NOT ORGANISED, STRUCTURED. THEY CAN NOT KEEP THEIR PROMISES. If you are international, never choose this school. They do not care about students, just MONEY IS IMPORTANT FOR THEM, UNFORTUNA... Leggi di più
Niet te duur en een fijne ervaring met mijn rijinstructeur. Ik moest helaas wegens omstandigheden een jaar wachten met lessen, dit was gelukkig allemaal geen probleem en kon na een jaar mijn lessen he... Leggi di più
Een heel prettige rijschool met vriendelijke mensen. Tijdens mijn proefles werd ik hartelijk ontvangen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg achter het stuur. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan... Leggi di più
Ik vond de proefrijles erg leerzaam. Vanaf het eerste moment kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan had. De rijinstructeur stelde mij bovendien erg op mijn gemak, waardoo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontdek Rijless.nl: Eerlijke Review, Beoordelingen en Aanpak van Klachten Bij Rijless.nl geloven we in transparantie en streven we naar kwaliteit in al onze rijlessen. Onze instructeurs bieden een persoonlijke aanpak, toegespitst op jouw leerstijl en behoeften. Lees de beoordelingen van tevreden leerlingen die hun weg vonden naar een geslaagd rijexamen dankzij onze professionele begeleiding. Echte Beoordelingen: Onze website toont echte beoordelingen van leerlingen die Rijless.nl hebben ervaren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Open voor Feedback: Bij Rijless.nl waarderen we feedback. Heb je klachten of suggesties? We staan open om te luisteren en te verbeteren voor een nog betere ervaring. 100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan voor 100% tevredenheid! Mocht het niet bevallen, geen probleem. Neem dan contact met ons op en we lossen het voor je op. Je tevredenheid vinden we heel belangrijk. Betaalbaar en Betrouwbaar: Kies voor betaalbare lespakketten en een betrouwbare rijopleiding. Bij Rijless.nl weet je waar je aan toe bent, zonder onaangename verrassingen.
Boompjes 40, 3011 XB, Rotterdam, Paesi Bassi
- 0880042300
- info@rijless.nl
- rijless.nl
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Prima rijlessen, communicatie kan beter
Prima rijlessen, maar in de communicatie zijn een paar keer wat dingen mis gegaan. Ook jammer dat ik uiteindelijk niet de instructeur heb gekregen die had toegezegd dat hij me les zou gaan geven. Ik waardeer het overigens wel heel erg dat er in de lessen aandacht wordt besteed aan zelfvertrouwen.

Risposta di RijLESS.nl
They had very good communication
They had very good communication and I got my license first try with their highly trained instructors

Een heel goed rijles!!
Een heel goed rijles!!! Ik heb het examen op een keer gehaald echt bijzonder #Ayse was mijn rij instructrice zij heeft het goed gedaan!!!!

Goede rijschool
Ik had een fijne rij instructeur die me goed heeft begeleid in het afgelopen jaar. De lessen waren goed afgestemd op wat ik nodig had en heeft ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn rij examen.

Goede proefles
Ik voelde me erg relaxed bij hem. Niet paniekerig en gaf me goede kritiek en tips en verbeteringen.

Heel fijn lesgekregen van Jamal
Heel fijn lesgekregen van Jamal, de eerste keer afrijden kwam net te vroeg maar Jamal heeft mij perfect klaargestoomd voor het herexamen

Een goede betrouwbare rijschool
Een rijschool die snel reageert en nou contact heeft met.de.leerling.
Hij geeft serieus les en wordt geholpen.
Een min puntje is de afspraak tijd maar begrijp wel dat het moeilijk te plannen. Is en op tijd te komen omdat je wel.met.verkeer bezig ben.
Dus echt een goede rijschool.
Zou het iedereen aan raden

Perfect Match😁👍🏼
It was the perfect match between me and my instructor I really don't have anything bad to say except the planning between the lessons and my exam date it was a tight squeeze but we managed.
Other than that it was really worth it.
I had the best instructor in eindhoven teaching me I'm so happy with the results he was patient and honest with me it was just the best learning experience I've ever had.
Greetings,
Svetoslav Stoyanov

Risposta di RijLESS.nl
Communicatie is erg fijn en je wordt…
Communicatie is erg fijn en je wordt goed geholpen. Rijinstructeur ook goed en fijn gevoel erbij wat belangrijk is.

I passed my exam!
I passed my exam! Bary was a great instructor, very knowledgable and pacient.

Risposta di RijLESS.nl
Ik vind goed de instructer
Ik ben aan de 2 keer
Geslaaged
Ik ben blij bij mijn instructer

Top rijschool
Alles werd duidelijk uitgelegd. Begreep het in 1 keer zonder enige ervaring.
Top rijschool!

OPLICHTERS
OPLICHTERS, ze hebben een verdienmodel door je keer op keer examen te laten doen!
Ze zijn niet kritisch op hun leraren.
Ik wens ze geen geluk!

Risposta di RijLESS.nl
Very well run process and very open…
Very well run process and very open communication.

Risposta di RijLESS.nl
Door de goede rijlessen ben ik in 1x…
Door de goede rijlessen ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Alles is mij aangeleerd van a tot z en ik heb goede informatie gekregen over hoe ik de fouten veilig kan oplossen.

Niet aan te raden..
Een proefles genomen in januari die meer dan prima was.
Afgesproken eerst mij theorie te halen en daarna contact met ze op te nemen zodat we afspraken konden maken dat het met de zelfde instructeur de rijlessen kon oppakken.
Dan bel je ze op geef je aan onder de voorwaarden dat het kan bij de instructeur die je had bij je proefles.
Geen probleem enz.
Eindstand ja hij zit voorlopig vol (dit kan gebeuren) we hebben een andere instructeur voor je hij neemt contact met je op. Eindstand 2 weken verder nog geen reactie maar wel betaald! zelf gebeld geen reactie toen de klantenservice gebeld ja we gaan
contact opnemen er werd een WhatsApp gestuurd zonder naam of iets ja het kan voorlopig niet..
Ik heb de klantenservice weer gebelt en de vrouw aan de telefoon had geen antwoordt en ging overleggen ik krijg haar collega aan de telefoon en heb nog geen antwoord alleen dat ze weer moeten overleggen.. geen goede oplossingen je betaald geld en daarna mag je het zelf uitzoeken met andere woorden wel geld innen maar geen service en moet je zelf maar alles na bellen echt super slecht en amateuristisch
(UPDATE) Rijless.nl behandeld je als oudvuil alles wat je tegen ze zegt gaat langs ze heen je hebt ze aan de telefoon je kan binnen een week beginnen de rijinstructeur neemt contact met je op en op het moment dat er niets gebeurt en je ze naar 2 weken opbelt met joh waarneer belt de instructeur dan komen ze met een instructeur aan die pas naar 2 maanden kan en je belt ze weer op en ze zeggen we hebben geen oplossing we gaan verder kijken waarop ik antwoordt stort het geld maar terug gezien jullie je afspraken niet nakomen dit bedrijf communiceert niet of slecht en int je geld maar daarna mag je het zelf uitzoeken het geld is gestorneerd omdat hun medewerker niet wilde terug betalen en zei storneer het maar leugenachtig bedrijf we zullen eens kijken wat het cbr ervan vindt ze schuiven de schuld alleen maar een ander en niets ligt aan rijless.nl zelf ik heb alles opgenomen dus bewijs genoeg dat jullie onbeschoft en totaal niet bezig zijn met de leerling

Risposta di RijLESS.nl
Ik kreeg perfecte instructies & werd…
Ik kreeg perfecte instructies & werd heel vriendelijk geholpen!

Zeer goede ervaring
Was een zeer fijne ervaring ook vanwege als er iets minder goed ging is het niet dat er streng op gereageerd wordt maar op een fijne rustige en terechte manier. Dat heeft mij veel geholpen

Risposta di RijLESS.nl
Het was een relaxte ervaring geen druk…
Het was een relaxte ervaring geen druk mooi op niveau afgestemd. Gaf vertrouwen tijdens het rijden met tips en complimenten

Risposta di RijLESS.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.