Jula Amsterdam Recensioni 41

TrustScore 2.5 su 5

2,3

Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit van het product werd geleverd. Er is geen enkele vorm van contact mogelijk geweest. Niets wordt beantwoord. Pakket per aangetekende post teruggestuurd. Deze is afgeleverd en geacc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb even moeten wachten op mijn pakketje, maar dat was van tevoren duidelijk aangegeven. Toen ik een mailtje stuurde met een vraag, werd ik heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Uiteinde... Leggi di più

2,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Oppassen!

Niet tevreden. Gemaild om mijn bestelling te annuleren binnen een uur na aankoop, nooit iets gehoord. Pakketje een week later ontvangen, zonder retour formulier. Kwaliteit niet goed, op de site staat zacht katoenmix. Dit klopt niet, het is katoen vermengd met een groot deel polyester. Ik koop hier niet meer!

16 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

voor mij is comfort belangrijk en dat…

voor mij is comfort belangrijk en dat zit hier wel goed. de broek zit relaxed en de jas voelt stevig aan. niet te strak en niet te wijd, gewoon normaal. ik draag het nu al een paar weken en het blijft er netjes uitzien. zal waarschijnlijk nog iets bestellen voor de winter

Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit van het product werd…

Slechte kwaliteit van het product werd geleverd.
Er is geen enkele vorm van contact mogelijk geweest. Niets wordt beantwoord. Pakket per aangetekende post teruggestuurd. Deze is afgeleverd en geaccepteerd. Maar nu na 5 weken ook weer niets vernomen en geen geld retour gekregen.
Malafide bedrijf!

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

ik heb een jas gekocht online.

ik heb een jas gekocht online.
Die is zonder sluitriem geleverd. Het lukt mij niet om contact op te nemen.
Jas is ook te krap wil hem ruilen maar ook dat gaat niet.
Raad dit bedrijf het sterkste af!!!!
Christia Molendijk Zoetermeer

19 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Schoenen besteld voor mijn zoontje...

Schoenen besteld voor mijn zoontje...
Na een aanzienlijke tijd niks ontvangen, mail verstuurd en na lang wachten een antwoord dat ze out of stock zijn.
Ze geven de keuze te wachten op de schoenen of een terugbetaling te ontvangen.
Ik koos voor de terugbetaling maar ook die laat op zich wachten. Nog niks ontvangen.

Het lijkt erg op scam

25 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Mijn goed werd nooit ontvangen

Mijn goed werd nooit ontvangen. Ze hebben dit laten leveren op een ander adres (bevestigd door de koerierdienst). Ik heb bewijs dat de aanvraag van het adres correct was. Geen enkele reactie meer sinds dit bericht. Dit is nu reeds twee maanden aan de gang. Mijn enige mogelijkheid is om de rechtbank te contacteren. Schandalig dat zo'n bedrijven mogen blijven bestaan. Hopelijk leest iedereen deze commentaar alvorens te bestellen bij deze frauduleuze organisatie.

4 gennaio 2026

OPLICHTERS

Eerst leveren ze een lamp die in verste verte niet lijkt op wat ik kocht. Dan laten ze je zelf bijna 50 euro betalen voor retour naar China. Nu reageren ze nergens meer op. Ze lijken aardig en redelijk maar dit zijn gore oplichters. Niets kopen bij deze dropshipping criminelen!!!!!

6 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

ik ben misleid door de pagina

ik ben misleid door de pagina. pagina vond ik op Pinterest en ging van de naam uit dat het een Nederlands bedrijf is dat in Amsterdam zit. en de kleding is duurder dus ik verwacht dan ook kwaliteit. bestelling gedaan en betaald. ik heb 22 dagen moeten wachten, ondertussen gevraagd waar het pakketje blijft. vol verwonding kwam het van China! toen ik de kleding binnen had, het was van slechte kwaliteit, polyester. de bloesjes zaten niet en veel te lange mouwen. dus retour. maar dat gaat niet zomaar, ze hebben een beleid opeens op de webside. foto's maken van de kleding en daarna verzend adres toe gestuurd. en waar naar toe naar China. aangetekend €26,00 voor mijn rekening. niet terug sturen naar Amsterdam dat was het niet.

22 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Eerlijk gezegd twijfelde ik eerst een…

Eerlijk gezegd twijfelde ik eerst een beetje maar de blazer en blouse die ik ontving zijn echt mooier dan verwacht. De kleuren zijn zacht en niet fel. Het voelt alsof er echt over de stijl voor dagelijks gebruik is nagedacht. Een klein minpuntje was dat de verpakking eenvoudig was maar verder ben ik helemaal tevreden

28 gennaio 2026

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Troep verkopen en dan bij reclamatie zeggen, dat ze het bedrijf verkocht hebben. Dit klopt echter niet, want R&B Online V.O.F. uit Amsterdam is het bijbehorende bedrijf, gevonden via Kamer van Koophandel. Via social media contact opgenomen, maar krijg nu geen contact meer, nadat ze toezegging gedaan hebben van terugbetaling.

21 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Laat je niet voor de gek houden

Laat je niet voor de gek houden, deze website verkoopt nepproducten die verstuurd worden vanuit China en absoluut niet voldoen aan de omschrijving en van extreem lage kwaliteit zijn. Retourneren kan, maar wel naar China en op eigen kosten. Dit is een dropship scam website. Er zit geen winkel in Amsterdam, alleen een garagebox in Osdorp om een adres te hebben. De winkeleigenaar op de website bestaat niet. De scam site wordt gerund door twee jongemannen uit Friesland. Verreweg de meeste positieve recensies hier zijn terug te leiden naar hun directe familieleden en kennissen.

15 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Voor mij is comfort belangrijk en dat…

Voor mij is comfort belangrijk en dat is hier goed aanwezig. De broek zit relaxed en de jas voelt stevig. Niet te strak en niet te los gewoon normaal. Ik draag het nu al een paar weken en het blijft er netjes uitzien. Waarschijnlijk zal ik nog iets voor de winter bestellen.

3 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Voor mij is comfort belangrijk en dat…

19 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Ik kwam eigenlijk alleen even kijken…

Ik kwam eigenlijk alleen even kijken maar heb uiteindelijk een jurk en een tas besteld. De stof voelt fijn en valt redelijk mooi. Het combineren ging vrij eenvoudig. De levering was prima en de maat klopte grotendeels, al was het niet overal perfect.

18 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

voor mijn kinderen heb ik speelgoed en…

voor mijn kinderen heb ik speelgoed en winterkleding gehaald en ze waren meteen enthousiast. vooral de houten puzzels zijn leuk en stevig. kleding voelt warm en praktisch. leuk dat het ook leerzaam is en niet alleen maar plastic spullen

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb een paar shirts en een vest…

Ik heb een paar shirts en een vest besteld en ben daar redelijk tevreden over. De stof is ademend en blijft goed na het wassen. De pasvorm is normaal. De website zou iets duidelijker mogen, maar bestellen lukte uiteindelijk zonder problemen.

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più