Jeg er veldig fornøyd med Rusta. Butikken har et stort og variert utvalg av varer til gode priser, og kvaliteten har alltid innfridd forventningene mine. Servicen er gjennomgående svært god – de... Leggi di più
Handlet hos rusta på nettsiden deres. Fikk beskjed om at det var forsinket leveranse tid og at den skulle bli sendt senest etter 8 virkedager. Nå etter 13 virkedager er den enda ikke sendt og ingen i... Leggi di più
Har vell knapt vært innen butikken i mitt liv og har null interesse for dette. Men plutselig får man sms om at jeghar gratis hundeforsekk WTF Har aldri signer opp og heller aldri hatt... Leggi di più
Forsøkt å ringe kundeservice for å få kjøpt opp 20 lysslynger til bryllup. fikk til svar at de var nedpakket å at de ikke hadde mulighet til å være behjelpelig med å finne de da det var julevar... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Hvorfor kan dere ALDRI åpne en kasse…
Hvorfor kan dere ALDRI åpne en kasse til når det er kø i kassa? Dette har gjeldt alle ganger jeg besøker Rusta Tønsberg! Ender alltid med å stå minimum 5 minutter i kø. En gang var det 8 stk foran meg i køen, og fortsatt gidder de aldri åpne en kasse til….
Ikke kontroll på lagerbeholdning
Ikke kontroll på lagerbeholdning. Svarer ikke på tlf. Tilbyr ikke klikk og hent. Dette gjør at det totalt sett er vanskelig å planlegge innkjøp.
Ringte Rustad og snakket med verdens…
Ringte Rustad og snakket med verdens sureste, minst hjelpsomme og uvennlige person på kundeservice.
Elendig kundeservice og dårlig kvalitet av varene
Jeg opplevde dessverre dårlig kundebehandling og service hos Rusta. Jeg vil ikke anbefale å kjøpe håndklær der, da produktene er av lav kvalitet. Etter første vask spredte lo fra håndklærne seg på alle klærne mine. noe jeg aldri har opplevd med håndklær kjøpt andre steder. Jeg hadde forventet å kunne stole på varer fra en stor og kjent kjede, men dessverre ble jeg skuffet. Da jeg kontaktet butikken, tilbød de kun en refusjon uten å ta saken til etterretning eller tilby en løsning. Ved returskranken i butikken på Strømmen ligger det en bunke med kort som inneholder e-postadresse og tlf.nr. til kundeservice, som er tilgjengelige for kunder som ønsker å klage. Det er lett å tenke seg hvilke årsaker som kan ligga bak dette, og hvor elendig denne butikken er.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Kjøpte en grill i slutten av mars, den får ikke opp temperatur uansett hvor mange regulatorer jeg har prøvd. I tillegg flasser lakken på knappene av, og det etter drøyt 2 mnd bruk! Butikken nekter å gjøre noe, henviser meg bare til "kundeservice" som HELLER ikke vil hjelpe. Ber meg bare fylle ut et skjema som finnes gud vet hvor.
Styr unna!
Helt latterlig!
Helt latterlig!
Kjøpte gulv for over 30000.ca 1.5pall (55pakker med gulv som veier 990kg)
Jeg kom og hentet med henger. Måtte løfte alt av pallen og stable alt løst i hengeren.
Euro pallen kunne jeg ikke få.. da den skulle i retur til hovedlager😄.
Jeg har veldig dårlig rygg. Og informerte om det. Men fikk lite hjelp til å løfte alt på hengeren. Så her sitter jeg med en rygg som nok gjør at jeg får utgifter til kiropraktor. Og ikke kan jobbe på noen dager.
Dette var i Lyngdal.
Liker Rusta veldig godt
Liker Rusta veldig godt. Det er masse gode tilbud og kvalitets ting på Rusta. Ikke alle butikker er like, men utvalget og prisene er bra.
Kom for å handle badebasseng i…
Kom for å handle badebasseng i fredrikstadbutikken. Bassenget er i ukens tilbudsavis og i dag er det tirsdag. Varehyllen var tom så jeg spurte om den var utsolgt. « Nei vi har ikke fått varen ut i butikk fra lageret» var svaret. Ansatt går for å finne bassenget. Kommer ut og sier det samme han sa før han gikk på lageret..-at han « har gått igjennom alle paller. Vi har fått den i dag men ikke fått den ut dessverre»
Hvorfor ikke finne den og hente den ut da?? I mens han leter på lager ble han ropt opp flere ganger over høytaler av kassapersonalet.. Enda hun vet at han er opptatt. Så han avbryter leting og kommer til kassa. Dårlig service og jeg hadde kjørt langt for å kjøpe den..
Good service and products
Har flere ganger blitt overrasket over hvor hyggelig betjeningen på Rusta Rygge er. I dag tilbydde gutta på kundeservice seg å ta med utemøblene mine bak på lageret, fjerne emballasjen og gi meg de rett i bilen - uten at jeg spurte. Tipp topp, dette er sånt man ikke forventer i en lavprisbutikk.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Både i butikk og på epost. NULL STJERNER FRA MEG.
Stadig rot med priser!
Begynner nå etter utallige opplevelser å bli rimelig lei av rusta's rot med priser. Pris står på store plakater.. feks i dag 10 stk kattemat Poesie (Vitakraft) for 40,- kommer til kassen og oppdaget jeg hadde tatt 4 bokser med en annen pris gikk inn i butikken igjen og byttet til riktig boks slik at jeg fikk 10 stk for 40,- kassadamen sa det var 10 for 45, jeg sa OK DET STÅR 10 stk for 40,- men det er greit. ser på kassalappen når jeg kommer hjem at jeg betalte 50,- for 10 stk!!! Hvordan er det mulig, dette var i utgangspunktet en bagatell, men det er ikke første gangen jeg handler etter tilbud på rusta som viser seg og være falske. Nok er nok! Opplever jeg dette en gang til kontakter jeg forbrukerrådet!!! Butikken har ansvar for å prise varene sine riktig, gjør de ikke det skal kunden betale den prisen som er oppgitt i butikken, rett skal være rett. Dette gjelder Rusta på Tillertorget der de fleste av disse opplevelsene er erfart!
Handler ofte på Rusta
Handler ofte på Rusta, det er billig og stort utvalg av alt man trenger til en billig penge.
Ja det er ikke første gang😡
Ja det er ikke første gang man kommer til å kjøpe noe gammelt drit, tørt å uspiseligt. Helt ufatteligt at der ikke er mere kontroll på dato merking.
Kjøpte samba flødeboller, så tørre å virkelig trist opplevelse.
RUSTA TA DERE SAMMEN😡
Rusta Lillehammer
Bomtur
Du finner varene du trenger på nettsiden til Rusta, sjekker statusen på butikken, kommer til butikken for å kjøpe dem - OBS! Ansatte finner ikke dem på butikken! Bomtur!
Det står på nettsiden 6 stk, men du hører at ansatte hvisker til hverandre at "hun, Kari, tok 2 og vi vet ikke mer" og du får beskjed "Beklager, kom i morgen kanskje". Sårt å bruke tid for dette.
P.S. Kundeservice lover å sjekke dette og kommer aldri med beskjed.
Ville ikke bytte defekt vare fordi jeg…
Ville ikke bytte defekt vare fordi jeg ikke hadde kvitering. Det står rusta printa på pakningen til varen, men de tror jeg kan ha kjøpt den et annet sted. Dårligere kunde service skal du lete lenge etter.
Rusta Tromsø
Godt utvalg av utallige produkter til en fornuftig pris. Må være ærlig å si at nivået på servicen varierer mye alt etter hvem som er på jobb, men vil fremheve jentene. Alltid imøtekommende & smilende
Elsker Rusta
Elsker Rusta! Servicen, varene og prisene på Rusta Gjøvik er helt upåklagelig!! 😃👍