Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Leggi di più
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Rosenfeldt. Fra første kontakt oplevede jeg en utrolig professionel, ærlig og imødekommende service. Hele processen har været præget af høj kvalite... Leggi di più
Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Grusbakken 2k, 2820, Gentofte, Danimarca
- rosenfeldt@rosenfeldt.nu
- rosenfeldt.nu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Rosenfeldt får 5 stjerner ;-)
Rosenfeldt yder en virkelig høj kundeservice og udviser stor fleksibilitet og tilpasser til kundernes behov. Billederne er af høj kvalitet.
Kan på det varmeste anbefale dem:-)
Generelt god service og fleksibilitet…
Generelt god service og fleksibilitet ved sygdom
Helt exceptionel service
Helt exceptionel service. Vi har i flere år været til familiefotografering hos Rosenfeldt. De er altid super dygtige og engagerede. Alle de fotografer, vi har mødt, har altid ydet den højeste og mest professionelle service. De lever altid 100 % op til forventningerne og også mere til. Rosenfeldt kan klart anbefales, hvis man leder efter den bedste fotograf. Vi glæder os allerede til at få taget nye billeder igen næste år.
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Vi er utrolig glade for de billede der er blevet taget af vores datter. Vi modtog billeder som forventet men ønskede også at få dem digitalt.
Jeg skrev til dem og fik hurtigt et link til billedet. Billedet var de helt små og ikke det højeste kvalitet. Spurgte om jeg kunne få det mod betaling. Her blev der handlet hurtigt og jeg fik billedet i høj kvalitet uden beregning. Det var vi meget glade for og takker mange gange for det.
I alt en virkelig god oplevelse hele vejen rundt.
Skønne billeder og fantastisk…
Skønne billeder og fantastisk kundeservice
Super god oplevelse både før
Super god oplevelse både før, under og efter! Er meget tilfreds også med den personlige oplevelse i studiet.
Meget fleksibel service ved skolefotos
Vores børn fik taget skolefotos af Rosenfeldt.
Pga tekniske problemer var vores bestillinger ikke gået igennem, og vi havde desværre ikke været opmærksomme på, hvilke billeder der var med i ordrebekræftelsen.
Da vi ville downloade de betalte billeder, havde vi derfor brug for at få ændret til to andre fotos, end de oprindeligt uploadede.
Her var Jan fra Rosenfeldt ad to omgange meget fleksibel og hurtig til at imødekomme vores forespørgsel. Meget prisværdig indsats.
Kunne jeg gi’ 10 stjerner
Kunne jeg gi’ 10 stjerner, havde jeg gjort det⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min søns billeder var uheldigvis blevet væk i klassen og kunne ikke findes nogle vejne på skolen.
Da jeg retter henvendelse til Rosenfeldt, får jeg at vide, at de sender (uden beregning) nye billeder til mig og julegaverne til bedsteforældrene er hermed reddet🎄🥰🤩
Virkelig dårlig service og mange fejl.
Virkelig dårlig service og mange fejl.
Bedste service og billeder
Super fantastiske billeder og verdens bedste kundeservice når man har behov for hjælp eller hurtige svar af mailen.👏 Desværre bestilte jeg fejlagtigt så mange billeder og fik en stor mængde regninger, men da jeg taler med dem, fortalte de mig at betale et bestemt beløb, som jeg ønsker at betale, og fik så mange billeder gratis. Tak for din utrolige service og forståelse. Jeg anbefaler virkelige Resenfeldt.
Fjollebillede uden beregning
Ved bestilling af klassebillede, fik vi sat kryds det forkerte sted og fik 2x klassebillede, i stedet for ét klassebillede og ét fjollebillede.
Da vi gjorde opmærksom på det, sendte Rosenfeldt samme dag et fjollebillede uden beregning.
Virkelig god service 👍
Fin og hurtig service
Service ud over det forventede... og så lidt til :-)
Jeg havde åbenbart fået griflet en ulæselig mailadresse, så vi missede muligheden for selv at vælge foto, ligesom vi heller ikke fik muligheden for at ændre den oprindeligt bestilte foto-pakke.
Rosenfeldt valgte derfor selv det bedste foto af vores datter (og det var vældig godt!) og leverede den bestilte basispakke.
Men hvad gør det, når Rosenfeldt bare leverer klasseservice i form af udstrakt tålmodighed med "damen med kragetæerne". Jeg ringede til dem og undrede mig, fik en absolut venlig forklaring - ingen bebrejdelse af min frygtelige skrift - og tilbud om, at få tilsendt den ønskede pakke - med bonusfoto - til samme pris som det oprindeligt bestilte. Det er dæleme service! Tusind tak til Rosenfeldt - jeg er vældig tryg ved at være kunde hos jer -👍
Bedste service og billeder
Fantastiske billeder og verdens bedste kundeservice når man har behov for hjælp eller er kommet til at lave en fejl ☺️ kæmpe tommel op! Kan klart anbefales 👍🏻
God service og fine billeder
God og hurtig kommunikation
God og hurtig kommunikation. Flotte billeder
Flotte billeder!
Flotte billeder!
Vores skole i Århus har i to år nu brugt Rosenfeldt, og må bare sige, at det er nogle rigtig gode billeder. Fotografen/fotograferne (tror ikke det er den samme), formår at fange glimtet i øjet.
Det første år, var jeg i kontakt med kundeservice, som hurtigt gav svar på mit spørgsmål, og da de fandt min søns billede frem og opdagede at han havde et tæmmeligt iøjnefaldende sår midt på næsen, tilbød de at retouchere det væk uden beregning.
Bedste kundeservice nogensinde
Jeg har aldrig fået bedre service end hos Rosenfeldt!
Min datter skulle omfotograferes, men desværre var udstyret defekt den dag de kom tilbage på skolen. Jan fra Rosenfeldt gav den bedste service jeg nogensinde har fået, da jeg kontaktede ham og vi har efterfølgende fået de dejligste billeder af begge vores børn hver for sig, og et søskendefoto!
Kæmpe anbefaling her fra ✨✨✨✨
Hurtig og go service
Fik nogle billeder som jeg ikke var helt med pga farverne, men fik nogle nye i både sort/hvid og farve som er super fine og som blev leveret på 2 dage. Super service tak for det!!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.