Jeg havde fornøjelsen af at få installeret en varmepumpe fra RialEnergi, og jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Fra første kontakt til installationen af varmepumpen har hele oplevel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst. Yderst kompetent og professionelt udført arbejde. Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepump... Leggi di più
Vi har fået udskiftet vort oliefyr med en luft til vand varmepumpe A+++ fra Riel Energi. Kontakt til Riel Energi som et ud af 3 x firmaer. Først et planlægningsbesøg af René Rubak - dernæst et... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk god service
Utrolig god service og stor professionalisme
Efter at have undersøgt og læst en masse omkring et godt alternativ til gasopvarmning for mit nye hus, besluttede jeg mig for at få en luft til vand varmepumpe og at Riel Energi skulle installere den.
Jeg fik en super god snak med René, som kom på besøg for at se hvordan varmepumpen kunne installeres. Han var god til at komme med info, og besvarede velvilligt mine mange spg. til "projektet".
Vi aftalte en dato for hvornår den skulle installeres, og selvom jeg lige "kludrede" lidt i datokoordineringen, fandt vi hurtigt en alternativ dato for opsætning.
D. 2/7 installerede Riel Energi en Midea REMB06S3 varmepumpe. Det gik hurtigt fra morgenstunden, og de to montører Tommy og Brian var også gode til at forklare og komme med ekstra info om mulighederne ved en varmepumpe. Tak til Brian for lige at montere en vandhane uden ekstra omkostninger.... =)
Nu har varmepumpen kørt i over en uge, virker upåklagelig, er meget støjsvag, og ligeledes effektiv ift. min strømregning.
Stor tilfredshed fra min side, og jeg kan på det "varmeste pumpe mine anbefalinger videre".
Peter Hjorth Henriksen
PS. Håber at sandwichene smagte......
Tillidsvækkende og dybt professionelt
Produktet er i top, håndværket er i top og ud over det var alle medarbejdere hos Rielenergi meget venlige og tillidsvækkende. Vi er meget taknemmelige for at det var Rielenergi som hjalp os med det store opgave. Tak!!
God service og støjsvag varmepumpe.
Jeg fik installeret varmepumpe og kombimodul tilbage i september.
Riel leverede god service og hurtig installation.
Varmepumpe og kombimodul kører ubeklageligt og larmer stort set ikke.
Jeg bor i rækkehus, så en støjsvag varmepumpeløsning var essentielt.
Fantastisk service og kvalitet!
Vi har netop fået installeret en Monoblok varmepumpe af Riel Energi, samt en luft til luft varmepumpe til garagen. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, både hvad angår kvalitet og service. De ankom fra morgenstunden og forlod først matriktlen, da de var 100% færdige med installation af begge pumper og alt var ryddet pænt op. Kan på det varmeste anbefales!
Service i særklasse
Riel Energi var fra starten virkelig imødekommende og hjælpsomme.
Igennem hele samarbejdet med dem var deres serviceniveau i særklasse.
Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.
Vi fik skiftet en gammel varmepumpe til…
Vi fik skiftet en gammel varmepumpe til en ny, god og professionel rådgivning, Tommy som installerede den var punktlig, hurtig og yderst kompetent, meget tilfredsstillende pris, produkt og super behagelige folk, som ryddede pænt op efter sig
God og kompetent rådgivning
Vi har, efter god og kompetent rådgivning af Riel Energi, valgt at få udskiftet oliefyret med en monoblok varmepumpe og kombimodul løsning. Systemet fungerer upåklageligt og er let at justere på. Hvis man er til tekniske detaljer, så er det hele tilgængeligt på hjemmesiden. Afmontering af hele den gamle installation, og montage af den nye, tog kun én dag. Super montører, og har man spørgsmål er firmaet let at få fat på.
Vi kan kun anbefale Riel Energi som kompetent partner til denne type løsninger, og vi har efterfølgende fået installeret et luft til luft system til opvarmning af vores garage/værksted.
Uovertruffen service og yderst kompetent udført arbejde.
Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst.
Yderst kompetent og professionelt udført arbejde.
Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepumpe. Alt ordnet på en dag, pænt og ordentligt sat op, både ude og inde, og naturligvis hører oprydning efter sig også med i opgaven.
Kunne ikke være mere tilfreds.
Super oplevelse.
Super støjsvag monoblock luft/vand varmepumpe. God tryg oplevelse lige fra dimensionering til det færdige slutprodukt, hvor montørerne tester, afprøver anlægget, inden de kører. Pænt og nydeligt afleveret og ryddet pænt op.
Super pumpe og professionel montering
Meget velfungerende, lydsvag luft-til-vand monoblok varmepumpe. Topprofessionel montering med skjult rør- og kabelføring gennem mur, i skunk og gennem etageadskillelse. Montørerne Brian og Tommy er virkelig pumpe nørder og går gerne den sidste meter til at opnå den bedste og mest diskrete løsning.
Fantastisk service /support
Fantastisk service /support
Kan kun varmt anbefale dette firma. Super service og rådgivning på alle tider af døgnet 😊
Har lige købt en varmepumpe med…
Har lige købt en varmepumpe med montering. Super service! Rigtig behagelige mennesker og omgående levering og montering.. der var et par tvivlsspørgsmål hvor udfaldet uden nogen form for diskussion blev vinklet 100% til min fordel.. TAK!
6 stjerner herfra ⭐️
Det er bare et super produkt og service!
Pris og installation var super skarpt. Det var en fornøjelse at have besøg af håndværkerne som satte pumpen op med ja-hat og god energi.
Efterfølgende dryppede det lidt fra anlæg og det blev serviceret lynhurtigt.
Bestilte din pumpe hos Riel - så får du varme i huset med et smil 😄😄
God support
Har ikke haft problemer med varmepumpen (2 år gammel) men har haft en masse spørgsmål vedr. gulvvarmen i huset som har forvoldet nogle problemer, det har der været god support til, også selvom det ikke har noget med varmepumpen at gøre.
Jeg havde fornøjelsen af at få…
Jeg havde fornøjelsen af at få installeret en luft- til vand varmepumpe, og jeg kan ærligt sige, at hele processen fra start til slut var intet mindre end fremragende. Det, der virkelig skilte sig ud for mig, var den høje standard for service og installation, der blev leveret - ingen halve eller grimme løsninger blev tilbudt eller overvejet.
Fra første kontakt til afslutning af projektet, blev jeg mødt med professionalisme, indsigt og stor sans for den rigtige løsning. Alle mine spørgsmål undervejs blev besvaret omhyggeligt, og jeg fik altid indblik i, hvorfor netop den opløsning, der var valgt, var den bedste for mine behov. Dette gjorde mig sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning, og at virksomheden havde mine bedste interesser i sinde.
Takket være den dygtige håndtering og implementering af min nye varmepumpe, er jeg nu i stand til at håndtere de kølige måneder med fornyet tillid.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale RIEL Energi til andre – de sætter standarden for hvad man kan forvente ved installation af varmepumper.
Flot arbejde - alt spiller!
Fantastisk service og info af René Rubak samt god pris på luft til vand varmepumpe.
3 professionelle, kompetente, løsningsorienterede og kundevenlige montører til dagens projekt med fin oprydning, rengøring og vejledning.
Flot arbejde - alt spiller!
Mine bedste anbefalinger med 5 stjerner :-)
Hurtig ekspedition,dygtig montør,og alt…
Hurtig ekspedition,dygtig montør,og alt som jeg ville have det sat op,lidt anderledes,men bedre!
Luft til vand
Har fået luft til vand instaleret af Rene fra Riel energi to meget dygtige håndværker den ene vvs og den anden el så de arbejdede meget effektiv sammen og de viste lige hvordan det skulle stilles op da de havde fået billeder af det gamle anlæg og eltavle
Efter følgende har jeg fået hjælp af Rene til at få tilskud kan kun anbefale dette firma meget professionel og kundevenlig
Riel varmepumpe igen
Har lige købt ny varmepumpe igen, købt andet hus. Selvfølig hos Riel energi, da de er super professionelle, og med helt fremme når det gælder nytænkning, ingen varmtvandsbeholder som står og bruger energi, bare en varmtveksler som kun bruger strøm når man åbner for vandet. De kommer når de lover, og kører først når varmepumpe kører. Kan varmt anbefales
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.