Max på stjerner, guld glimmer og high fives! Super god service og hurtig respons på emails frem og tilbage... Fantastiske billeder taget af mine børn. I har virkelig formået at fange deres rigtige... Leggi di più
Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Leggi di più
Jeg har haft en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med hjælpen. Der blev lyttet til mine bekymringer, og kommunikationen har været både venlig og professionel hele vejen igennem. Jeg føler mig... Leggi di più
Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Leggi di più
Grusbakken 2k, 2820, Gentofte, Danimarca
- rosenfeldt@rosenfeldt.nu
- rosenfeldt.nu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hurtig og go service
Fik nogle billeder som jeg ikke var helt med pga farverne, men fik nogle nye i både sort/hvid og farve som er super fine og som blev leveret på 2 dage. Super service tak for det!!!
Virkelig god service og dejlige…
Virkelig god service og dejlige billeder af vores 3 børn.
Kanon service
Kanon service - Fik 2 ordre ved en fej, men ved en fejl som jeg selv havde begået, da vi bestilte på både seddel og webshop.
Sendte en mail i dag søndag, og spurgte hvordan vi løste det. Rosenfeldt svarede senere samme søndag at det skulle vi ikke spekulere på. Vi kunne beholde alle billederne, og se bort fra det sidste mellemværende. Se det er service der batter, og noget der skabte god stemning i det lille hjem.
Hurtigt svar på forespørgsel og god…
Hurtigt svar på forespørgsel og god service
Super fantastisk kundeservice
Super fantastisk kundeservice
Jeg oplevede at få billeder jeg ikke havde bestilt, der var sket en fejl, men fik lyn hurtigt svar og regningen blev afmeldt.
God kundeservice
Vores elev-skolefoto var ved en fejl lavet i sort-hvid. Rosenfeldt var rigtig gode til at eftersende fotos i farver, og vi fik endda lidt ekstra. Fin service.
Billederne af mine børn blev sendt til…
Billederne af mine børn blev sendt til andre forældre. Firmaet påstod at det var min fejl og at jeg havde skrevet de andre forældres mailadresse. Derefter bliver jeg opkrævet to gange betaling. Da jeg klager over dette, for jeg igen at vide, at fejlen ligger hos mig selv. Det er mig en gåde hvordan en virksomhed som denne, som lever af god kundeservice, kan være så ringe. Jeg har derudover skrevet, at jeg gerne ville modtage billederne på børnenes skole, hvorefter jeg får at vide, at jeg kan hente dem på firmaets adresse.
Super hjælpsom kundeservice
Super hjælpsom kundeservice, både til opklaring af tvivlsspørgsmål og da det ene billede blev væk - vi får et nyt print uden beregning!
Grunden til at de ikke får 5 stjerner er at billederne af det ene barn ikke var særligt gode - lukkede øjne, misfornøjet ansigtsudtryk mv. Men der var et par gode imellem, så stadig en fin nok oplevelse.
Super service og meget god kvalitet!
Jeg oplever desværre år efter år at…
Jeg oplever desværre år efter år at modtage de meste ringe billeder af mit barn på hans skole fotos. Jeg tager bedre billeder selv. Han er ikke i fokus. Der lukket øjne. Et åben et lukket. Osv. og de er generelt TOTALT dårlig kvalitet grumset og uklare. Jeg har besluttet ikke at bruge rosenfeld mere. Og vil forslå skolen at benytte sig af en anden fotograf.
Sindsyge priser, og ikke et godt billede fik man ud af det
Dårlig på Dårlig. Jeg har ventede i øvrigt på dem i 6 uger. De reklamer for ca 4 uger, men det plejer at gå hurtigere. STÅR DER
Det simpelthen bare skidt arbejde
Meget flot kundeservice
Flotte billeder og meget behjælpelige…
Flotte billeder og meget behjælpelige og kort svartid på mail.
Kan klart anbefale jer
Kan klart anbefale jer, i yder en god service for jeres kunder. Vi oplevede skolefoto der ikke var så særlig heldige at de blev om fotoet på den syge dag i kom ud på. Billederne blev klart bedre anden gang, og i sørgede for at opgrader min pakke og har været venlige og imødekommende lige fra den første mail jeg skrev. Billederne jeg har fået er i eigtig god kvalitet og samme er de filer jeg har fået. Så stort ros til jer
Utrolig god service og mødt med…
Utrolig god service og mødt med venlighed.
Billederne er så fine og trykt med super kvalitet. Da vi ved uheld i hjemmet mistede vores billeder blev det løst af Rosenfeldt med stor forståelse.
Tak
Tine
Super service
Rosenfeldt var lynhurtig til at hjælpe…
Rosenfeldt var lynhurtig til at hjælpe mig, da jeg stod med den udfordring at min harddisk var gået i stykker og jeg dermed havde mistet mine digitale filer jeg har bestilt henover de seneste skoleår af mine børn. Lynhurtig var Amalie til at finde dem frem i deres gamle system og sende til mig. Er evigt taknemmelig. TAK
Virkelig god service
Virkelig god service!
Hurtigt svar og selvom man har lavet en fejl, så retter de den uden beregning.