Sanisale.com - Breda Recensioni 22

TrustScore 4 su 5

4,2

Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, Noord-Brabant, NL

Valutata 4 stelle su 5

Mijn badkamer is fantastisch neergezet door van Beurden Bouw B.V. Een aanrader om hun je badkamer te realiseren!

Valutata 5 stelle su 5

Top geholpen! Na het snel en makkelijk maken van een afspraak in Breda zijn we vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtig ontwerp te komen. Na het geven van een ak... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een fantastische ervaring met het personeel. Ze denken mee, ze hebben ons enorm geholpen toen we 1 tegel tekort kwamen door ons eigen fout tijdens het tegelzetten. Echt super bedankt voor a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Sanisale Breda! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom. Ik werd snel geholpen en het personeel was zeer deskundig. Ze namen echt de t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.

Sanisale.com sanitair- & tegeloutlet

Scritti dall'azienda

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service
Sanisale is een landelijke franchiseformule.
A-merken voor bodemprijzen
Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.
Bezorging en installatie mogelijk
Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw sanitair en tegels.
Complete en verzorgde showrooms
Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Onze prijzen zijn lager dan welke badkamerwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!
Persoonlijk contact
Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droombadkamer.

• Kruisvoort 48, 4814 RZ, Breda, Noord-Brabant, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen…

Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door het team van Sanisale Breda. Daarna erg goed werk geleverd door de aannemer. Alles volgens afspraak. Wij hebben een prachtige nieuwe badkamer en zijn zeer tevreden!

20 gennaio 2024
Non scritta su invito
Logo di Sanisale.com - Breda

Risposta di Sanisale.com - Breda

Beste Maartje,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Groet, Team Sanisale.com

Valutata 1 stelle su 5

vreselijk!

Hierbij wil ik mijn ongenoegen over deze winkel en met name over het personeel delen:

Het eerste advies deden ze goed en dat is ook de reden dat ik ze nog één ster geef. In het uitzoeken van de badkamer hebben ze goed met ons meegedacht.
Voor de fase daarna heb ik geen goed woord over en het grootste probleem zit in de communicatie en eigenlijk het ontbreken hiervan!
Deze review gaat over Jordy en Kaj. Voor de andere personeelsleden kan ik hier geen review geven:

- Spullen worden niet goed geleverd en ontbreken bij de start van de klus, dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd.
- Er wordt niet aangegeven als naleveringen binnen zijn. Hier moet je zelf steeds achteraan bellen.
- Zaken worden niet doorgesproken of opgelost.
- Problemen worden doorgezet naar de klant en de oplossing moet je afdwingen om iets voor elkaar te krijgen.
- Problemen worden altijd bij een ander gelegd, zoals de aannemer en de leveranciers van de spullen.
- Wanneer de gesprekken te lastig worden aan de telefoon, breken ze de gesprekken af en komen ze niet met een gedegen oplossing.
- Onvriendelijk personeel die niet echt betrokken zijn bij het proces bij de klant
- Sanisale probeert het probleem bij de aannemer te leggen die het vervolgens weer terug naar hen zet. Zodoende is de klant daar de dupe van.
- Garantie is iets wat ze ook proberen te 'skippen´ .

Kortom, geen prettige ervaring. En ik zou niemand aanraden om hier iets te kopen.

19 dicembre 2022
Non scritta su invito
Logo di Sanisale.com - Breda

Risposta di Sanisale.com - Breda

Beste mevrouw Zom,

Wij betreuren het, dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met onze vestiging in Breda, Vanuit het hoofdkantoor willen wij u graag helpen zodat u weer tevreden bent en komen dan ook graag in contact met u. Heeft u voor ons een referentie nummer? Wij kunnen u namelijk in onze systemen niet vinden onder de naam van uw review. Ook kunt u uiteraard een e-mail sturen naar ervaring@sanisale.com zodat wij contact met u op kunnen nemen. We vernemen graag van u.

Groet, Team Sanisale.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più