Att gymmet har tjej rum och att det ger möjlighet tjejerna som är blyga eller pga religion kan inte träna bekvämt med mannen . Gymmet är så ren ock fräsch har stora utrymme där man krockar inte... Leggi di più
Jäsenyys pitää perua 3kk ennen perumisen tapahtumista. Eli kun tajuat että et tarvitse enää jäsenyyttä, niin joudut maksamaan vielä 3kk jäsenyydestä. Jäsenyysjäädytysselkoilusta koitui vaan enemm... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Företaget måste jobba med på att inkludera mer åldrar. Jag har en dotter som är 16 år blir 17 i år och jag får inte träna med henne vi betalar separata gym medlemskap i onödan hon går på Friskis. Hon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Hos oss tränar du dygnet runt på över 280 gym. Gruppträning och tjejgym ingår alltid. Välkommen till Fitness24Seven.
Lund, Svezia
- info@f24s.com
- sv.fitness24seven.com
Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Att gymmet har tjej rum och att det ger…
Gymmet är så ren ock fräsch har stora utrymme där man krockar inte med andra när man tränar.
En sak som skulle betyda mycket för oss tjejer är om det fanns lite mer maskiner t.ex
Calves maskin , abductor maskin och sist lite mer vikter hos tjejer rum finns det bra 1-10kg vikter då är vi tvungna att gå ut och hämta dem ☺️
Jäsenyys pitää perua 3kk ennen…
Jäsenyysjäädytysselkoilusta koitui vaan enemmän vaivaa ja silti jouduin maksamaan paljon ja unohdin tietysti vielä jäädytys ajankohdan joten maksoin sitten turhaan näitä jäsenyysmaksuja.
Ihnottava hinnoittelumalli
My physical card is not working for…
My physical card is not working for almost a year and is to bureaucratic it was so frustrating anytime I will take my time to come meet a personal they will not be available. I don’t know why my physical card is not working.
Tränar på erat gym i Bålsta och är nöjd…
Tränar på erat gym i Bålsta och är nöjd med lokalen och alla redskap. Men de är flera som går in och ut genom nödutgången eller med varandra. Känns såklart jättetråkigt för oss som betalar varje månad. När man uppenbarligen kan träna gratis hos er.
Bra öppettider
Bra öppettider. God tillgång på olika maskiner. Bra att kortet funkar på flera olika Fittness24seven filialer.
Dålig uppvärmning på duschrum. Saknar bastu skulle kunna finnas åtminstone på någon av filialerna. Saknar en skobytarbänk vid entrén, där skobytarbänken fungerar som gräns, separerar insida och utsida (som det är nu måste man kliva med inomhusskorna/strumplästen i slask och sandrester vid vintertidssäsongen). För få skåp att låsa in sitt ombyte, nu måste jag ta med mig väskan till alla maskiner när alla skåp är upptagna; jag inta vill träna i mina vardagskläder
Träning dygnet runt, överallt
Träning dygnet runt, massa roliga gruppträningspass och jag kan träna vart jag vill. Funkar jätte bra för mig som har släkt i Finland, behöver jag inte betala massa extra för att få in ett pass där.
Enkelt att komma in med appen också.

Nöjd med tjejgymmet
Nöjd med tjejgymmet
Jag tränar 2 -3 pass på 1,5 h i veckan i tjejgymmet i Enskede och är mycket nöjd med atmosfären

Risposta di Fitness24seven
Fitness 24 är en av världensbästa…
Fitness 24 är en av världensbästa träningplats och det är inte bara träningplatsen men en av de som spelade viktigt role i hälsan av samhället och integration ich allting.
Fitness 24 räddade flora genom att undvika ensamheten och det är öppet 24 timmar man psykolgisk tryggt.
Den här typ av gym kan man marknadsföra även till olika länder I samarbete med olika organisation. Nutiden gym som Fitness 24 är de underbara och ni måste göra förskoning om Fitness 24 och den där positiv effected. Jag är en av dem som borjade innan 18 år och jag har sett mycket utveckling och jag förslår också om ni skaffar 2 eller 3 Fittness 24 I stockholm med Sim och bastu det kan vara I tre olika platen och ni kan höja priset och det ska inte bli klaga från de klagar Fitness 24 är bra men det finns inte simhallen och pasture.
Slutligen vill jag säga att jag uppskattar er men min son 10 år gillar er och han säger varför de tinker inte på oss. Jag vill förslår att när det är sportlov, påsklov och sommaren om ni till återbruket träning med vårdnadshavare och instructor.

Bra öppettider
Bra öppettider , bra utbud av både pass och maskiner.
Däremot så hade det varit fantastiskt att få ännu större utbud av maskiner på tjejgymmet :

Risposta di Fitness24seven
J̌ag trivs bra på kvinogymet men en sak…
J̌ag trivs bra på kvinogymet men en sak är jag besviken att ni har tagit bårt att ni har täkt av fönsterna att det syns in i låkalen om ni kan göra såm det var för räkta fönster igen .tack i förhand.

Tillgänglighet
Tillgänglighet
Jag gillar att era gym är alltid öppna , varje dag all tid på dygnet . Att dem finns nästan överallt . Rent , fräscht . Ett tips är möjligtvis att uppdatera med nya träningsredskap i gymmen . Det finns många nya moderna maskiner och redskap .

Risposta di Fitness24seven
Bra gym i Spånga men saknar en…
Bra gym i Spånga men saknar en stakningsmaskin som de flesta gym brukar erbjuda.
Möjlighet att öka pulsen om man har knäproblem

Risposta di Fitness24seven
Tack för att ni ge mig den möjligheten…
Tack för att ni ge mig den möjligheten att kunna träna

Risposta di Fitness24seven
Jag går på spinning varje onsdag och…
Jag går på spinning varje onsdag och tycker att det är kanon, har en mycket trevlig och bra instruktör Kalle i Råsunda.
Sen har jag aldrig känt mig uttittad eftersom man känner att folkkär på gymmet för sin skull och inte för att visa sina nya träningskläder .
Skön och avslappnad stämning.

Adduktor-/Abduktormaskin är bara…
Adduktor-/Abduktormaskin är bara tillgänglig för tjejer då den finns i tjejgymmet vi killar vill ha den utflyttad för det finns många av som behöver den för vår träning det det är önskat och påtalat av flera månag gånger men det görs inget åt problemet

Tillgängligt och prisvärt
Jag får allt jag tycker är viktigast: bra tillgänglighet och (på de flesta ställen) rejält med utrustning, till ett pris ingen kan matcha. Så 4:an är solklar. På morgnarna har jag varit med om att omklädningsrum inte varit tillgängliga pga städning. Kunde man lösa detta, så att man inte behöver vänta 5-10 min på att få komma till, så vore det en 5:a.

Risposta di Fitness24seven
Bra maskiner,trevlig stämning o…
Bra maskiner,trevlig stämning o personalen som e där i bland e trevliga

Risposta di Fitness24seven
Insläpp fungerar betydligt bättre nu…
Insläpp fungerar betydligt bättre nu med qr än de tidigare icke-fungerande fingeravtrycksläsarna. Bra pris. Saknar fortsatt en ski-pull/skidstakningsdragapparat i Farsta.

Risposta di Fitness24seven
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.