Har forsøgt at kontakte dem flere gange om hvornår mit betalte spa bad bliver leveret, og får blot at vide at jeg bliver kontaktet. Det er snart 3 uger siden… ligeledes har de ikke svaret på mail
L'azienda ha risposto
Vi føler os vældig godt behandlet. Fin kontakt hele vejen. Fra de første Spørgsmål til ankomst og ibrugtagelse af vores Kattegat vildmarksbad. Sikker og god levering. Og vildmarksbadet …..... Leggi di più
L'azienda ha risposto
God rådgivning, så man får taget det rigtig valg. Vi fik rådgivning af Arthur som tog godt i mod os og gav sig tid til og forklare/vise os de forskellige modeller så vi kunne være sikre i vores valg.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nårh dette er en redigeret men ærlig 5 stjerner. Vi havde et problem, men det var mere en fejl end det var ringe service, og viste sig der imod at være fuldstændig det modsatte. virkelig god servi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
SPA kompagniet ApS har eksisteret siden 2001. Personalet har mere end 20 års erfaring med produktion og salg af spa, vildmarksbade, swimmingpools, sauna, badekar og brusekabiner samt mange andre møbler til wellness og badeværelsesindretning.
Scritti dall'azienda

Hos SPA Kompagniet får du 3 års garanti. Dit købebevis skal fremvises.
Sigma 8, Søften, 8382, Hinnerup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di SPA Kompagniet ApS
God rådgivning, så man får taget det rigtig valg.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
God og professionel vejledning i forbindelse med handlen.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Update med ændring fra 3 til 5 stjerner: Kort efter den oprindelige anmeldelse kom der prompte styr på manglerne fra den gode sælger i Karlslunde.
Vi fik en god vejledning i Karlslunde og fik efterfølgende et tilbud på spa med tilbehør. Det gik fint, vi var lidt skeptisk med forudbetaling. Spaen blev lidt forsinket grundet udfordringer med leverance via søvejen, vi var fint informeret undervejs. Vi fik aftalt en leveringsdato, der var lidt udfordringer med at der blev ønsket tidligere betaling af restbeløb end hvad der blev aftalt. Det blev løst. Spaen blev leveret som aftalt. Vi bestilte levering med truck grundet levering til sommerhusområde. Det var en rigtig god oplevelse, hvor der var høj service fra Fragtfirmaet. Ved modtagelsen fik vi gennemgået det leverede. Selve spaen var korrekt, men der manglede lidt tilbehør for 500kr. Jeg har skrevet til mailen man blev bedt om hvis der var mangler, ingen svar. Jeg har ligeledes skrevet til sælgeren, og heller ingen svar. Trist at en faktisk god oplevelse ender med skår når de ikke får fulgt kunden helt i mål. Vi har ikke testet spaen endnu, jeg håber virkelig ikke vi får problemer med den, hvis det er måden at dialogen skal foregå på når handlen er gennemført.
Vi har "kun" ventet en god uge på svar, men alle øvrige henvendelser har været besvaret hurtigt. Men ikke denne.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Ordren blev hurtigt ekspederet videre til fragtmanden, som meddeler, at han har afleveret ordren ved mit sommerhus i dag. Jeg glæder mig til at se varen. Hvis varen, er perfekt er det 5 stjerner

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Fik en god vejledning om om køb af den rette saunaovn!

Risposta di SPA Kompagniet ApS
God service og vejledning i forretningen (Kolding) og efterfølgende - efter salget den sammen høje service. Havde under installation - lørdag brug for hjælp og igen var især Jimmi (Kolding) en fantastisk hjælp.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Fantastisk service med at finde reservedel ud fra billeder

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Vi føler os vældig godt behandlet.
Fin kontakt hele vejen. Fra de første
Spørgsmål til ankomst og ibrugtagelse af vores Kattegat vildmarksbad.
Sikker og god levering.
Og vildmarksbadet …..
Det er smadder lækkert.
Og meget økonomisk i brug. Det
Tog kun to timer at varme det op. Og en brøkdel af brændeforbruget, i forhold til det gamle vi havde.
Så de varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Produktet virker godt og blevet leveret som aftalt til tiden.
God service på tlf. ved opstart.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Super service og vejledning både i showroom og på mail! Meget lækre spa og stort udvalg!

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Levering til tiden med et godt transportfirma med flink chauffør. Rigtig god indpakning af spabadet i træ transportkasse. Alt i alt en god oplevelse.

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Opdateret. Det løste sig og jeg fik tilsendt et gulvpanel.
___________________________________________
Havde bestilt en infrarød sauna på nettet og ringet for at høre at den var på lager. Det var den, så jeg kørte til Karlslunde og hentede den. Men da jeg skulle hente den, så var den vist til en anden, der stod i hvert falde et andet navn på sedlen. Jeg fik den dog med da jeg havde lejet en trailer. Da vi pakker den i traileren, så mangler gulvvarmeren, på trods af at jeg havde spurgt om det hele var klar til afhentning. Gulvvarmeren kan jeg så hente midt februar (en måned efter køb af saunaen). Spørger om de så i det mindste kan sende den på deres regning, men nej, jeg skal da betale for fragten selv. Jeg ringer og rykker flere gange og den er lige på trapperne. Nu den 23. Feb er den stadig ikke kommet og får så at vide at den kommer hjem om 1 1/2 uge. Spørger om de så nu vil sende på deres regning når den er så forsinket, men nej her skal jeg have fat i den sælger der solgte mig saunaen, men han ringer ikke tilbage. Det er så useriøs en kundeservice de har.

Opdateret for at svare Tina:
Helt ærligt, Tina. Hvad er det du føler JEG har af ansvar i den her sag? Hvad er det du mener jeg skal gøre for at danse tango med jer? Du og dit firma er jo tydeligvist fuldstændigt ligeglade med hvor meget tid og energi jeg allerede har lagt i at få installeret den her sauna. Som jeg ser det, skylder i mig lige nu 2 arbejdsdage for mig og 2 arbejdsdage for min mand fordi i ikke gider overholde aftaler. Forstår du overhovedet at normale menneske har et arbejde og ikke har tid til at lege telefonsekretær for dig, når du ikke engang selv kan holde styr på jeres egne løgne? I har bevidst og med vilje undladt at informere mig om at i "manglede en reservedel"og mener åbenbart at det er helt fint og acceptabelt at bare lade være med at dukke op til en aftale. Igen, for anden gang. Og det mener du, Tina, at jeg skal tage ansvar for fordi JEG ikke har danset tango?
Oprindelig:
Vi tager den super korte version, uden mange, mange løgne fra telefonkontakt med dette firma. De bliver tydeligvis oplært i at lyve og at være utroligt kede af det hele tiden.
Jeg bestilte tjek af en gammel sauna i vores nye hus, for at se om den var brugbar. Dette første besøg gik ok, bortset fra at jeg fik forkert information fra telefonsælgerne om hvad pakke jeg skulle booke, og ih, hvor var de kede af at jeg havde fået forkert information om det.
Saunaovnen skulle skiftes, så jeg bookede installation af ny ovn. Vi tog fri for at kunne få den installeret. Spakompagniet afbooker PÅ SELVE DAGEN, med en løgn om at der var noget ferie, øh nej, det var noget sygdom, øh nej, det var vidst en misforståelse mellem salgsteamet og de udekørende, øh nej det var vidst nok ferie alligevel. Og uhadada, de var bare sååååå kede af det.
Telefonsælgeren er utroligt ked af det og lover højt og helligt at installationen ikke bliver aflyst eller flyttet.
Jeg booker ny installation og vi tager fri igen, for det er svært at finde en anden dato. 2 timer EFTER at de skulle være kommet, ringer jeg til Spakompagniet og får fat i én som ikke rigtigt ved noget. Jeg bliver ringet op igen en time senere og får en løgn om at de manglede en reservedel? Og flere løgne om at man rigtigt gerne vil høre hvordan det gik så galt, for det er åbenbart mit arbejde at holde styr på deres lyveri og tomme løfter? Og en masse løgne om at ville følge op på problematikken og bla-bla-bla-bræk-blah.
Så altså, Spakompagniet havde besluttet sig til at IKKE informere os om den manglende reservedel (Hvis man altså tror på dem og deres konstante lyveri) og IKKE informere os om at de altså ikke lige gad at dukke op hverken på tidspunktet eller dagen der var aftalt?
Ekstremt løgnagtigt firma som kun er gode til at være kede af det.
Ordrenummer 25324

Risposta di SPA Kompagniet ApS
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.