toscanavejle.dk Recensioni 14

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Johanne

Fantastisk sted vanvittig go bøf og vin hyggelig og afslappende stemning. Men det er ingen nyhed.
Det jeg vil fremhæve er betjeningen vi havde denne aften. Sjældent er vi blevet behandlet så godt og med så stort et smil, humor og go energi som Johanne stillede an med. Vi nåede ikke at mangle noget på noget tidspunkt. 6-8 ud af 5 stjerner til hende. Servering i verdensklasse

20 dicembre 2025

Efter en kedelig oplevelse med…

Efter en kedelig oplevelse med arrogante mandlige tjenere på restaurant Remouladen endte vi syv personer på Toscana.
Hold da op en verden til forskel.
Vi blev modtaget med åbne arme og hjertelighed og fik noget fantastisk mad. Tournedos - kulmule og t-bone steaks. Hvert et bid var et himmerigsbundfuld.
Tusind tak for en vidunderlig aften. Vi kommer hel sikkert igen

2 settembre 2025

rigtig fin sted med god modtagelse lige…

rigtig fin sted med god modtagelse lige fra vi kom og til vi gik
vi var der for at fejre min fødselsdag
da de opdagede at det var en fødselsdag så kom der flag på bordet
tak for det det varmede mit gamle hjerte om man så må sige
rigtig god og veltillavet mad lige som vi bad om det
sød betjening og det var dem alle
vi kommer der helt sikkert igen
kan varmt anbefales

10 maggio 2025

Jeg har deltaget som gæst i et 60 års…

Jeg har deltaget som gæst i et 60 års fødselsdagsselskab. Udenfor var der pyntet med flag og indenfor blev vi modtaget med smil og velkommen, af et oplagt personale.
Bordene var pyntet fint med roser, rosenblade og levende lys.
Den tre retters menu blev præsenteret og smagte aldeles fremragende. Tjenerene som serverede var hurtige, smilende og med en sød bemærkning hele aftenen.
Der var en god og fin stemning blandt personalet og der blev osse tryllet lidt med valg af desserten. En super dejlig aften. De bedste anbefalinger herfra.

18 gennaio 2025

Top shelf experience every time

I have been dining at Toscana for more than two decades and I keep coming back, because the service is impeccable. The owner Araz Tofek is a very friendly, polite, and always smiling person, and he clearly hires staff which have the same traits.

This is NOT a nose in the sky French restaurant with a steep price and tiny servings. The food is certainly not the most expensive in the city, but for the affordable price you get really tasty dishes, and each dish is plenty of food.

I can warmly recommend the Carpacio starter.

The place is popular, so on a Saturday, the restaurant can be quite busy. If you want a more quiet experience, weekdays are better.

15 giugno 2024

Havde glædet mig til god italiensk mad

Havde glædet mig til god italiensk mad. Blev desværre ret skuffet. Håber, at deres faste kok enten var syg eller havde en dårlig dag. Kan læse, at mange er glade for stedet.
Min fisk var halvrå og jeg fik ondt maven efterfølgende. Suppen var så salt, at jeg tror de ved en fejl er kommet til at dosere salt flere (læs mange gange!) gange og har glemt at smage den til. Endelig havde kartoflerne en ubehagelig men ubestemmelig smag.
Eneste lyspunkt var de søde servitricer, der var meget imødekommende og venlige.

4 aprile 2024

Super lækkert mad af høj ivalitet

Super lækkert mad af høj kvalitet og smukt anrettet . Hyggelig restaurant og super god og opmærksom betjening . Man kan parkere 2 min derfra hvis ikke der er plads udenfor . Kan helt sikkert anbefales og vi kommer gerne igen 🌺

28 settembre 2023

Altid super god mad

Altid super god mad, som man sagtens kan blive mæt af. Betjeningen er altid i top, og der er en god stemning i restauranten. Priserne er på + siden, men det er pengene værd. (Kvalitet koster). Hvis jeg absolut skal finde noget at sætte en finger på, så vil det være, at det ofte er meget varmt i lokalet. Men vi har altid haft en super oplevelse, når vi har været på besøg.

1 settembre 2023

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og service! Besøget levede op til mine forventninger. Rigtig lækkert mad og personalet var super søde. Jeg vender helt klart tilbage 😄👍🏼

22 aprile 2023

Fantastisk dejligt oplevelse

Fantastisk dejligt oplevelse at spise hos Toscana italiensk restaurant i Vejle . Super flot menukort med alverdens dejlige retter. Blev taget imod af ejeren med åbne arme og et stort smil og resten af personalet var ligeså smilende og behjælpelige. Var der i forbindelse med et arrangement for kræftsyge og deres pårørende, super gestus at invitere så mange til et sådan arrangement .

16 aprile 2023

Det kan vist ikke gøres bedre...

Lige hjemkommet fra et utroligt behageligt besøg på Toscana i Vejle.
Supergod mad - og masser af det. Meget kompetent personale - lige fra den hyggelige chef og til de venlige tjenere.
Vi kan kun anbefale stedet på det varmeste.

8 maggio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito