garanteret sved på panden. Derudover er det selvfølgelig et kæmpe plus, at man kan bruge svømmehallen og saunaet. Jeg er stor fan af Seier Fitness og anbefaler det gerne til alle mine venner og bekendte :)

6 giugno 2016

Risposta di SEIER

Tusind tak for din flotte anmeldelse Kristina. Vi er glade for at du syntes om stedet og træningen, og ikke mindst at du er glad for adgangen til svømmehallen. Og tak fordi du anbefaler os videre til din omgangskreds. Vh/Mads Seier

Valutata 5 stelle su 5

Rar stemning og gode faciliteter. Småt, men rigtig godt og ikke overfyldt.

Man føler sig velkommen og ikke bare som et 'nummer'. Meget lækre omklædningsfaciliteter og et stort plus, at man også kan benytte svømmehallen. Så ja, jeg vil da klart anbefale Seier Fitness til andre.

3 giugno 2016

Risposta di SEIER

Hej Jette. Tak for de rosende ord:-) Husk du kan tilbyde din vennekreds 14 dages gratis træning til Seier, det kunne jo være du kunne få nogle venner eller kollegaer med. Vh/Mads Seier

Fantastisk træningscenter

Har efterhånden berørt en del forskellige træningscentre, men har aldrig oplevet et sted der er så unikt som Seierfitness.
Det er et center der formår at tale til alle typer mennesker unge som gamle, stramme som slappe og samtidig bevarer en helt fantastisk afslappet og hyggelig stemning som fortsætter helt ud i omklædningsrummene.
Kan virkelig kun anbefale Seierfitness, de er med til at give træningen mere værdi og en hel del sjovere.

2 giugno 2016

Fantastisk sted :-)

Super stemning - som man mærker i samme øjeblik man træder ind hos Seier Fitness. Dygtige medarbejdere - altid smilende og positive :-) Jeg glæder mig hver gang :-)

27 maggio 2016

Risposta di SEIER

Hej Mette. Dejligt med sådan en kommentar og rosende ord. Forsat god træning i Seierfitness. Vh/Mads Seier

Valutata 5 stelle su 5

Et fitness center der skiller sig ud!

Lækkert fitnesscenter med en helt fantastisk og hyggelig stemning blandt både medlemmer og medarbejdere.
Centeret er ikke særlig stort, men har et maks på antallet af medlemmer, så det aldrig føles 'overcrowded' som i så mange af de store fitnesscentre.
Derudover har de også en god begrænsing på antal medlemmer på holdundervisning, så der er større opmærksomhed på det enkelte medlem.

Og så er det fedt med adgang til svømmehallen ;)

26 maggio 2016

Risposta di SEIER

Hej Adil. Tusind tak for din venlige ord. Vi er meget glade for at du nettop fremhæver de områder som vi nettop ønsker at differentiere os på i fitness markedet. Hygge, det sociale, opmærksomheden som gerne skulle gøre man får lyst til at komme igen og igen og igen:-) Forsat god træning og nyd din næste svømmetur. Vh/Mads Seier

Valutata 5 stelle su 5

Intim atmosfære og personlig relation i højsædet

Jeg har nu været medlem af SeierFitness i 6 måneder og kan varmt anbefale det til andre. SeierFitness tilbyder intime rammer, hvor kvaliteten, udstyret og servicen er i højsædet.

Stemningen er unik og man føler en personlig relation til centret og de andre medlemmer, hvilket giver ekstra motivation og energi til den daglige træning.

24 maggio 2016

Risposta di SEIER

Tak for dine fine ord Mads, de luner i en fitnessiværksætters hjerte. Vi knokler videre for at opretholde de hyggelige rammer og kvaliteten i træningen. Vh/Mads Seier

Valutata 4 stelle su 5

Helt anderledes - på den gode måde

Jeg har siden januar 2016 trænet hos SeierFitness. Har sideløbende tilkøbt personlig træning med instruktør/fysioterapeut. Har været ekstremt godt tilfreds med begge dele. Atmosfæren er markant anderledes end FW og lignende steder. Her er hyggeligt, og meget stressfrit.

Som ekstra bonus har jeg adgang til bad/svømmefaciliteterne, og dermed er oplevelsen i min optik fuldendt. Eneste lille bemærkning kunne være enkelte pauser pga. kø ved maskinerne, dette har jeg dog løst ved at træne på tidspunkter lidt udenfor "rush-hour".

Samlet set en oplevelse og et center der er pengene værd. Altid smilende personale til at tage imod.

24 maggio 2016

Risposta di SEIER

Hej Charlotte. Tusind tak for din anmeldelse. Skønt du værdsætter vores hyggelige rammer og godt at hører du er kommet godt igang med træningen. Du nævner kø ved maskinerne, er det nogle specifikke maskiner det drejer sig om, eller er det generelt. Vi påtænker at lave nogle ændringer på sigt, så al information kan bruges for at gøre Seier til et endnu bedre sted at træne. Vh/Mads Seier

Lækkert fitnesscenter centralt i Århus

Dejligt med kombinationen mellem fitness og muligheden for at bruge svømmehallen.
Super gode nye faciliteter (træningsudstyr, omklædning).
Man oplever med det samme at medarbejderne også er glade for at være hos Seier Fitness.

20 settembre 2015

Super fedt Fitnesscenter

Seierfitness er sikkert det fedeste fitnesscenter i Århus - dejlig afslappet stemning med en positiv og glad tone mellem medlemmer og et dygtigt og angageret crew alt sammen skabt af vores alle sammens Mads Seier.

18 agosto 2014

Mere end.....

Seierfitness er mere end et fitnesscenter - meget mere. Den indeholder så meget personlighed og har et fantastisk crew, der bare får dig til at føle dig velkommen. De gør alt for at give os en helstøbt oplevelse - derfor har det også de sejeste medlemmer. Fede rammer, fantastisk crew og seje medlemmer - det kan kun blive en fest - et koncept der holder.

18 agosto 2014
Valutata 5 stelle su 5

Hyggeligt & Fantastisk støtte!

Stedet er ekstraordinært, det er trangt med plads, men det er okay!
Det bedste ved fitness centeret, er at du kan gå hen og få en svømmetur bagefter. Det er ikke lange baner, men man kan stadig få en god oplevelse.

Medarbejderne er altid frisk på at hjælpe dig med inspiration til nye træningsformer, og de hjælper dig med at blive i gamet!

Mange tak for en god oplevelse - Jeg håber vi ses igen en dag!

6 agosto 2014
Valutata 4 stelle su 5

Endelig fandt jeg et fitnesscenter hvor man har lyst til at komme flere gange i ugen.

Endelig fandt jeg et godt alternativ til byens andre upersonlige, småslidte og ret intetsigende fitnesscentre.
Seier Fitness er et lille og langt mere behageligt sted at komme. Der er styr på alt, indretning, faciliteter, søde og proffe medarbejdere og trænere. Stedet har en god atmosfære og en behagelig medlemsskare - ja selv kaffen er et plus.
I Seier Fitness er der gode chancer for at jeg fortsætter det stabile træningsniveau jeg endelig har nået.

6 agosto 2014

Helt igennem unik

Simpelthen den bedste service jeg har mødt i et fitness center. God hygiejne. Og ejeren Mads kan altid huske folks navne når man kommer. Tip top

25 luglio 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più