Gourmet mad til lavpris.Samtidig med vin, øl,saft,sodavand ad libitum. Fremragende mad , standard vin - et super koncept for os, som ikke ofte spiser ude. Så gør det jo heller ikke noget,at betjeni... Leggi di più
Alt i alt havde vi en virkelig god aften på Madrick. Maden smagte dejligt, virkelig en lækker fisk til forret. Kyllingen til hovedretten var dejlig saftig men retten var lige til den salte side.... Leggi di più
Hvem kan toppe den ene fantastiske madoplevelse efter den anden?? Det kan MADRICK. Vi fik en sommermenu i lørdags, og jeg er blæst bagover. Alle 3 retter var udsøgte, fantasifulde, smagfulde og hel... Leggi di più
Fantastisk mad, betjening og atmosfære. Det er altid en sand fornøjelse og smagsoplevelse at komme der. Alt spiller bare, fra stilen, anretningen og smags oplevelserne. Fantastisk kok og tjener. Ha... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Nordisk/Fransk mad lavet fra bunden. Med fokus på kvalitet og råvare i centrum. Moderne og hygge stemning
Nørregade 55 st. , 7100, Vejle, Danimarca
- Rick@madrick.dk
- madrick.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Gourmet mad til lavpris.
Gourmet mad til lavpris.Samtidig med vin, øl,saft,sodavand ad libitum.
Så gør det jo heller ikke noget,at betjeningen er sød og venlig. Ved betaling fik vi lige et par stykker overskuds foccacia brød med hjem. Suveræn madoplevelse til hverdags pris.Kommer hel sikkert igen gerne med gæster, især fra Kbh, hvor man vil måbe over restaurantens kvalitet/ koncept vs. pris.
1300kr for 2 pers. for en 3 timers mad oplevelse🤗🤗🤗
God hyggelig aften
Konceptet med selvbetjening på drikkevarer er både godt og skidt, for det er en smule forstyrrende, at der ofte er folk fra bordet, som rejser sig for at hente flere drikkevarer, men vinene var lækre.
En ting som desværre trækker stjernerne ned på kun 3, var betjeningen. Tjeneren som serverede vores mad gav sig ikke tid til at forklare retterne, han var nærmest på vej væk fra bordet mens han nævnte det sidste på tallerkenen. Derudover puffer han til min sidemands arm med tallerkenen for at få ham til at rykke sig og få plads til at kunne sætte den på bordet.
Så synes restauranten fortjener flere stjerner men når tjeneren nærmest ikke har tid til at forklare maden, så rammer vi på 3 solide stjerner.
BE AWARE!!!
BE AWARE!!!
Når de kommer og tilbyder at hente vand til Jer, med eller uden bobler, efter man lige har bestilt to faxe kondi, så er det altså for egen regning.
Det kaldes bondefangeri.
Det er noget man kan tilbyde folk som drikker vin eller andre alkoholiske drikke, og ikke dem så bestiller sodavand.
Maden var god, service var god,
stemningen var god.
Men situationsfornemmelse var totalt fraværende og oplevelsen blev forpurret og vi endte med en sten i vores sko.
Det var første og sidste gang.

Risposta di Madrick
Vi søgte en hurtig frokost i lørdags
Vi søgte en hurtig frokost i lørdags, og kom forbi MADRICK i Vejle midtpunkt. Hold da fast en fantastisk oplevelse. Min hustru og jeg valgt stjerneskuddet og det fortryder vi ikke. Der var virkelig kræset omkring maden og alt var lavet fra bunden.
Smagfuldt og smukt…..
Vi fik en sommermenu i lørdags, og jeg er blæst bagover. Alle 3 retter var udsøgte, fantasifulde, smagfulde og helt vildt smukke. Håber så meget den menu bliver gentaget.
Hvis jeg kunne gav jeg mindst 3 stjerner mere.
Tak for jeres altid dejlige, faglige og lidt underspillede ydmyge måde at være på.
Endnu en gang virkelig lækker fisk.
Endnu en gang - virkelig lækker fisk. Rigtigt gode gin-drinks.
Kan klart anbefales. Vi kommer igen, og det er vel den bedste anbefaling.
Oprigtig dejlig oplevelse
Oprigtig dejlig oplevelse.
Betjening mad og atmosfære i topklasse
Kan kun varmt anbefales.
Plejer ikke at skrive her, men denne gang en undtagelse
Sindsygt lækker mad
Sindsygt lækker mad, med den ypperste service. Lækker oplevelse herfra:)
Super lækkert - ikke noget at sætte en finger på
Super lækker mad med gode smage og konsistenser. Gennemtænkt i forhold til sammensætning af smage med den helt rigtig blanding af konsistenser, - fra blødt til crispy. En helt igennem rigtig god oplevelse og god value for money. Det var ikke første gang, vi har her, og det var bestemt heller ikke sidste gang.
Take away Nytårsaften for anden gang
Take away Nytårsaften for anden gang. God mad, tilpas mængde. Konge mad. Nemt at gå til.
Nytårsmenu 2024-2025 absolut i top
Nytårsmenu 2024-2025 absolut i top - noget af det bedste vi har hentet og tilberedt; fine små starters, spændende nye smagskombinationer og tilpas mængde
Fremragende!
Hyggelig stemning, behagelig betjening og ikke mindst fremragende mad til en fair pris. Helt igennem fantastisk kulinarisk oplevelse, vi kommer helt sikkert igen 😊👍
Fødselsdag
Fredag den 6/9 2024
Lækker menu og god vin som vi og vores gæster nød. Kan varmt anbefales.
Hvis man kunne give 10 stjerner fik I…
Hvis man kunne give 10 stjerner fik I det.
Vi var hos jer i går efter at været brændt af, af et andet spisestel.
Vi skulle fejre min søsters 50 års fødselsdag. Vi fik et bord hos jer med kort ventetid på trods af at I var fyldt op
Vi følte os så velkommen,og de unge mennesker som betjente os fortjener den største ros.
Vi fik alle 4 en frokost tallerken. Maden var så lækker, og i rigelige mængder.
Jeg kommer helt oppe fra Skive, men kommer helt sikkert igen.
Tak for en rigtig god oplevelse på alle måder.
Forøvrigt er prisen super fin for så lækker mad
Skøn oplevelse på alle måder.
Jeg havde givet mine gamle forældre et gavekort til Madrick og de havde en virkelig dejlig aften.
Personale, mad og vin fik store roser.
Fantastisk frokosttallerken med masser…
Fantastisk frokosttallerken med masser af uventede smage. Meget veltillavet. Dejligt øl. Venligt og serviceminded personale. En dejlig oplevelse der gerne må gentages.
Super dejligt mad👨🏼🍳og god betjeningen
Vi kommer igen :-)
Det var en helt fantastisk god oplevelse at besøge og spise på MadRick. Super lækker mad og virkelig god betjening. Vi kommer igen en anden gang :-)