Valutata 1 stelle su 5

Oplichters. Jurk van 45 euro besteld. Slechte kwaliteit, retour is onmogelijk. Je krijgt eerst 5 mails met aanbiedingen, daarna een retourformulier waarvan de gevens niet kloppen. Vervolgens minimaal... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

. Rotzooi uit China . De website opent met een bedrog: . die winkel Salvano is niet van hen! . Salvano verkoopt vanuit China . Niets wordt ‘dezelfde dag verzonden’ . Twee artikelen bet... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

2 blouses besteld voor samen 80 euro. Na 3 weken wachten blijken de blouses uit China te komen. Het zijn geheel andere blouses dan degene die ik besteld heb, zeer slechte kwaliteit, veel te groot... Leggi di più

1,6

2 stelle
1 stella

Oplichters.

Oplichters.
Jurk van 45 euro besteld. Slechte kwaliteit, retour is onmogelijk. Je krijgt eerst 5 mails met aanbiedingen, daarna een retourformulier waarvan de gevens niet kloppen. Vervolgens minimaal 20 euro aan retourkosten zelf te betalen. Vervolgens hoor je niks meer van het bedrijf als je de juiste gegevens verzoekt. 45 euro weggegooid..

28 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Blijven mij al weken aan t lijntje…

Blijven mij al weken aan t lijntje houden , zou op 1/2 dagen hier zijn en is al een maand …krijg wel steeds een standaard antwoord via mail terug maar tot op heden nog niets ontvangen … ik koop er alvast nooit nog iets

30 gennaio 2026

OPLICHTERS! BESTEL ALSJEBLIEFT NIETS BIJ SALVANO.NL

Ik ben ook gevallen voor deze oplichters. Ik bestelde shirts. Ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was, maar wat bleek, ze “leveren” vanuit China. De oplichters gebruiken een dubieus leveringsbedrijf genaamd “Colis Privé”, dat niet levert en een vals ontvangstadres opgeeft als excuus. De goederen worden uiteindelijk teruggestuurd en het vooruitbetaalde geld is weg!

HET ZIJN OPLICHTERS! BESTEL ALSJEBLIEFT NIETS BIJ SALVANO.NL - ZELFS NIET OP DE WEBSITE !!!!

16 marzo 2025

3 Blouses gekocht

3 Blouses gekocht , paste niet , aangetekend retour gestuurd naar China naar een waarschijnlijk niet bestaand adres en je hoort er nooit meer van!
Weer een goeie les koop niks meer via internet qua kleding bij zo’n K T chinees bedrijf!!!!

11 aprile 2025

Oplichters en slechte kwaliteit

Oplichters en slechte kwaliteit
Van het kastje naar de muur.
Reageren wel, tijdelijk op je mail maar nooit een retour formulier ontvangen of enige correcte support.
Kortom: KOOP NIETS BIJ SALVANO
Passen hun naam telkens aan.

12 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nooit iets bij SALVANO kopen!

. Rotzooi uit China
. De website opent met een bedrog:
. die winkel Salvano is niet van hen!
. Salvano verkoopt vanuit China
. Niets wordt ‘dezelfde dag verzonden’
. Twee artikelen betaald bij bestelling
. Bedrijf nooit telefonisch bereikbaar
. Er is een loodsje in Helmond gehuurd ?!
. Vele weken wachttijd
. 2 artikelen in verkeerde maten ontvangen
. Heel dunne stof, typisch troep uit China
. Retourbeleid ontbreekt
. Retour? Zelf naar China opsturen
. Retourkosten min. € 30,- zelf betalen!
. 30 euro met risico dat je niets ontvangt
. Kortom: KOOP NIETS BIJ SALVANO
. Heette het bedrijf eerder anders? Eén letter verschil?

6 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oneerlijke handelspraktijken. Troep uit China.

Salvano maakt zich schuldig aan oneerlijke handelspraktijken.

Salvano maakt op de website niet duidelijk dat hun producten uit China komen.
Dat staat ook niet in de email met de bevestiging van je bestelling.
Op de website worden producten geadverteerd als “Op voorraad, klaar om te verzenden” en “Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden” met daarbij een PostNL icoontje.
Dit wekt de indruk dat producten nog dezelfde dag vanuit Nederland verzonden worden zoals dat bij veel Nederlandse webshops het geval is.
Pas als je een dag later een track-and-trace email krijgt van YunExpress wordt duidelijk dat het product uit China moet komen.
Wanneer je Salvano hiermee confronteert en vraagt de bestelling te annuleren en de betaling terug te storten, weigert Salvano dit met als excuus dat de bestelling al verwerkt is.
De bestelling is op dat moment echter nog niet verzonden dus annuleren zou geen probleem mogen zijn.

Salvano vermeld op de website geen adres en telefoonnummer. Dit blijkt bij navraag er ook niet te zien. De enige manier van communiceren met de klantenservice is via email.

Het product dat je ontvangt is niet wat je op grond van de foto’s en informatie op de website mag verwachten. Het is gewoon goedkope Chinese rotzooi, nog niet de helft waard van wat je ervoor betaald.

Retouradres en kosten retourzending zijn niet te vinden op website.
Ergens verstopt in de voorwaarden staat wel dat retourzendingen naar China moeten maar een adres is niet te vinden. Kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening en dat kan al gauw in de tientallen euro’s lopen.

Aangezien exact dezelfde foto’s van kleding ook op andere sites voorkomen zou het wel eens kunnen dat dit bedrijf onder verschillende namen opereert.

2 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Retourneren of ruilen is extreem duur

Twee shirts besteld voor €69. Na een paar weken kwamen deze aan, maar waren veel te ruim. Opties zijn dan om ze terug te sturen naar China voor meer dan €50 om aankoopbedrag terug te krijgen. Andere optie is ruilen voor €20 extra per stuk en dan mag je de te grote shirts waar je niets aan hebt houden. Kan je nagaan wat de waarde van die shirts is. Shirts gaan nu naar de textiel afvalbak en mijn €69 ben ik kwijt. Kortom nooit iets kopen bij Salvano!

2 maggio 2025

KOOP NIKS BIJ SALVANO; HET DEUGT NIET

2 blouses besteld voor samen 80 euro.
Na 3 weken wachten blijken de blouses uit China te komen. Het zijn geheel andere blouses dan degene die ik besteld heb, zeer slechte kwaliteit, veel te groot en volledig polyester. Het klopt allemaal niet.
Na wat foto's doorgestuurd te hebben bieden ze 25% refund of voor veel geld retourneren.
Zelfde blouses worden aangeboden via VAN VELDEN AMSTERDAM, NOVERO HAARLEM, BELLANZA en MONACO COLLECTIVE.

Koop hier dus niet. Het deugt volstrekt niet.

23 aprile 2025

Waardeloze en onbetrouwbare webshop

Wat een waardeloze webshop is dit. Weken zitten wachten op mijn bestelling en als een product dan niet aan je wensen voldoet (kleur valt tegen en maat is niet goed) dan kan je het niet eens retouren. Ze komen meteen met hun algemene voorwaarden. Producten komen uit China en zien er ook niet uit. Advies: Nooit bestellen bij deze oplichters!

30 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN BIJ SALVANO!

NIET BESTELLEN BIJ SALVANO! Volgens mij zijn Vanvelzenmode en VAN VELDEN Amsterdam dezelfde webshops. Kijk uit!
Ik heb een klacht gestuurd naar RADAR. Willen alle slachtoffers van de 3 bovengenoemde webshops hun klacht sturen naar RADAR? ( radar.avrotros.nl neem-contact-op-met-de-tv-redactie-60020 )
Salvano.nl is een oplichter en moet gestopt worden!

25 aprile 2025

Koop hier niet

Koop hier niet. Kleding komt uit China, levertijd lang. Kleding is te groot en lijkt geenzins op de foto's van de advertentie. Retourneren kost minimaal 30 euro en is voor eigen rekening. Je wordt dus gedwongen om de Chinese troep te houden.

19 aprile 2025

Oplichting

Oplichting, zeer slechte kwaliteit, volledig anders dan de foto's op de site. wegblijven dus!

18 aprile 2025

Overhemd besteld

Overhemd besteld, na 4 weken binnen gekregen (waarschijnlijk china). En het shirt kwam totaal niet overeen met wat er op de foto was afgebeeld en mee geadverteerd was. Retourformulier niet meegeleverd en dit moet ook nog terug naar China (geen adres). Niet kopen! Erg duur voor 2 euro kwaliteit en pasvorm

11 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

KOOP NIET BIJ SALVANO.NL!

KOOP NIET BIJ SALVANO.NL!
Het zijn oplichters!
Ik heb daar goederen besteld en vooruitbetaald. De goederen worden zogenaamd geleverd vanuit China met YunExpress en vervolgens overhandigd aan Colis Privé. Colis Privé doet alsof mijn adres niet kon worden gevonden en stuurt het pakket zogenaamd terug. Salvano.nl antwoordt niet meer en het geld is weg! Ze werken allemaal samen, de oplichtersbende.

17 aprile 2025

Blijkt uit China te komen

Blijkt uit China te komen. Klopt niks van wat ze zeggen. Levertijd niet, locatie niet, product heb ik nog (steeds) niet ontvangen maar verwacht er inmiddels niets meer van.

16 aprile 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più