Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Leggi di più
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Cornelia var otroligt vänlig och inlyssnande . Hittade dessutom en perfekt lösning för mig. Fortsätter med glädje att träna hos Sats tack vare det .
Vänligen, Maria

Risposta di SATS Sverige
Tydlig, trevlig och konkret samtal. Tack för hjälpen Rebecca.

Risposta di SATS Sverige
Hon löste mitt problem på ett bra sätt.

Risposta di SATS Sverige
Jättebra hjälp och god förståelse

Risposta di SATS Sverige
Först en väldigt kort väntetid i telefonen. Sedan en supersnabb hjälp och bra service på mitt ärende.
Helnöjd. Tack.

Risposta di SATS Sverige
Fick mycket fin service, förståelse för och hjälp med mitt ärende!

Risposta di SATS Sverige
Snabb hjälp, förstående och en enkel bra lösning för mig som kund

Risposta di SATS Sverige
Är nykund hos sats och de har vid flera tillfällen nu hjälpt mig med starten hos dem så otroligt bra! Snabb och smidig service på telefon och på anläggning! Supernöjd redan innan jag börjat träna hos dem.

Risposta di SATS Sverige
Worst customer service ever! Been a member of the gym for many years and I tried to get information about the charge i got but didn’t get any help. Non-emphatetic and rude customer service I’ve ever experienced. Cancelled my membership after this incident.

Risposta di SATS Sverige
Mycket trevligt bemötande av SATS-kundtjänst. Lättillgängliga, trevliga, inlyssnande - trevliga att ha att göra med helt enkelt. Lika trevliga som på vår lokala SATS-enhet helt enkelt

Risposta di SATS Sverige
Rebecca var super trevlig och hjälpsam. Guldstjärna!

Risposta di SATS Sverige
Måste bara lovorda mina PT-pass på SATS södra station (Stockholm).
Jag har nu i ett antal veckor gått hos Carina Hallberg. Jag har tränat/rört mig men aldrig gått helhjärtat in i gymträning. Hon har verkligen fått gymmet att kännas som en trygg och ROLIG plats. Med utmaningar och övningar som jag tagit med mig till när jag tränat ensam.
Hela gymmet är otroligt och vilken energi man får av alla, men framförallt är jag så TACKSAM att ha hittat en PT som gör träning till något som förgyller vardagen.
Tack Carina!
/Carl

Fick hjälp med det jag behövde snabbt! Trevligt bemötande 🌟

Risposta di SATS Sverige
Började onsdag den 27/8 på SATS i Kungsbacka på kungsmässan och hade en fantastisk PT vid namn Elie Deja som gjorde ett fantastiskt jobb och visade mig hur jag ska träna 🏋🏼 tack snälla för en toppen timma nu kör vi så det ryker 💪🏻💪🏻

Risposta di SATS Sverige
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.