Uw medewerker Mario heeft ons prima geholpen. Mijn dochter heeft een jaar geleden een bank gekocht, en wij wilden hetzelfde bank met een andere stoffering. Hij heeft een goed uitleg gegeven, ons serve... Leggi di più
De verkoper werd door ons duidelijk geinforeeerd dat wij nog langs paar andere zaken gingen. Wij hadden ook duidelijk gezegd in welk type bank wij van seats and sofas geïnteresseerd waren, ok w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goed geholpen, vriendelijk, denken met je mee. Ze hebben voor ons meerdere filialen gebeld om te kijken of de bank op voorraad was, zodat we niet wekenlang hoefde te wachten. Goede service en een mooi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top ervaring!! Vanaf het moment dat ik binnenkwam tot het moment dat ik de zaak verliet met een nieuwe bank, ben ik supergoed geholpen. Er wordt echt met je meegedacht en goed geluisterd naar je wense... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
Lylantse Baan 7a, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
- 102271919
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fijn geholpen en flexibel

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Eerst wouden we niks kopen
Eerst wouden we niks kopen. Alleen een rondje lopen/kijken. Maar meneer Bilal zij zo'n goeie prijs dat we niet tegen nee konden zeggen.heel goed!

Zeer goede service
Kwamen binnen en direct geholpen, zeer aardige en net personeel dat ons erg goed heeft geholpen om de perfecte bank uit te kiezen

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Mooie bank uitgekozen bij Seats en…
Mooie bank uitgekozen bij Seats en Sofa.
Met hulp van Roy. Prijs en kwaliteit bestaat echt!

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Ik be geholpen door Roy voor een bank
Ik be geholpen door Roy voor een bank. We hadden een budget in gedachten en Roy heeft goed geholpen bij het uitkiezen.

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Zeer goede service van Maddox richiana
Zeer goede service van Maddox richiana, ik ben erg goed geholpen

Fantastisch geholpen door Roy
Fantastisch geholpen door Roy. Vriendelijk en geduldig alles uitgelegd. Neemt de tijd voor je. Van manager Maddox nog een extra korting gehad. Top.

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Fijne medewerker die goed mee dacht met…
Fijne medewerker die goed mee dacht met mijn wensen. Uiteindelijk een mooie bank uitgekozen voor een hele mooie prijs. Goedkoper kan je ergens anders niet krijgen en de kwaliteit ziet er ook goed uit!

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
SCHANDALIGE OPLICHTING EN MANIPULATIE – VERMIJD DEZE WINKEL!
Dit is de meest onprofessionele en frauduleuze ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb €1.200 betaald voor een 3-zits L-bank met bedfunctie en opbergruimte. In de digitale bevestiging stonden correct drie artikelen vermeld. De verkoper gaf mij in de winkel een contract met slechts 2 artikelen (zonder bedfunctie) om te ondertekenen. Ik wist niet dat er één artikel ontbrak, omdat de verkoper mij de papieren snel gaf en alleen aanwees waar ik moest tekenen. Ik begrijp hun interne artikelcodes niet en vertrouwde erop dat alles overeenkwam met wat we hadden afgesproken. Dit is pure contractfraude!
Toen ik de volgende dag terugkwam om de afmetingen te bevestigen en vroeg om de bank met één zitplaats te verkleinen vanwege de ruimte, en om de terugbetaling van het prijsverschil voor het kleinere product, begon de hel. Om terugbetaling van het geld te voorkomen, probeerde de manager mij te hersenspoelen door te beweren dat de bedfunctie nooit deel uitmaakte van de eerste bestelling, ondanks mijn bewijs 'zwart op wit' in de e-mail. Toen zij beseften dat ik hun bedoeling had ontmaskerd, veranderden ze plotseling het verhaal en boden mij een schamele €65 terugbetaling voor één zitplaats aan. Op mijn logische vraag of ik dan twee zitplaatsen voor €130 kon kopen, aangezien u zelf zei dat één €65 kost, antwoordden zij dat dit niet mogelijk was. Daarmee hebben zij zelf erkend dat hun berekening geen enkele logische of contractuele basis heeft, maar dat zij ter plekke prijzen verzinnen om illegaal geld van klanten af te pakken.
Nu proberen ze mij te chanteren met een boete van 30% voor contractontbinding, hoewel de productie niet eens kan beginnen omdat de afmetingen nooit zijn vastgelegd. Ze dachten dat ze mij konden intimideren met telefoontjes en druk, maar ik laat mij niet oplichten. De ACM (Autoriteit Consument & Markt) is reeds op de hoogte gesteld van hun bewezen oneerlijke handelspraktijken en manipulatie. Ik zal alle mogelijke bevoegde instanties informeren en dat zouden alle klanten moeten doen als zij worden gemanipuleerd. Gezien de eerdere fraude met het aantal artikelen in het contract en deze inconsistente prijsopgaven, accepteer ik geen enkel voorstel meer behalve volledige ontbinding van het contract. Ik eis mijn volledige €1.200 terug en stop elke samenwerking met deze partij en hun oneerlijke handelspraktijken. Schande!
UPDATE 27.maart 2026.
Dit antwoord is opnieuw een poging om de essentiële vragen te vermijden waarop u hardnekkig weigert schriftelijk te antwoorden. In plaats van de documentatie te controleren en vast te stellen hoe het is gekomen dat de slaapfunctie uit het contract is verdwenen, probeert de winkel de klant af te schilderen als iemand die niet weet wat hij heeft besteld – ondanks het bewijs dat het tegendeel aantoont. Dit is het toppunt van vernedering en kleinering. Als wordt beweerd dat dit geen fout is, dan is het contract dat ter ondertekening is aangeboden een bewuste bedoeling en fraude. De winkel beroept zich erop dat alle kenmerken 'duidelijk besproken en vastgesteld' zijn, maar blijft zonder antwoord op de kernvragen:
1. Hoe is het mogelijk dat er een verschil bestaat tussen het originele digitale contract (met 3 artikelen) en het contract dat die avond om 19:12 uur ter ondertekening is voorgelegd (met 2 artikelen)? Waar is de betaalde slaapfunctie gebleven?
2. Waar is de specificatie met de afmetingen? Toon de volledige specificatie van de sofa met alle afmetingen en mijn handtekening. Dat kan niet, want die bestaat niet – de afmetingen zijn nooit vastgesteld, wat betekent dat het contract juridisch niet eens voltooid kon worden. Deze vragen zijn meerdere keren gesteld, maar er is nooit een antwoord gekomen. In plaats van de fout vast te stellen, is de klant misleid. Het zwijgen over deze concrete bewijzen is de duidelijkste erkenning van oneerlijke handelspraktijken. Er zijn juridische stappen ondernomen omdat is gebleken dat dit de enige weg naar een oplossing is. De spijtbetuiging is te laat en oneerlijk. Met eerdere handelingen is duidelijk gemaakt hoe er met klanten wordt omgegaan – door manipulatie en het vermijden van concrete antwoorden.Geen telefonische oproepen of persoonlijke contacten zijn aanvaardbaar. Alle communicatie moet uitsluitend via e‑mail verlopen.Deze strategie is doorzichtig en toont duidelijk het patroon van gedrag tegenover klanten.

Wat een oplichters
Wat een oplichters, en deze zaak bestaat al lang , hoe is het mogelijk????
Je krijgt nooit waar ze mee reclameren, het wordt altijd duurder, slechte kwaliteit!!
En de bezorgdienst dat zijn echte dieven, je betaald er grof voor, dan krijgen ze het bankstel niet naar boven, ze hebben het niet eens geprobeerd ???
Helaas pindakaas voor jou , en geld terug krijg je ook niet!!!!
Staat beschreven in de kleine lettertjes!!! Bezorging moest apart betaald worden!!!!
Dus ze verkopen rotzooi, en zelf zijn ze ook rotzooi!!!!
Mag hopen dat ze failliet gaan, dit duurt al te lang!!!!!

Antwoord
Antwoord. Nee, natuurlijk hebben jullie me daarvoor gecompenseerd door na zware onderhandelingen € 75 voor brandstof op mijn rekening over te maken. Maar mijn twee dagen werk, ik werk samen met mijn vrouw, hebben me, omdat ik ZZP'er ben, € 600,00 maal twee gekost, wat neerkomt op € 1200,00. Ik tel niet eens meer mee hoeveel zenuwen me dit alles heeft gekost. Met vriendelijke groet

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Maandag een bank gekocht bij capelle…
Maandag een bank gekocht bij capelle vestiging, ondanks het opdringerige gedoe en de zuurpruimen achter de balie ( daarom 4 sterren) toch gekozen voor de bank. Die heerlijk zit. Hopelijk hebben we er nog jaren plezier van deze bank. Zelf opgehaald bij sliedrecht en vond de mensen daar veel vrolijker en spontaner over komen dan in Capelle dus in de toekomst denk ik wel dat ik eerder naar sliedrecht zou gaan.

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Misleidende beloftes over bezorgkosten – pas op!
Bij de aankoop van mijn bankstel in de winkel werd er nadrukkelijk toegezegd dat de bezorgkosten rond de €150,- zouden liggen en "echt niet veel hoger" zouden uitvallen. Een grove leugen, zo bleek achteraf.
Eerst belde de bezorgdienst met een tarief van €215,-, maar bij de daadwerkelijke levering kreeg een rekening van €250,- gepresenteerd. Dat is maar liefst €100,- meer dan afgesproken!
Een klacht indienen via de website is zinloos. Ik werd weliswaar teruggebeld, maar kreeg geen enkele verklaring over waar het fout is gegaan. Mijn redelijke voorstel om tenminste €50,- te compenseren werd direct van tafel geveegd. Waarom je dan überhaupt de moeite neemt om te bellen, is mij een raadsel.
Slechte communicatie, onbetrouwbare prijsafspraken en een klantenservice die er alleen voor de vorm zit. Eén ster is nog teveel.

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
wij kwamen om ons te verdiepen voor een…
wij kwamen om ons te verdiepen voor een nieuwe bank we hebben rustig een rondje gemaakt en we zagen op het laatst een leuke 3 zits bank staan die zat voortreffenlijk met 2 motoren echt een relax bank wij werden goed geholpen door een jonge man die vroeg gelijk of we wat wilden drinken koffie of een frisje maar dat hoefden we niet we wilden wel een andere kleur dat was geen probleem met wat onderhandelen hebben we de bank gekocht we gaan nu afwachten wanneer we hem kunnen gaan halen wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken

Vriendelijk geholpen in Capelle
Vriendelijk geholpen in Capelle,
Netjes opgehaald in Sliedrecht.
De bank zit top Enjoy!

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Wij bestelden vorig jaar mei een bank…
Wij bestelden vorig jaar mei een bank bij de vestiging Capelle aan den IJssel. Door een fout van hun kant (kan gebeuren) kregen wij in October onze bank binnen in de verkeerde kleur. Deze bank moest dus opnieuw besteld worden. Dus moesten wij weer 5 maanden wachten op onze nieuwe bank.
We kregen wel een leen bank, omdat we onze bank weg hadden gedaan op de dag dat we onze bank zouden ophalen.
Deze bank zit echt voor geen meter en daar bivakkeren we dus al 5 maanden op!!!
Nu is onze bank vorige week dinsdag binnen gekomen en mag je toch verwachten dat ze deze zo snel mogelijk leveren. Ik belde vorige week vrijdag naar de vestiging dat ik nog niet was gecontacteerd door de vervoerder. Toen kreeg ik als antwoord dat dat wel 10 dagen kon duren. Dat vond ik al erg irritant aangezien ik al tien maanden aan het wachten ben en wel 4000 euro heb betaald voor de bank. Maar oke!!!
Nu bel ik een week later, omdat ik nog steeds niet ben gecontacteerd door de vervoerder en melden ze me doodleuk dat ze het druk hebben en dat de bank ik maart word geleverd.
Sorry maar wat een slechte service van Seats en sofas.
Ik probeerde al eerder een klacht in te dienen bij het hoofdkantoor omdat ik het belachelijk vond dat we weer 5 maanden moesten wachten. Maar als je dat probeert word je gecontact door de vestiging zelf. Het is heel bijzonder dat je dus pas bij het hoofdkantoor kan uitkomen(hoop je) nadat je bank geleverd is.
Het lijkt mij dat jullie nog heel veel te leren hebben in klantvriendelijk en oplossend gericht te denken.
Ik snap dat een fout menselijk is. Maar dit kunnen jullie voor je klanten een stuk positiever oplossen.

Risposta di Seats and Sofas - Capelle aan den IJssel
Zijn oplichters ze komen hun afspraken…
Zijn oplichters ze komen hun afspraken niet na lelijk klant service bank besteld is kapot ingeleverd heel slecht kwaliteit oprecht Niemand koopt van hun anders je gooit je geld in prullenbak zijn banken is niks waard