Scopri cosa dicono le persone
Jeg bestilte 3 bigballer med jord fra Sandmanden.dk via bilka.Jeg blev lovet levering til døren, men takket være en amatøragtig chauffør, der ikke kunne dreje sin lastbil om hjørnet, blev jorden lever... Leggi di più
Vi bestilte 1 ton skærver via Sandmandens hjemmeside, som er meget nem at navigere rundt på. Vi blev orienteret løbende mht. levering. Selve leveringen skete præcis, og "big-bag'en" blev placeret lig... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Bestilte 3 bigband som blev leveret men sat det helt forkerte
Bestilte 3 bigband som blev sat helt det forkerte sted. han sagde så han ville flytte dem de næste par dage. Han undskyldte med at han synes det var smartere at sætte dem der (det ved ham jo nok ikke hvad jeg skal bruge det til) men efter et par dage ringer jeg til ham om han når at gøre det inden i morgen hvor jeg skal bruge. Men det havde han ikke tid til og var direkte ubehøvlet. Og det var endda ejeren selv. Så absolut sidste gang jeg gider støtte den idiot. Og vil absolut ikke anbefale ham til nogen
Ikke en god oplevelse
Ikke en god oplevelse. Produktet (sten) fejler ikke noget, men service og levering var skuffende.
Best delivery
Best delivery, quick and on the required spot. Always good quality
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Ejeren er SÅ ubehøvlet og fuldstændig ligeglad, når de har ødelagt noget.
Nægter at tage ansvar.
Ingen anbefalinger herfra 👎👎
Bestilling d.29.05 kl.12.26 og leveret…
Bestilling d.29.05 kl.12.26 og leveret d.30.05 kl.15.00.
Det er bare ok. Leveret af en fantastisk chauffør som havde styr på sin bil og kran.
Mvh Henrik fra Vejgaard.
INGEN reaktion overhovedet
Vi har bestilt granitskærver adskillelige gange uden problemer men sidst vi fik leveret var der et lag på 10-20 der var knust hvorfor vi retter henvendelse til sandmanden fremsender billeder af det og beder om et svar INGEN reaktion
overhovedet da vi efterfølgende bestiller en big bag
og igen gør opmærksom på vi ikke ønsker at modtage mel stadigvæk intet svar meget meget mærkværdig måde at drive virksomhed på jeg er ikke helt sikker på det er der jeg skal købe mere ja eller for sags skyld give en god omtale vi kan jo ikke klage over servicen der er ingen Fakturanr. 161553
Hurtig levering af big bag med harpet…
Hurtig levering af big bag med harpet jord af høj kvalitet, og varen levering på det aftalte sted.
Enestående service.
Hurtig og fantastisk services
Hurtig og fantastisk services. Skulle bruge noget støbemix inden for et par dage og da jeg snakkede med dem sagde de at de godt kunne gøre det. Dagen efter kom de og afleverede det og lige der som var aftalt 👍🏻
Bestilte en Big bag mandag og fik leveret onsdag , hurtig levering og blev leveret over hækken som aftalt 👍👍👍👍
Har fået leveret Pigsten af 2 omgange i…
Har fået leveret Pigsten af 2 omgange i Oktober 2023.
Alt ok og hurtig levering.
HOLD JER LANGT VÆK FRA SANDMANDEN FRA…
HOLD JER LANGT VÆK FRA SANDMANDEN FRA DAUGÅRD VED VEJLE. Vi har stejl opkørsel til vores ejendom og Sandmand/lastbil forsøgte køre op med vel nok 10 tons på ladet, sækkene væltede og det fløj rundt med sand, flis og skærver !! Lastbilen hoppede rundt helt ude af kontrol !! Resultat: trykkede fliser, knækkede grene, hjulspins spor og roderi. Bevares, nogle af fliserne blev omlagt men IKKE alle af de trykkede og jeg brugte det meste af en dag på oprydning etc. Ikke så meget som undskyld fra Sandmand ejer !!!!! Tror han er hamrende ligeglad !!
Uha det kan ikke anbefales at handle her!
Fik medio marts leveret Bigback med topdressing. Levering var hurtig og efter bogen. MEN, produktet har vist sig af være af yderst tvivlsom kvalitet, da min plæne og de steder jeg har anvendt topdressingen nu er voldsomt inficeret af hvidmelet gåsefod. Dette er pr. mail forholdt for Sandmanden 4/8, som ikke har reageret.
Ikke et firma vi bruger igen.
Ikke et firma vi bruger igen.
Nu er det 2 gang, at de ting vi bestiller ikke blive leveret hvor det er angivet!
Og så bruge de useriøse vognmænd til deres levering.
Ikke sidste gang jeg bruger Sandmanden.
Ikke sidste gang jeg bruger Sandmanden.
Hurtig levering, godt produkt og tilmed billigt.
Stor hjælpsomhed og godt produkt
Fik skrevet en forkert dato til levering efter
påske. Men da jeg ringede for at følge op på leveringen fik Gitte lynhurtigt arrangeret en hastelevering til næste dag.
Tuisind tak for din store hjælpsomhed 😊
Fup og Snyd SANDMANDEN !
Jeg har bestilt sorte granitskærver str 30/60 mm, men har modtaget grå granitskærver str 100/200 mm. Jeg har bestilt 3 ruller sandmandens stendug, men modtaget 3 ruller Harald Nyborg ukrudtsdug. Jeg har kontaktet Flemming Petersen, som ikke vil kendes ved denne sag !!
Bestilte 1 m2 jord fredag morgen og da…
Bestilte 1 m2 jord fredag morgen og da jeg kom hjem fra arbejde, var den leveret på aftalt sted over plankeværket. Jorden er let at arbejde med og ser fin ud.
Bestil ikke Topdress hos Sandmanden
Jeg bestilte 2 m3 Combimuld (Topdress) hos Sandmanden. Fin kundeservice, god pris og hurtig levering.
Jeg har dog aldrig oplevet så ringe kvalitet af en såkaldt topdressing. Det er en overdrivelse at kalde det for "fint harpet muldjord", for det var bestemt ikke fint harpet. Det var fyldt med små grene og barkstykker og lignende, som ikke var til at se i første omgang, men viste sig når man begyndte at rette topdressen ud på plænen. Min plæne er nu fyldt med ufatteligt mange små træstykker, som først bliver skjult når jeg lægger et nyt lag topdress på - af en ordentlig kvalitet.
Køb derfor IKKE jeres topdress hos Sandmanden.
Super god service og levering i top
Super hurtig levering, flink chauffør og kundeservice
Super hurtig levering , flink chauffør og skarp pris. Varme anbefalinger herfra.
Ros til kundeservice ved mindre tastefejl.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.