RijLESS.nl Recensioni 1.737

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 1 stelle su 5

NOT ORGANISED, STRUCTURED. THEY CAN NOT KEEP THEIR PROMISES. If you are international, never choose this school. They do not care about students, just MONEY IS IMPORTANT FOR THEM, UNFORTUNA... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Niet te duur en een fijne ervaring met mijn rijinstructeur. Ik moest helaas wegens omstandigheden een jaar wachten met lessen, dit was gelukkig allemaal geen probleem en kon na een jaar mijn lessen he... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Een heel prettige rijschool met vriendelijke mensen. Tijdens mijn proefles werd ik hartelijk ontvangen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik vond de proefrijles erg leerzaam. Vanaf het eerste moment kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan had. De rijinstructeur stelde mij bovendien erg op mijn gemak, waardoo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Autoscuola

Scritti dall'azienda

Ontdek Rijless.nl: Eerlijke Review, Beoordelingen en Aanpak van Klachten Bij Rijless.nl geloven we in transparantie en streven we naar kwaliteit in al onze rijlessen. Onze instructeurs bieden een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw leerstijl en behoeften. Lees de beoordelingen van tevreden leerlingen die hun weg vonden naar een geslaagd rijexamen dankzij onze professionele begeleiding. Echte Beoordelingen: Onze website toont echte beoordelingen van leerlingen die Rijless.nl hebben ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Open voor Feedback: Bij Rijless.nl waarderen we feedback. Heb je klachten of suggesties? We staan open om te luisteren en te verbeteren voor een nog betere ervaring. 100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk. Betaalbaar en Betrouwbaar: Kies voor betaalbare lespakketten en een betrouwbare rijopleiding. Bij Rijless.nl weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen.

4,1

1 stella

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Top top top ervaring

Top top top ervaring! Na 4x gezakt te zijn bij andere rijscholen, ein-de-lijk m’n rijbewijs gehaald. Dit keer werd het een staats examen en faalangst. En ben heel goed geholpen door een dame (haar naam even vergeten) , zij heeft er voor gezorgd dat ik niet weer 3 maanden moet wachten tot het examen. Dus onwijs bedankt! Hele fijne ervaring, ik zou Rijless.nl aan iedereen aanraden 👍🏼

Risposta di RijLESS.nl

Wat een doorzettingsvermogen, respect! 🙌 Na vier keer zakken bij andere rijscholen toch je rijbewijs halen bij Rijless.nl — dat is echt een top prestatie. We zijn supertrots dat ons team je hierbij heeft kunnen helpen, zeker met het faalangst- en staatsexamen. Fijn om te horen dat alles soepel geregeld werd en dat je niet onnodig hoefde te wachten. Gefeliciteerd met je rijbewijs, geniet van je vrijheid en maak veel veilige kilometers! 🚗💨

Valutata 5 stelle su 5

goeie uitleg gekregen erg dankbaar

Hele goeie uitleg gekregen erg dankbaar

7 luglio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Yes, top om te horen dat je proefrijles zo goed bevallen is! 🚗✨ Bij Rijless.nl zorgen we er graag voor dat je vanaf het begin duidelijke uitleg krijgt. Op naar nog meer leerzame en leuke lessen! 💪

Valutata 5 stelle su 5

Het is een fijne rijschool met fijne instructeurs

Het was een goede ervaring omdat ik een goede instructrice had die goed uitleg gaf en waar ik goed leerde auto rijden. Verder was het ook een goede en fijne rijschool. Ik ben er erg dankbaar voor.

9 luglio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat tof om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij Rijless.nl! 🙌 Ons team doet er alles aan om elke leerling met plezier en vertrouwen te leren rijden. Gefeliciteerd met je rijbewijs en geniet van alle kilometers die je nu zelfstandig mag maken! 🚗💨

Snelle top service

Bij aanvraag kon ik eigenlijk direct terecht, na een snelle proefrit al gelijk een instructeur aangewezen gekregen. Mijn instructeur eshaq heeft het voortreffelijk gedaan met al zijn geduld en zijn ervaring met het overbrengen van de informatie die voor het autorijden belangrijk is. Hierdoor heb ik ook in een keer mijn rijbewijs mogen halen. Heel erg bedankt voor de snelle en duidelijke service.

9 luglio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat een mooie review, dankjewel! 🚗💨 Supergaaf dat je in één keer geslaagd bent! Het team van Rijless.nl staat altijd klaar om snel en duidelijk te helpen, en we zijn blij dat je dat zo hebt ervaren. Geniet van je rijbewijs en veel veilige kilometers! 🎉

Valutata 5 stelle su 5

Goed had zelf een instructeur die…

Goed had zelf een instructeur die slecht was daarna naar rijlles.nl gegaan kreeg proef les goeie indicatie voor wat voor pakket nodig heb alles netjes geregeld goeie instructeur gekregen dat ik nog lessen over had 4 lessen van 100 min gehad en gelijk geslaagd

3 luglio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat een verhaal, zeg! Supergoed dat je de switch naar Rijless.nl hebt gemaakt en dat alles zo soepel en top geregeld werd. 🚗💨 Meteen een fijne instructeur, lessen die goed aansloten en dan ook nog direct slagen – dat is echt de droom! Gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst! 🎉

Tot zover erg tevreden

Tot zover erg tevreden! Online een proefles ingepland en me ingelezen over de werkwijze van RIJLESS.NL en alles gaat zoals beschreven. Proefles heeft mijn zoon ook als fijn ervaren.

3 luglio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat fijn om te horen dat alles tot nu toe zo soepel verloopt bij Rijless.nl! 🚗💨 Super dat de proefles ook goed bevallen is – we doen er alles aan om het voor iedere leerling, en natuurlijk ook voor ouders, helder en prettig te maken. 💙

Valutata 2 stelle su 5

Rijless.NL is een professioneel kundig rijschool.

Ik heb recent gebruik gemaakt van de dienst Rijles.nl en zoals elk bedrijf zitten er altijd wel verbeterpuntjes op waar ze ook echt aan werken. Dit is mijn beleving met Rijles.nl en ze zijn door het stof gegaan en hebben alles professioneel opgelost en mij netjes gecompenseert in de fouten waar ik tegenaan liep.
Ik zat tijdelijk met hun in de clinch omdat ze toen zeer onkundig rij-instructeur in dienst hadden die niks uitvoerde of iets aanleerde maar die hebben ze snel de laan uitgestuurd en een erg kundiger en professioneler rij-instructeur voor teruggehaald.
Moet wel vermelden dat het praktijk herexamen niet gratis is. Daarnaast werken de medewerkers je tegen met klachten als je je ze al telefonisch kan bereiken, maar ze hebben hieraan gewerkt en hebben dit snel verbetert.
Om het al: goede service en nemen je klachten serieus.

6 maggio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Bedankt voor je open en eerlijke terugkoppeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en we zijn blij om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.

Bij RijLESS.nl doen we er alles aan om iedere leerling zo goed mogelijk te begeleiden en continu te verbeteren waar nodig. Het is fijn om te lezen dat je onze inzet en professionaliteit waardeert, ook wanneer er dingen beter kunnen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, weet dan dat je altijd welkom bent om contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

We wensen je veel veilige kilometers en succes met alles verder!

Aanrader rijschool

Niks mis met de rijschool
Staan meteen voor je klaar zodra je extra lessen of examens nodig hebt

Risposta di RijLESS.nl

Wat een fijne review, dankjewel! 🙌 Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat het team van Rijless.nl altijd voor je klaarstond wanneer je het nodig had. 🚗💨 Veel veilige kilometers en geniet van je vrijheid!

Fijne communicatie

Prettige proefles. Bij bellen gelijk gehoor en zaken zijn snel en efficient geregeld. Al met al helemaal top.

27 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat tof om te horen dat alles zo soepel is verlopen! 🙌 Bij Rijless.nl houden we van snelle en duidelijke communicatie, fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren. 🚗💨 Veel plezier met je rijlessen en op naar dat rijbewijs!

Zou niemand aanraden!

Zou niemand aanraden!! Meeste klanten zijn mensen tussen 17-20 jaar en ze nemen je niet serieus. rijinstructeur moet je goed liggen je rijdt immers en vertrouwd die persoon, als het dan geen match is (al erg teleurstellend) en je vraagt aan Rijless om van rij instructeur te wisselen moet je met bloed zweet en tranen gaan uitleggen waarom en dan nemen ze je nog niet serieus. VRESELIJKE ERVARING! Nooit meer

27 febbraio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Bedankt dat je je ervaring deelt, Amy. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je rijlessen bij ons.

We begrijpen heel goed dat een goede klik met je rijinstructeur belangrijk is. Bij RijLESS.nl doen we ons uiterste best om persoonlijke en betrouwbare begeleiding te bieden, waarbij we altijd luisteren naar de wensen van onze leerlingen.

Je geeft aan dat je het idee had dat het "met bloed, zweet en tranen" nodig was om van instructeur te wisselen. Dat vinden we vervelend om te horen, en we willen graag beter begrijpen hoe deze indruk is ontstaan en wie dat gevoel bij je heeft gewekt. Met bijna 10.000 leerlingen per jaar en meer dan 300 instructeurs gaat het gelukkig bijna altijd goed, maar iedere keer dat dit niet lukt, is voor ons een belangrijk leermoment dat we serieus willen oppakken.

Bij RijLESS.nl kunnen leerlingen altijd van instructeur wisselen als de samenwerking niet prettig voelt. We nemen zulke verzoeken serieus en zoeken samen naar een passende oplossing. Ons doel is dat jij je op je gemak voelt tijdens je rijlessen.

We hebben op basis van je naam en de gegevens uit je bericht helaas niet kunnen achterhalen wie je bent. Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen via 088-0042300 of via WhatsApp? We kijken graag samen met je hoe we dit goed kunnen afronden.

Valutata 3 stelle su 5

De rijinstructeur is kundig en zorgt…

De rijinstructeur is kundig en zorgt voor een goede begeleiding en een fijne sfeer tijdens de lessen.

Risposta di RijLESS.nl

Wat fijn om te lezen, Chavellie! 😊 Bij Rijless.nl vinden we het superbelangrijk dat je je op je gemak voelt in de lesauto en goed wordt begeleid – daar doen onze instructeurs elke dag hun best voor. 💪 Zo tof dat jij dat ook zo hebt ervaren! Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! 🚗💨

Dankjewel Boyke

Boyke was een fantastische rijinstructeur! Hij was zeer betrokken tijdens de rijlessen, gaf uitstekend advies, en hielp me enorm met het vergroten van mijn zelfvertrouwen, vooral op momenten dat ik aan mezelf twijfelde. Met zijn begeleiding heeft hij mij uiteindelijk over de streep getrokken. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geduldige en ondersteunende instructeur!

19 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat een geweldige review, dankjewel! 🚗✨ Super om te horen dat je zo’n fijne en persoonlijke begeleiding hebt gehad bij Rijless.nl. Ons team zet zich elke dag in om leerlingen met vertrouwen en plezier te laten rijden – precies zoals jij het hebt ervaren! 💙 Geniet van je vrijheid en veel veilige kilometers! 🚦Team Rijless.nl

Valutata 5 stelle su 5

Alles verliep snel spoedig en duidelijk…

Alles verliep snel spoedig en duidelijk ik kon na 3,5 maand al op praktijkexamen en in 1x geslaagd💪🏻💪🏻👌🏻👍👍 Jamal is een top instructeur legt alles goed uit en bracht veel rust met zich mee kwa zijn karakter waardoor ik me uiterst kon concentreren op het verkeer en me zeer zelfverzekerd voelde en op me gemak dankjewel jamal je bent een topperd👍👍👍

18 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat een fantastisch verhaal, gefeliciteerd met je rijbewijs! 🎉 Super om te horen dat alles bij Rijless.nl zo snel, soepel en duidelijk is verlopen – daar doen we het voor! 💪 Dat je je zo op je gemak voelde en vol zelfvertrouwen het verkeer in ging, is precies wat ons team elke dag wil bereiken. Zo tof dat jij dat zo hebt ervaren! 🚗💨 Geniet van je vrijheid, veel veilige kilometers en hopelijk zie je ons nooit meer… bij een rijexamen dan! 😉

Een dikke vette 0

Een aantal weken geleden een proefles in Alphen aan den Rijn aangevraagd voor onze dochter haar verjaardag. Enkele dagen voorafgaand aan haar verjaardag ontvingen wij de mededeling dat er in Alphen aan den Rijn een wachtlijst is van 5 maanden of ze naar Leiden CS kan komen om van daaruit te lessen. Aangegeven dat dat geen optie is voor onze dochter en dat het geen probleem is dat ze op de wachtlijst dan gaat. Drie dagen vooe haar verjaardag de mededeling dat de proefles dan wordt geannuleerd, dat we dan over 5 maanden maar weer contact moesten leggen. Ik zeg nee laat die proefles staan, want dat vormt haar kado zaterdag. Dat ze dan pas over 5 maanden zal starten is voor ons geen probleem. Vervolgens een bericht dat er ook op de wachtlijst niemand meer wordt aangenomen en dat ik maar beter op zoek kan naar een andere rijschool! Terwijl er vol wordt geadverteerd dat ze in Alphen aan den Rijn gelijk van start kunnen.
Vervolgens geen excuus, geen oplossing om echt ongelooflijk, voor ons een dikke 0 dit bedrijf en ik hoop dat er rijscholen met een goed hart aankomende zaterdag nog iets kunnen betekenen voor ons.

18 giugno 2025

Beste mevrouw Dudok,

Wat een pijnlijke ervaring en wat ontzettend jammer dat wij u op deze manier hebben teleurgesteld. Uw klacht is bij ons intern besproken en ik heb u inmiddels ook persoonlijk geprobeerd te bereiken om mijn excuses aan te bieden, ik hoop nog steeds dat u contact met ons opneemt, zodat ik dit met u kan bespreken.

De situatie rondom Alphen aan den Rijn is helaas recent veranderd. Door een combinatie van uitval en overbelasting bij instructeurs is het daar tijdelijk niet mogelijk om nieuwe leerlingen, zelfs niet op de wachtlijst, aan te nemen. Dat was voor ons een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing om de kwaliteit van lessen voor bestaande leerlingen te waarborgen.
We hadden dit natuurlijk veel beter moeten communiceren. Dat dit op zo’n ongelukkig moment samenvalt met de verjaardag van uw dochter, maakt het extra schrijnend.

Ik kan niet goedmaken wat er is misgegaan, maar ik wil u alsnog persoonlijk spreken om te kijken of er iets is wat we wél kunnen doen.

Valutata 4 stelle su 5

Goede rijschool

Fijne instructeur, prima prijzen!

10 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Rijless.nl! 🚗✨ Een fijne instructeur en goede prijzen maken het leren rijden nét even beter. Bedankt voor je mooie woorden en veel veilige kilometers gewenst! 💙

Goede rijschool

Goede rijschool, Karel is een fijne instructeur.

4 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij Rijless.nl! 🚗✨ Ons team doet er alles aan om van elke rijles een leerzame en fijne ervaring te maken. Super dat jij dat zo hebt ervaren! Veel rijplezier en veilige kilometers! 💙

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne communicatie en…

Super fijne communicatie en rijinstructeur Guno is echt een topper!

3 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Wat een heerlijke review! 🤩 Superfijn om te horen dat de communicatie goed verliep en je zo’n fijne klik had met je instructeur. Het team van Rijless.nl is mega trots dat je geslaagd bent! 🎉 Veel rijplezier en veilige kilometers! 🚗💨

Review

Helpdesk was erg lastig te bereiken.

3 giugno 2025

Risposta di RijLESS.nl

Thanks voor je begrip! 🙏 We zijn onlangs overgestapt naar een nieuw telefoonsysteem en daardoor haalden we tijdelijk niet de bereikbaarheid die je van ons gewend bent. Superfijn dat je ons daar de ruimte voor geeft – we doen er alles aan om alles weer soepel te laten lopen!
Maar... wát een prestatie: in 1 keer geslaagd én zelfs lessen over! 🎉 Dat laat zien hoe sterk je erin stond. Trots dat we je daarbij mochten begeleiden bij Rijless.nl! 🚗💨

Prima

Goeie lessen, duidelijke uitleg, uiteindelijk in één keer mijn rijbewijs ook gehaald. Het enige nadeel was dat ik niet aan huis werd opgehaald en elke les 40 min heen naar Arnhem en 40 min terug moest reizen, waardoor er wel veel tijd in een les zat. Ook waren de lessen blokuren van 2x 50 min maar werden deze 90 minuten omdat dat dan makkelijker uitkwam met de planning van de rijinstructeur.

30 maggio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Topkeuze gemaakt! Door te lessen in Arnhem heb je écht alles uit je lestijd gehaald, – en dat zie je terug in het resultaat: in één keer geslaagd! 🎉 Super gedaan! Veel rijplezier en veilige kilometers! 🚗💨

Goeie lessen!!!

Goeie lessen!!!

30 maggio 2025

Risposta di RijLESS.nl

Yes, geslaagd! 🎉 Supertof om te horen dat je de lessen zo goed vond – dat is waar we het bij Rijless.nl voor doen! Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! 🚗💨
Team Rijless.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più