Jeg havde fornøjelsen af at få installeret en varmepumpe fra RialEnergi, og jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Fra første kontakt til installationen af varmepumpen har hele oplevel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst. Yderst kompetent og professionelt udført arbejde. Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepump... Leggi di più
Vi har fået udskiftet vort oliefyr med en luft til vand varmepumpe A+++ fra Riel Energi. Kontakt til Riel Energi som et ud af 3 x firmaer. Først et planlægningsbesøg af René Rubak - dernæst et... Leggi di più
Vi har netop fået installeret en Monoblok varmepumpe af Riel Energi, samt en luft til luft varmepumpe til garagen. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, både hvad angår kvalitet og... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dybt professionelt firma!
Dybt professionelt firma, men samtidigt med smil på læben. Ejeren var forbi og rådgive, hvilket resulterede i den helt korrekte varmepumpe.
Montørerne kom til tiden og de var også overordentligt flinke og dygtige.
Telefonen bliver altid taget ved spørgsmål.
Så alt i alt en anbefaling herfra, ville give 6 stjerner hvis det var muligt!
Varmepumpe Inventor Aria 12
Vi fik opsat en varmepumpe Aria 12 i vores lille skovhus. Super service. God instruktion. 5 års garanti. Virker perfekt. Tak til René og dine ansatte. Mindst 5 stjerner med pil op.
Luft til vand pumpe.
Luft til vand pumpe.
Der ankom tre gæve nordjyder direkte fra Bornholmerfærgen, lidt medtagne efter en hård overfart. Et super team, med god humor og super servicemindede.
De arbejdede igennem indtil mit gamle anlæg var afmonteret og transporteret ud til vejen til afhentning, og den nye pumpe og vandbeholder var monteret og der var ryddet op. Det blev sent...
Nogle dage efter blev jeg ringet op af René der ville høre om alt fungerer. Det gør det....
Jeg er ikke håndværker, og kan ikke vurdere deres faglighed, men min oplevelse har været super positiv og indtrykket er bestemt at de ved hvad de har med at gøre.
De får mine bedste anbefalinger.
Lis Jensen
Super god oplevelse
Indhentning af tilbud og installation af varmepumpe - luft til vand - vi er meget tilfreds, rigtig flot arbejde, oprydning og super god service både ved montering og opfølgning af installation og funktion. Fik oplysninger vedr. afkobling af gammel installation og hvilke offentlige myndigheder, der skal kontaktes. Kan varmt anbefales.
Luft til vand.
En time før aftalt, altså kl 7.00, møder 2 mænd og begynder at gøre klar til at sætte luft til vand op. Jeg står op og, stor er min overraskelse over 2 så smilende og tiltalende mænd. De stråler af energi.
De samarbejder og ved hele tiden hvad den anden har gang i. Havde jeg ikke bedt dem om at holde en pause, var de bare fortsat.
Der er et lille manøvre i huset, der er blevet mere plads efter oliefyret kom væk. Alt sidder i den udendørs del af luft til vand systemet. I manøvrerummet sidder et manøvrepanel til anlægget, det er alt.
Systemet er som lovet meget lydsvagt.
Rene og hans makker havde ryddet fuldstændig op, da de var færdige.
Det hele emmer af god kvalitet 😉
Luft til vand varmepumpe
Har fået monteret en luft til vandpumpe og sikke en service der er blevet udvist fra første kontakt, til pumpen var monteret og kørende. Opgaven udført professionelt og perfekt efter mine ønsker. God og værdifuld rådgivning omkring valg af den pumpe som passede til mit hus og behov for varme. Kan kun give mine bedste anbefalinger om virksomheden.
Super firma og helt fantastisk service de yder. Kører ikke før det virker.
Jeg sat en ny varmepumpe luft til vand op i fredags, og må sige at jeg er super tilfreds med deres service alt er super flot lavet og efter en weekend hvor der var meget frost og blæste lidt kunne vi mærke at vi manglede lidt varme i huset, så kontaktede jeg rene for at høre til det, og vips så kom han op idag efter aftale, da vi nemt kunne klare os indtil da. Det viste sig dog at være i vores system fejlen lå, men det fik vi rettet og nu kører det bare super godt TAK TIL RIEL energi for et fantastisk godt arbejde tiltrods for at der var mega koldt for jer i de timer i var her.
Hurtig og god service
Jeg fik udskiftet til en varmepumpe fra Riel sidste år, og har kun oplevet god, hurtig og effektiv service både i forbindelse med installation og når vi har kontaktet med spørgsmål.
Pumpen er udskiftet ifm. Renovering af huset, og Riel har været yderst fleksibel da det ikke var muligt at installere det hele på én gang.
Vi har fået udskiftet vort oliefyr med luft til vand varmepumpe
Kontakt til Riel Energi som et ud af 3 x firmaer.
Først et planlægningsbesøg af René Rubak - dernæst et tilbud inkl. 5 års garanti inkl. reservedele. Ja tak!
Tidsaftale og orientering om installation perfekt.
En særdeles pæn og akkurat montering ved René og Tommy - der efter omhyggelig instruktion / indkøring af anlægget også sørgede for oprydning / rengøring inden de tog afsted!
Dagen efter kontrol opringning fra René for at høre om evt. spørgsmål til drift af varmepumpen - samt senere follow up.
En fantastisk betjening fra A til Z! Lutter ros og absolut 5 stjerner...
Og et særdeles velfungerende og lydløst anlæg.
Et halvt år senere har vi stadig kun rosende ord
Riel Energi rådgav os og dimensionerede, leverede og installerede i forsommeren 2020 et kombineret anlæg med stor luft-til-vandvarmepumpe, 16kW, og solpaneler - til afløsning for vores 20 år gamle stoker og solfangere.
Her et halvt år senere har vi stadig kun rosende ord at skrive og har intet fortrudt. Indehaveren René Rubak har hele vejen ageret meget kompetent, vidende og servicemindet. Anlægget fremstår håndværksmæssigt velgennemtænkt og velfungerende i forhold til vores 300 kvadratmeter store, ældre landejendom og nemt at overskue og kræver ingen særlig indsats at håndtere.
De tvivlsspørgsmål der i indkøringsfasen har været undervejs, har vi hurtigt og tålmodigt fået svar på og hjælp til, ligesom anlægget også har fået et grundigt indkørings-eftertjek for nyligt.
Vi er fortsat særdeles tilfredse med opgaveløsningen, prisen og kan kun anbefale firmaet.
Fik opsat 9 kW varmepumpe af et par…
Fik opsat 9 kW varmepumpe af et par friske fyre som bare kunne deres håndværk.... Blev efterfølgende kontaktet for at høre om vi var tilfredse med varmepumpen
5 års garanti så de kan klart anbefales
God info til kunder som ikke aner noget…
God info til kunder som ikke aner noget om bsrmepumper
Tilfreds
Installation til tiden og god opfølgning på installationen.
Flot udført arbejde.
God service og god kundekontakt, følger op på de aftaler der bliver lavet og de gør hvad der skal til for at få arbejdet udført. De får min varmeste anbefaling
5 Stjerner med pil op !!!
Står du i dag og skal vælge firma til levering og installation af varmepumpe, kan jeg varmt anbefale Riel A/S til opgaven !
Jeg indhentede 3 tilbud til mit hus, og blandt andet på baggrund af et godt formøde - med en professionel tilgang til opgaven, blev de valgt. Jeg havde også læst anmeldelser på Trustpilot inden mit valg og var imponeret over alle de flotte anmeldelser. Det lød næsten for godt til at være sandt. Men kan i dag bekræfte at anmeldelserne er fuldt fortjent.
Vi fik installeret en 9 KWh luft til vand varmepumpe med 140 liter vandbeholder. Al installation inde og ude udført flot med vægt på kvalitet og flot finish. Varmepumpen er meget støjsvag og den samlede pris er yderst konkurrencedygtig i forhold til andre priser. Ingen ekstra regninger. Leveret og installeret til aftalt tid af Rene Rubak og en dygtig elektriker - Der blev også gjort fint rent efter installation.
Så jeg giver gerne 5 stjerner med pil op !!!
Har fået installeret luft til vand…
Har fået installeret luft til vand pumpe i Kalvehave. En ren fornøjelse. Det blev udført på en meget professionel måde af 2 empatiske og søde mennesker. Samtidig blev jeg informeret grundigt i brugen af anlægget. Jeg har samtidig sparet ca. mellem 38 - 40.000 sammenlignet med andre tilbud, jeg har fået. Er mega tilfreds ;o)) og en kæmpe smiley til firmaet. Med venlig hilsen Elisabeth
Top service
Top service. De har styr på tingene. Bare spørg og du får svar..
🤘👌
Ny installation af luft til vand varmepumpe
Vi har fået leveret og installeret en ny varmepumpe fra RIEL A/S
De kom til det aftalt tid og det udført arbejde var af højeste kvalitet - de havde cigar ryddet op i noget af det gammel installation uden mere pris.
Jeg vi til enhver tid anbefal dem til andre!
Netop fået installeret varmepumpe med…
Netop fået installeret varmepumpe med Riel .
René Rubak. Arbejdet udført til tiden til den aftalte pris og med godt humør. God service på vejledning og oplæring i brug, fjernbetjening etc
Professionelt arbejde!!
God rådgivning om luft til vand…
God rådgivning om luft til vand varmepumper
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.