Scopri cosa dicono le persone
Når man arbejder i vinbranchen, er man yderst overfølsom for alvorlige kiks (påfyldning af forskellige flasker af samme vin, før der er drukket ud osv) Maden var perfekt sommerlig og vi bestilte tre f... Leggi di più
4 personer til frokost på Remouladen søndag d. 11. december. Bestilte 6 stykker smørrebrød, hvoraf de 4 var til vores fulde tilfredshed. MEN at servere en isingfilet, smagsløs, intetsigende og tynd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi Besøgte lørdag d. 21. juli 2018 Restaurant Remouladen i Vejle Havn. Vi var på besøg fra København og blev meget positivt overraskede over at finde den meget flot beliggende restaurant i d... Leggi di più
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig hovedret
Jeg har været på remouladen for et halvt års tid siden, hvor vi fik frokostmenuen og det var så lækkert. Derfor kom jeg igen nu, hvor vi også fik frokostmenuen, hvilket desværre ikke var samme lækre oplevelse. Forretten var super god, men hovedretten var nærmest uspiselig. Vi var meget sultne, fordi der var utrolig lang ventetid på retterne, så vi spiste en del af hovedretten, men måtte desværre levne en del, da det simpelhen ikke smagte godt. Kødet var sejt og senet, og det var en underligt sammensat ret, som egenligt ikke smagte specielt godt. Tjeneren spurgte ind til det pga. det levnede mad, hvilket jo er positivt, og tilbød kompensation i form af kaffe eller te, men da vi hverken drikker kaffe eller te, endte det med at vi fik vand og en cola til den ene af os, uden beregning. Jeg må dog sige, at taget i betragtning af, at vi begge købte et glas vin, så har jeg aldrig besøgt en restaurant, hvor vandet ikke var inkluderet, så det synes jeg egentlig er mærkeligt i sig selv, og hvis man endelig vil kompensere for noget, så hvis det kun beløber sig til en cola til den ene part, så bare lad være. Jeg synes, det er ærgerligt, fordi jeg havde et indtryk af, at maden var særligt god. Hvis jeg betaler 425 kr for tre retter, så er det en udfordring, hvis den ene ret ikke kan spises. Jeg har spist mange steder, og har aldrig oplevet at måtte opgive halvvejs igennem hovedretten.
Kom om aftenen
Kom om aftenen, hvor vi fik 3 retter med vinmenu. Helt fantastisk oplevelse. Vi kommer igen❤️
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse
Frokost
Vores mad (fiskefilet) blev serveret under 2min efter vi bestilte - kan kun betyde at de blot er blevet opvarmet og ikke frisk stegt
Retterne er generelt skrumpet
Roastbeef og pariserbøf er taget ud af menuen OG vigtigst vi kunne ikke bestille stenalderbrød, hvilket altid har gjort en positiv forskel ved at komme på remouladen
Eneste positive denne dag var at den unge pige var super sød, imødekommende og opmærksom
Denne kritik er efterfølgende delt via survey med restaurant chefen, men til trods for dette har jeg intet hørt ! Tyder på, at de er ligeglade !!
Vi kommer desværre ikke her igen
Vil ikke anbefale stedet til andre mere desværre
Skuffende
Korrigering: 9/9-2025
Modsvar;
Tak for svar
Ja jeg forsøger altid at holde det konstruktivt og i en god tone (jeg roser den unge tjener)👌
Jeg ønsker dog at korrigere dig i dit svar, da jeg intet svar har fået fra jer den 28. August, deraf også min Trustpilot anmeldelse.!
Det er korrekt at jeg har sendt noget til jer den 28. August, hvor jeg rykker DIG for svar, da jeg intet hørte på min konstruktive survey feedback.
Jeg har kun modtaget en out of office for dig den tiende August intet andet, heller ikke i min Spam post.
Jeg opfatter dog dit modsvar værende lidt arrogant hvilket jeg kan se går igen på mange af dine svar herinde!
Dette må åbenbart være din måde at takke kunder på, hvilket jeg selvfølgelig synes er ærgerligt, men i sidste ende dit/jeres valg som restauration.
Jeg forstår processen omkring fiskefileten men undrer mig stadig at dette kan gøres på under 2 minutter men lad nu den ligge.
Jeg har ikke lyst til at besøge jer mere udfra denne dialog og der ligger heldigvis rigtig mange gode restaurationer i Vejle og I er absolut ikke unikke - synes I var markant bedre tidligere både med maden samt hele oplevelsen ved at komme hos Jer!
Pøj pøj med jeres kundeservice og feedback på kunde henvendelser.
VH Søren

For lidt mad
Fik hvide asparges med håndpillede rejer.
Der var så lidt rejer på at der ikke engang var nok til hver bid af halvdelen af asparges :(
Vil sige 3 gange så mange rejer, så har du en rimelig portion.
Retten kostede ca 200 kr
Bestille derfor lidt brød til for at blive bare lidt mæt.
Det var 35 kr oveni.
God oplevelse med 3 retters menu og…
God oplevelse med 3 retters menu og vinmenu. Vi fik lov at ændre, så vi kun fik hvidvin- hvilket var en succes med afstemte lækre vine.
Desserten blev ændret pga en allergi hos 1 gæst. Super der kan tages hensyn til det. Dygtigt serviceminded personale .
Til hovedretten med oksemørbrad manglede vi lige lidt “kartoffel” eller lignende .
Har sjældent smagt så lækkert brød .
Lækker frokost!
Lækker frokost!
Vi fik vinder af ”Årets Sild 2025" den smagte himmels, æg med rejser, rigtig lækre håndpillede rejer, som også smagte fantastisk. Det er anden gang vi har spist på Remouladen, og vi kommer helt sikkert igen når vi er på de kanter. Tjenerne var super servicemindede og havde styr på tingene, samt godt humør. Kan klart anbefales.
Super dejligt personale
Super dejligt personale, med et smil på læben og et højt service niveau.
Lækker mad og dejlig udsigt
Frechheit
Guter Blick, nett eingerichteter Laden.
Aber das war es auch schon.
Ein "Sandwich", das noch nicht mal aus einer halben Scheibe Brot besteht und obendrein noch hart und zäh ist...und das zu einem absurd überteuerten Preis ist eine absolute Frechheit! Es war selbst der Kellnerin peinlich, aber "so ist es eben"... Geht gar nicht ! Never ever again und definitiv keine Weiterempfehlung!
Sultne i seng
Sultne i seng
Nå man betaler lige knap 700 per mand gider man ikke gå sultne i seng 7 ud af 8 personer.
Opfører sig alt for fornemt i forhold til hvad maden og rammerne kan bære.
Der er masser af restauranter i Vejle med langt højere value for money
Uspiselig mad.
Flot beliggende restaurent - pæne lokaler - dejlig service - hvor tjenerne dog skændtes lidt hen over bordet - lækker vin - men forfærdelig rædsom mad - den ene hovedret der bestod af fisk var total oversaltet - den anden hovedret der bestod af kål var totalt oversaltet og uspiselig.
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed, flotte lokaler og dejlig frisk mad og drikke. Desværre havde vi en tjener der måske skal overveje sin karriere indenfor service branchen. Det lægger låg på en ellers god oplevelse.
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse.
Fantastisk udsigt i hjertet af Vejle. Dog var maden skuffende. Stjerneskud bestod af 2 tilsyneladende friturestegte fiskefileter og et lille endestykke af en dampet halvkold fiskefilet. Betjeningen virkede fraværende. Dog lidt service til sidst hvor vi blev krediteret 75kr for manglende betjening.
Lækker mad!
Vi har nu været her et par gange, desværre kun til middagsmaden, indtil videre.
Det siger sig selvsagt vi er glade for stedet.
Vi har endnu ikke en finger at sætte på maden. Virkelig lækker!
Dog var der et par ting sidste gang vi blev lidt skuffet over.
Først og fremmest manglede der sæbe på det ene toilet, det mener jeg ikke gæsterne skal opdage, men det lød nu heller ikke som om personalet tog det specielt seriøst da vi fortalte det.
Det var virkelig varmt at sidde midt i solen, og vi måtte ikke åbne vinduet, da det så trak på andre gæster, der ikke sad i solen.
Da desserten blev leveret, var der ingen tvivl om at tjenerne ikke vidste hvad vi fik, men netop havde stået og lært ordene udenad. Dilemmaet med det var at vi kom til at forstyrre hendes tanker, ved at bede om to kopper kaffe, hvilket gjorde hende irriteret, rullede med øjnene og sagde ‘jeg gør jo bare mit arbejde’..
Jeg mener ikke hendes reaktion var en del af hendes arbejde, hvilket er en af årsagerne til mit valg af stjerner.
Fik mit livs bedste stjerneskud plus en…
Fik mit livs bedste stjerneskud plus en meget behagelig betjening kan kun give 5 for mad og service
Gastrovennerne på tur
Vi er 4 venner (madnørder), som på vores årlige smagetur havde bestemt at Remouladen skulle stå for frokosten. Havde hooket bord flere måneder i forvejen. Vi ville gerne ha' lov til at dele 2 sildemadder og det blev straks efterkommet, uden yderligere kommentarer. Og hvilke sild, de var meget lækre og med spændende tilbehør. Bagefter fik vi et stykke med fiskefilet og rejer, samt en rigtig spændende sauce. Vi mangler ord til at beskrive fisken. Det hele var bare 10 - 4. Der var dog lidt problemer med drikkevarerne (nogle var man løbet tør for, så det....), men det valgte vi ikke skulle ha' indflydelse på de 5 stjerner, ene og alene fordi vi blev serviceret til et 12 -tal af det flinke serveringspersonale. Vi kommer gerne igen en anden gang. Hele eftermiddagen, talte vi meget om det dejlige mad vi havde fået. God vind fremover til alle på Remouladen fra Gastrovennerne
Virkeligt lækkert stjerneskud
Virkeligt lækkert stjerneskud. Serveret til 62 mennesker - varm fiskefilet til alle.
Uprofessionelt og arrogant opførsel.
Besøgte restauranten for at sidde på den udendørs terrasse og dele en flaske vin.
Det kan man åbenbart ikke en fredag aften, uden pladsbestilling, på trods af der var meget få gæster.
Pladserne var ifølge tjeneren ikke reserveret, men vi fik beskeden, at det ville gå ud over betjeningen af de andre gæster hvis man skulle bruge tid på at servere en flaske vin for os. Det tager jo nok også 1-2 minutter.
Vi har tidligere brugt restauranten jævnligt til forretningsmiddage, men det er slut nu.
Kan på ingen måde anbefale denne arrogante opførsel.

Dejlig mad og god service
Dejlig mad og god service
Min kæreste og jeg skulle have en hurtig frokost inden vi skulle videre. Vi fandt tilfældigvis restaurant Remouladen og der var heldigvis en ledig plads til os, selvom der var godt booket. Vi fik vores stjerneskud efter små 20 min - som smagte fuldstændig himmelsk, tjeneren kom og spurgte om alt var som det skulle være og alt personale var utrolig venligt - selvom de havde travlt og andre kunder ikke hele tiden talte lige pænt til dem…
Alt i alt en rigtig god oplevelse 🙂
Vi spiste på remoladen i lørdags den…
Vi spiste på remoladen i lørdags den 18/2 2023, vi fik forret, hovedret, og dessert.hovederetten jeg fik ribeye bestilte medium, fik en total tør og gennemstegt og med mange sener selv om der står at den er krog modnet ? Det var den ikke. Jeg har ikke fået så dårlig en ribeye som den, jeg gjorde træneren opmærksom på det og hun villegive det vider til køkkenet, og mere skete der ikke, så ladværre med at bestille ribeye på Remoladen det kan de ikke lave.
4 personer til frokost på Remouladen…
4 personer til frokost på Remouladen søndag d. 11. december.
Bestilte 6 stykker smørrebrød, hvoraf de 4 var til vores fulde tilfredshed.
MEN at servere en isingfilet, smagsløs, intetsigende og tyndt paneret på en restaurant med så godt et ry, må være under middel.
Kan man ikke få bedre råvarer, så lad fisken udgå.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.