5 stjerner med pil op ad
Nu har vi handlet mange gange hos sandmanden og her gang fået super god service og hurtig levering så kan kun give 5 stjerner med pil op ad
Bestilte i går og fik leveret i dag. Fantastisk god service og hurtig levering. Tak
Fik medio marts leveret Bigback med topdressing. Levering var hurtig og efter bogen. MEN, produktet har vist sig af være af yderst tvivlsom kvalitet, da min plæne og de steder jeg har anvendt topdressingen nu er voldsomt inficeret af hvidmelet gåsefod. Dette er pr. mail forholdt for Sandmanden 4/8, som ikke har reageret.
Skuffet):
Det er tredie gang jeg handler her, hos Sandmanden, og egentlig ville jeg gerne handle her fortsat med et projekt jeg er igang med med Japansk have, for det er ikke stenene jeg er skuffet over. De er som de skal være, og levering er ok som det nu skal være.
Men jeg havde en ikke helt urimelig stor forespørgsel med den sidste levering her igår, om at bare få 2-3 sten så jeg kunne vurdere om størrelsen var rigtig. Og tjekkede grundigt før jeg her til morgen ringede om de skulle have gemt sig ude i siden på sækken. Men det havde de ikke. Det var ikke kæmpesten jeg havde bedt om, men sten på måske 2 kg tænker jeg. Så oveni 1700 kg vel ikke helt urimeligt.
Så jeg ringer, for jeg tænker det kan vel løses , det er jeg så vant til. Har selv haft firma over 30 år, og gensender, og eftersender og yder service, for det er jo med til at have et velfungerende firma.
Men de er hverken til at hugge eller stikke i med en løsning, selvom jeg tilbyder at betale de 50-60 kr portoen vil udgøre, så jeg får en mulighed for at se de her sten fysisk..
Det synes jeg er dårlig service, og det synes jeg berettiger overskriften: SKUFFET.
hilsen Lone
Jeg bestilte en omgang Stenonsdag aften , allerede fredag får jeg af vide at jeg vil modtage det om fredagen :) og ikke nok med det får jeg en SMS der fortæller at min levering er der inden for en time :)
Stor ros til chaufføren ( Søren tror jeg navnet var ) som lige bad mig om at skære bunden med en kniv og så lyftede han den om med kranen og tømte posen 👏👏👏👏👏👏👏
Hurtig levering og hurtig svar på mailen da jeg haft nogle spørgsmål omkring sandet inden jeg skulle bestille. Kan anbefales til andre!!
Vi fik leveret 4 m3 natur træflis i god kvalitet.
Fik leveret til tiden og ind over hækken uden det kostede extra.
Vil helt sikkert bruge sandmand.dk igen :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.