Den første forsendelse med mine varer sad fast et eller andet sted i DAO's system, men efter henvendelse til Reservedele.nu sendte de prompte en ny forsendelse som var fremme dagen efter, super servic... Leggi di più
Jeg bestilte en Moccamaster kande ca kl 15 og den kom dagen efter det kalder jeg rigtig god kundeservice så jeg kan varmt anbefale reservedele.nu Mvh Kjeld Jensen , Støvring
Jeg ringede inden jeg bestilte et BWT filter, for at spørge om de kunne sende det samme dag..det kunne de og det gjorde de...jeg har netop modtaget det inden for 24 timer efter bestilling. Super ser... Leggi di più
Hurtig levering. Godt man kunne finde det korrekte type nr på opvaskemaskinen, så man var sikker på at få det rigtige, men det var en meget lang liste med numre og tidskrævende, at finde det. Desværre... Leggi di più
- Fornitore di ricambi per elettrodomestici
- Fornitore di prodotti per la pulizia
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
Informazioni su reservedele.nu
Velkommen til vores Trustpilot-side!
Reservedele.nu præsenterer og tilbyder Skandinaviens største udvalg af reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer, industrimaskiner, støvsugere, røremaskiner, kaffemaskiner, emhætter samt filtre til ventilation.
Det er vores målsætning, at vores kunder skal være tilfredse. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, så kunden kan få hjælp til at få den rigtige del til den rigtige pris.
Vi har flere tusinde af de mest gængse reservedele liggende på eget lager, men vi kan skaffe lige så mange flere hjem, så finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig.
Vi sender alle vores varer som pakke med PostNord og GLS. Pakker kan altid spores, og er samtidig forsikret. Lagervarer sendes samme dag.
Se vores mest populære mærker
Moccamaster
AEG
Bosch
Siemens
Electrolux
Se vores overordnede kategorier på side
Se vores mest populære hvidevarekategorier
Brug for hjælp til din maskine? Se vores kategorier til selvhjælp!
Gårsdalvej 20, Ravnstrup, 8800, Viborg, Danimarca
- +4587262315
- support@reservedele.nu
- reservedele.nu
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hurtig levering af et godt produkt
Hurtig levering gode produkter

Bestilte en vare
Bestilte en vare, men da den kom var den ubrugelig, kontaktede kundeservice, fik mine penge tilbage og skulle ikke bøvle med sende varen tilbage, super service

Risposta di reservedele.nu
Altid god service og kvalitet af de…
Altid god service og kvalitet af de bestilte varer

Risposta di reservedele.nu
God service og hurtigt svar
Dejligt med en butik der er med til at give køkkenudstyr mm. et længere liv.
Hurtigt svar på mail.

Risposta di reservedele.nu
Super butik med stort udvalg 🤪
God butik med stort udvalg 🤪meget hurtig levering der vil jeg godt handle igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di reservedele.nu
Virkelig god og overskuelig dansk…
Virkelig god og overskuelig dansk webshop, hvor man ikke er i tvivl om, at der sidder "rigtige mennesker" bag, som gør sig umage med at gøre købet til en god oplevelse. Efterfølgende tlf. og mail kontakt helt perfekt.

Modtage min pakke indenfor 2 dage
Modtage min pakke indenfor 2 dage , så super service må jeg sige , og pakke var helt intakt , vil klart anbefale og købe her .

I er til at stole på🇩🇰
At i er en webshop der holder hvad i lover

1 måned efter= ingen reservedel
Bestilte en skål d. 25/122025 som var/er på lager (1-3 dages levering) nu er der gået 1 måned og skålen er endnu ikke afsendt

Risposta di reservedele.nu
Nemt at bestille og hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Dog ville det være perfekt, hvis i medsendte ordrenr. i mailen, hvor i beder om stjerner på trustpilot, så der ikke skal bruges ekstra tid på at lede efter det.

Hurtig levering og rigtig fine varer
Hurtig levering og rigtig fine varer

Imponerende
20 timer fra bestilling til modtagelse. Godt gået, fuld kontrol fra start til mål. Fem ekstra stjerner

Risposta di reservedele.nu
Andre kunne kun tilbyde hængslet hvis…
Andre kunne kun tilbyde hængslet hvis jeg også købte en ny front, hvilket jeg vurderede ikke kunne betale sig. Hos jer kunne jeg nøjes med at købe hængslet, det er monteret og virker perfekt, så tak for det!👍