They don't have a customer service. my stuff was delivered to someone else and i couldn't contact them. i filled the contact form but they didn't respond. don't buy anything from this online shop

Kjøpte garn i 100% bomull produsert i India for Europris og tenkte indisk bomull har høy kvalitet. Men ikke dette bomullsgarnet. Det er produsert med så korte fiber at det nupper seg alle rede me... Leggi di più

1,6

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

They don't have a customer service

don't buy anything from this online shop

13 aprile 2026

Europris Vestkanten

Jeg var innom Europris Vestkanten for å kjøpe en kyllingdrakt. På nett stod det at den var inne og kampanjen varte frem til 19 april eller til hvor lenge de hadde den på lager. Da jeg kom hadde de pakket alt vekk i dag den 7 april, og gadd ikke å gå ut på lageret å hente en. Dårlig kundeservice da de ikke følger kampanjen til resten av Europris butikkene. Styr unna Europris Vestkanten!

7 aprile 2026

Pass opp for varer som det står har tilbud, men som ikke har noe form for en deal

Når det står noe til tilbud på butikken og så setter den frem en vare i samme merke bare litt annen smak deretter kommer jeg til kassen der jeg spør henne om det tilbudet kostet 55 jeg får ikke konkret svar jeg får bare en mimblende setning tilbake og så sier hun at jeg må betale full pris. Dette angår altså europris pluss tiller Trondheim.

27 marzo 2026

Misvisende lagerbeholdning

Det sto på nett at butikken i Lillesand skulle ha varene på lager. Når jeg kom til butikken og kikket etter varene så fant jeg dem ikke. Måtte spørre i kassa og fikk beskjed dem var helt tomme. Så lagerbeholdningen er misvisende.

7 gennaio 2026

Digerneset og Europris

Var ikke meningen og stikke innom
på Digerneset i Ålesund , fikk tak i juice boks 15 kr og tok meg benytte og ordne dobbelt pakke poser 20 kr . Neste dag skulle de bli glede og ordne 🎒 sekken og ta turen innom og ordne vaske middel og videre ble spørt og sjekket sekken .
Betalte 280’kr for vaske middel .
Der ble etter hatt handlet blitt spurt om sjekke sekken . Og den mannen tok stjal tilbake en pose pakke hadde lagt igjen som hadde betalt og lagt i min egen sekk 🎒 og videre så ba betjeningen meg om og stikke ut av butikken. Dem er nå politi anmeldt med juks i regnskaps loven og videre politi anmeldt med kunde bedrageri og for jaget en person ut av butikken og hindret personen hente ut mat og opptrådt som farlige personer med hindre mat tilgjengelighet 🥩 i ålesund og lurt en kunde ut av mat servering område, dem er ikke trygge lengre til drive og skal ikke ha mere lovlig drift av europris og bes stenges ned for børs bedrageri og andre kriminelle handlinger som svindle skatte etaten for mindre mva og hindret tilgang der det er mat via kriminelle betjeninger som gjør kunder forhold farligere med mat i Ålesund der kunder ikke får tilgang ⚠️ når dem blir jaget ut .

Få til dette rett før julehandelen viser at det er mere psykose og alvorlige lidelser og mer alvorlige symptom
På betjeninger med Kleptomani som må stjele 10 kr Pose fra kunden og videre er dem anmeldt for drive utestengelse av kunder med mat inne på stedet og hindret mennesker få tilgang på mat . Disse er nå rapportert innenfor organer for miljø og meldt til eu at disse skal ikke få drive videre , dem kan ikke være nød rasjon godkjent når dem kaster ut kundene i verden 🌍 europris skal ikke drive videre . Dem utgjør trussel for mennesker ⚠️🧾 Farlige mennesker hvis du ikke har med kvittering ⚠️ dem
Blir rapportert for gjøre det farlig ⚠️ med stenge ut kunder med mat tilgang og svindle med at dem markedsføring .
Dette er bedrageri merke . Dem
Er rett og slett farlig for mennesker med utestenge folk fra få tilgang til
Mat . Psykopater som ikke gjør Norge tryggere ⚠️ Farlig for Samfunn Sikkerheten med Trussel og Stenge Personer borte fra mat og drikke ⚠️

16 dicembre 2025

Det går ikke og søke opp butikker på en…

Det går ikke og søke opp butikker på en vanlig måte.Søker på auropris sarpsborg,og trykke på butikk som en gjør på alle andre.På auropris blir en flyttet fra den butikken en søker på til og søke på butikk igjen.Har i dag slettet mitt medlemskap,og skal stenge dem ute fra pcer.de skla ikke klare og komme i gjennom om det navnet blir nevnt.Det skjer samme tid eller når jeg prøver.

13 novembre 2025

263,- for 6 julebrus og en pose potetsticks

Betalte 263 ,- for en 6 pakning julebrus og en pose potetsticks på Europris Elverum. Tenkte ikke over det med en gang, men tipper jeg ble trukket dobbelt. Dessverre takket jeg nei til kvittering. Elendig levert! Enkel sak å taste riktig. En stjerne er en for mye.

11 novembre 2025

Betal 120 kr i pant, få tilbake 18 kr….

Lever­te inn 7 tomme Wassermaxx-patroner som det er betalt 120 kroner i pant for, og skulle samtidig ha én ny patron i bytte. Likevel fikk vi bare 18 kroner tilbake, med beskjed om at «det ikke lønte seg for butikken». Etter min mening er dette useriøst og direkte uærlig.

Når en butikk tar pant, forventer jeg at de står for ordningen. Å kreve 120 kroner i depositum og så bare utbetale småpenger ved innlevering i et ordinært bytte, er elendig kundebehandling. Dette er en butikk som åpenbart ikke setter kunden først.

25 ottobre 2025

I oppstarten og lenge etter var det…

I oppstarten og lenge etter var det lønnsomt å handle på Europris, men nå er de blitt et stort konsern som bare er ute etter å tjene mest mulig penger. Div varer som før har det begynt å sette ned ned med en % vis sats uten førpris. Dette er lureri i.f gjerriknark.no. Kaffe og halv stekte rundstykker som alltid var på tilbud er nå dyrere en andre dagligvare butikker.

10 ottobre 2025

Oppgir at de har varer på tilbud som de ikke har

De averterer hagesaks-sett til 150 og det står at de har det blant annet på Europris Furuset. Da jeg dro dit fikk jeg opplyst at varen var pakket ned og derfor ikke kunne kjøpes. Dette til tross for at det fortsatt per i dag står at tilbudet gjelder til 25.9 og at de har varen i butikken.

30 agosto 2025

Jeg har nå reist fra Trondheim til…

Jeg har nå reist fra Trondheim til tromspå ferie og vert på utkikk etter radler som europris har på tilbud til 59 kr pr six pak. 1 butikk hadde 1 pk, resten av butikkene hadde ikke laget hylleplass til det en gang eller viste ikke hva det var. Hvis dette ikke er et lure tilbud så vet ikke jeg. Meget skuffet.

26 luglio 2025

Konfekt

Så på nett at Europris hadde konfekt
Var så å skulle kjøpe, men fikk til svar de ikke hadde konfekt.
Da må de ikke reklamere for det da. De mistet meg som kunde. Drar andre steder for å kjøpe konfekt heretter.

26 luglio 2025

Ikke kjøp dyregodteri herifra (hund i…

Ikke kjøp dyregodteri herifra (hund i vårt tilfelle).

Hunden får fikk utrolig dårlig mage, masse av og på med diaré, og vi skjønte etterhvert at det var noe som vi fortsatte å gi han. Det eneste nye vi hadde kjøpt som var utenom det han vanligvis pleier å spise var tyggebein fra europris (de med kjøtt snurret rundt og kyllingbein på tuppene). Vi gikk til veterinæren pga av og på diare som ga videre bivirkninger hos rasen og det første hun spurte om var: "Har dere gitt han tyggebeina fra Europris?" Da var vi ikke lenger i tvil om hva som var skylden. IKKE kjøp dette til dyrene deres, søk opp hva de tyggebeina inneholder!

16 luglio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito