Wij waren op zoek naar een badkamer en kwamen uit bij Sanisale Spijkenisse. Daar zijn we snel en vakkundig geholpen door Wesley. Hun aannemer Art-X Pro met Yusuf Karagun kwam langs om in te meten e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben bij Sanisale Spijkenisse zowel een keuken als een badkamer gekocht en zijn daar heel tevreden over. De samenwerking was erg prettig: er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Badkamer besteld in Spijkenisse. Goede hulp gekregen bij het maken van een indeling. Er werd out of the box gedacht en er kwam een mooi plan uit. Uitvoering door aannemer via sanisale is fantastisch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Enige tijd geleden zijn we bij Sanisale Spijkenisse geweest voor een nieuwe badkamer. We zijn prima geholpen door Wesley. Het ontwerp wat hij maakte was echt prima. Het aannemers bedrijf was ook t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Scritti dall'azienda

Iepenlaan 19, 3203 XV, Spijkenisse, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Zeer slechte communicatie, je wordt namelijk nooit terug gebeld.
Betaald voor het infrezen van leidingen maar dat vond de monteur waarschijnlijk te veel werk dus was volgens hem een electrische radiator beter. Dus NIET gefreesd maar wel betaald.
En tot slot de grootste ergenis onze mozaiek steentjes, waarschijnlijk met verkeerd voegsel gevoegd waardoor ze allemaal dezelfde grauwe sluier hebben gekregen. Niemand vind het mooi maar Sanisale ziet er niks verkeerds aan en doen er ook niets aan.
Voor mij zeker geen Sanisale meer.
Sanisale spijkenisse,
1.verkoop, goed gesprek, deskundig en duidelijk.bedrag was overeenkomstig verwachting voor onze compleet vernieuwde toilet.
2.uitvoering, uitmuntend.netjes en schoon gewerkt.
3.aftersales, bril bleef niet zitten, hiervoor gratis een nieuwe gekregen, snelle afhandeling.
Aan te bevelen voor een ieder!

Risposta di Sanisale.com - Spijkenisse
Als je alleen douche wand en radiator wil in het lagere sigment is terug bellen te veel voor deze Sanisale in Spijkenisse…. Jammer hoor

Risposta di Sanisale.com - Spijkenisse
Ben heel goed geholpen, de service is ook heel goed. Alleen hoe er met de tegels omgegaan word heb ik geen goed woord voor over, standaard ik elk pak tegels waren er zeker 2 kapot. Ze deden er niet moeilijk over en ze hebben gelijk met spoed nieuwe besteld, maar je kan niet verder, en dat geef veel ellende. Tegels zijn best een kwetsbaar product en daar moet zorgvuldig mee omgegaan worden, daar valt heel wat te verbeteren door het personeel.
Ben je opzoek naar een bedrijf wat gebruik maakt van professionals die jouw badkamer “zorgvrij” kunnen plaatsen? ZOEK DAN VERDER.
IK HERHAAL: ZOEK DAN VERDER
Even op een rijtje wat de professionals van Sanisale voor elkaar hebben gekregen:
- Tegen ons gezegd dat de badkamer "zorgvrij" geplaatst zou worden. Uiteindelijk zijn we tot ruim een jaar bezig geweest met herstelwerkzaamheden gedaan te krijgen.
- Badkamer deur zou een andere draairichting krijgen maar het kozijn is heel raar geplaatst ten opzichte van overige kozijnen in huis (zie foto)
- Extra werkzaamheden zoals stuken van plafond, plaatsen van dimbare spotjes verpest. De spotjes waren uiteindelijk niet dimbaar en ventilatie was niet voldoende. Spotjes zijn ook niet mooi centraal geplaatst
- Muur doorgebroken, wel hersteld. Daarna gaan tegelen maar in een rare hoek begonnen, hierdoor ziet het er gewoon niet netjes uit (te weinig tegels besteld waardoor er 1 week extra bij kwam)
- Wc pot tot 2x toe niet voldoende vastgezet, hing erg door. Uiteindelijk hebben ze er plastic tussen gedaan waardoor de pot minder doorhangt.. (Zie foto)
- Douchedeuren gekit terwijl er nog folie op zat. Bij weghalen folie rafelde alle kit los
- Douchedeuren gekit alsof het door een kleuter gekleid was. Zie foto
- Douchegoot onder douchedeuren verkeerd om geplaatst, bij herstel gewoon het gootje doorgeslepen en omgedraaid en een hele lading kit overheen gegooid.
Ondertussen is het februari 2023, hebben we de badkamer al 1 jr. en 2 maanden en moeten we nog steeds herstelwerkzaamheden ontvangen.
Als je alle punten gelezen hebt; dank! Wij (als jong stel wat zeker nog wat badkamers zal afnemen) zullen in elk geval al onze vrienden adviseren hier nooit een badkamer af te nemen.

Risposta di Sanisale.com - Spijkenisse
Complimenten over de service en plaatsing. Ik heb bij Sanisale Spijkenisse mijn badkamer gekocht. De service in de zaak is goed. Klantvriendelijk en de ervaring/specialisme komt duidelijk naar voren. Ik ben niet de makkelijkste klant maar geen moment was teveel. De plaatsing van de badkamer was gewoon top. Een dikke tien. Ze hebben van mijn kleine badkamer een juweel gemaakt. Waardering en respect voor het team wat geplaatst heeft. Er is werkelijk waar niets op aan te merken. Voor een volgende klus ga ik zeer zeker terug naar deze zaak.

Risposta di Sanisale.com - Spijkenisse
Uitvoering door aannemer via sanisale is fantastisch gegaan. Echte vakmannen en in 1,5 wk de badkamer klaar. Altijd alles in onderlinge afstemming. Aannemer en sanisale waren flexibel bij vragen of als dingen in de praktijk net anders liepen dan verwacht. Blij met het resultaat!

Risposta di Sanisale.com - Spijkenisse
Vorige maand hebben wij een offerte op laten maken voor een badkamer in Spijkenisse. Omdat deze voor ons aan de hoge kant was en er "niet gepingeld" kon worden aan de prijs zijn wij hier niet op ingegaan. Afgelopen week kregen wij via de mail een bericht via de mail dat er momenteel een actie is met 2x 21% BTW KORTING OP DE GEHELE BADKAMER!! Naar aanleiding van dit bericht heb ik gebeld heb met de locatie met de vraag wat deze actie precies inhield en of wij hier met onze offerte ook gebruik van konden maken.
Ik kreeg hier het antwoord dat wij hier ook gebruik van konden maken en dat er 2x 21% BTW van het totaalbedrag af zou gaan, dus wij super blij!
N.a.v. van het telefonische gesprek heb ik een email ter bevestiging van wat er was besproken.
Toen ik een dag later belde of het goed was ontvangen bleek dat het verhaal heel anders was;
- de korting geldt niet op de montage (snap ik, maar dat werd niet verteld)
- 1x 21% wordt blijkbaar standaard berekend van de adviesprijs dus dat geldt niet meer (is niet besproken en niet terug te vinden op de offerte)
- de 21% geldt alleen op tegels maar niet op de rest van het materiaal (COMPLETE BADKAMER??)
Ipv de 2x21% die mij telefonisch was toegezegd op het totaalbedrag blijft na een herberekening door bovenstaande nog 200,- korting over.
Heel bijzonder.....