Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den første forsendelse med mine varer sad fast et eller andet sted i DAO's system, men efter henvendelse til Reservedele.nu sendte de prompte en ny forsendelse som var fremme dagen efter, super servic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en Moccamaster kande ca kl 15 og den kom dagen efter det kalder jeg rigtig god kundeservice så jeg kan varmt anbefale reservedele.nu Mvh Kjeld Jensen , Støvring

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede inden jeg bestilte et BWT filter, for at spørge om de kunne sende det samme dag..det kunne de og det gjorde de...jeg har netop modtaget det inden for 24 timer efter bestilling. Super ser... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering. Godt man kunne finde det korrekte type nr på opvaskemaskinen, så man var sikker på at få det rigtige, men det var en meget lang liste med numre og tidskrævende, at finde det. Desværre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di ricambi per elettrodomestici
  2. Fornitore di prodotti per la pulizia
  3. Negozio di ricambi e componenti elettronici

Informazioni su reservedele.nu

Scritti dall'azienda

Velkommen til vores Trustpilot-side!

Reservedele.nu præsenterer og tilbyder Skandinaviens største udvalg af reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer, industrimaskiner, støvsugere, røremaskiner, kaffemaskiner, emhætter samt filtre til ventilation.

Det er vores målsætning, at vores kunder skal være tilfredse. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, så kunden kan få hjælp til at få den rigtige del til den rigtige pris.
Vi har flere tusinde af de mest gængse reservedele liggende på eget lager, men vi kan skaffe lige så mange flere hjem, så finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig.

Vi sender alle vores varer som pakke med PostNord og GLS. Pakker kan altid spores, og er samtidig forsikret. Lagervarer sendes samme dag.

Se vores mest populære mærker

Miele

Moccamaster

AEG

Bosch

Siemens

Electrolux

Se alle vores mærker

Se vores overordnede kategorier på side

Dele til hvidevarer

Dele til småapparater

Dele til hus & have

Dele til industri

Industri hvidevarer

Se vores mest populære hvidevarekategorier

Vaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Tørretumbler

Komfur/ovn

Køleskab/fryser

Emhætte

Brug for hjælp til din maskine? Se vores kategorier til selvhjælp!

Selvhjælp til vaskemaskiner

Come questa azienda usa Trustpilot

Super godt .

15 gennaio 2026

Hej Kjeld,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at læse, at din oplevelse var super god. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Hurtigt og nemt

14 gennaio 2026

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt at handle hos os 😊

Dejligt enkel forretningsgang.

Dejligt enkel forretningsgang.
Orientering om pakkens gang i systemet.

13 gennaio 2026

Hej Dorit,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at læse, at du oplevede forretningsgangen som enkel, og at orienteringen om pakkens vej gennem systemet fungerede som den skulle. Netop tydelig information og tryghed undervejs betyder meget for os 😊

Super god butik

Super god butik. I mit tilfælde havde jeg egentlig søgt på cross action braun børstehoved, det havde de så også ved Reservedele.nu og et + for dem er at det er det bedste kopi børstehoved jeg har prøvet. Købte også andre reservedele som passede perfekt til bl.a Miele støvsuger. Så hos dem er det nok ikke sidste gang jeg handler.

12 gennaio 2026

Hej Jakob,

Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse. Det er virkelig dejligt at læse, at børstehovederne levede op til dine forventninger, og at de øvrige reservedele også passede perfekt til din Miele støvsuger. Det betyder meget for os at høre, at kvaliteten gør en forskel, og at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt 😊

Perfekt

Perfekt. kunne ikke være bedre.
bestilte og havde varen fra sverige 08/01 og modtog den 13/01. hen over en weekend.

8 gennaio 2026

Hej Gerhard,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at læse, at alt forløb helt som det skulle, og at leveringen også gik hurtigt hen over weekenden. Det sætter vi stor pris på at høre 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super effektive forsendelse og levering.

Imponerende udvalg af reservedele. Super effektiv forsendelse og levering til min lokale pakkeshop. Pakke og vare i god stand.

Hej Haggis,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at læse, at du er tilfreds med både udvalget af reservedele samt den effektive forsendelse til din lokale pakkeshop 😊 Dejligt at høre, at både pakke og vare er ankommet i god stand.

Valutata 5 stelle su 5

De var hjælpsom med hensyn til varen

De var hjælpsom med hensyn til varen . Og hurtig levering .

Hej Gyde,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede hjælpsomhed omkring varen, og at leveringen samtidig var hurtig. Det er netop den kombination, vi stræber efter at give alle kunder 😊

Meget hurtig levering

14 gennaio 2026

Hej Tonny,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at leveringen levede op til forventningerne, og at det gik hurtigt hele vejen igennem 😊

Valutata 5 stelle su 5

Emnerne var hurtig at finde i kataloget…

Emnerne var hurtig at finde i kataloget og leverancen
var derefter hurtig og fejlfrit. Tak for det.
Mvh. Modtageren

10 gennaio 2026

Hej!

Sikke en flot anmeldelse. Den er vi meget glade for. Tusind tak for det og mange tak for ordren.

Rigtig god dag til dig!

Valutata 4 stelle su 5

Super godt

Varen kom 2 dage efter min bestilling😊

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at varen allerede kom frem to dage efter din bestilling 😊 Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Super god service

Super god service. Jeg havde mine reservedele til min Miele støvsuger 4 hverdage efter bestilling leveret til døren. Billigt og hurtigt - what is not to like 😊

13 gennaio 2026

Hej Jens Christian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at dine reservedele blev leveret hurtigt og direkte til døren, og at både pris og service levede op til forventningerne 🙂 Det sætter vi stor pris på.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

Hej Sanne!

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig og levede op til forventningerne 😊

Ikke en finger at sætte

Ikke en finger at sætte. Den rette vare til rette tid.

8 gennaio 2026

Hej Henrik!

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at læse, at alt spillede, og at du fik den rette vare på det rette tidspunkt 😊 Den slags oplevelser er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og precis den vare jeg…

Hurtig levering og precis den vare jeg skulle have.

5 gennaio 2026

Hej Kjel!

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at du fik præcis den vare, du stod og manglede 😊

God oplevelse!

Detaljeret beskrivelse på hjemmesiden, så man ikke er i tvivl om at det er det rigtige man får bestilt.
Hurtig levering, forsvarligt pakket.

Hej Tine!

Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at den detaljerede beskrivelse på hjemmesiden gjorde det nemt at bestille den rigtige vare, og at både levering og pakning levede op til forventningerne 😊 Vi gør os umage med netop de ting, så det betyder meget at få den slags feedback.

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse med hurtig levering

Hej Andrea!

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at leveringen levede op til forventningerne 😊

Hurtig levering 📦

Hurtig levering 📦

Hej Jytte!

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig 📦🙂

fint sted at handle med

fint sted at handle med , alt gik fint

3 gennaio 2026

Hej Hans!

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt gik fint, og at du havde en god oplevelse hos os 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Være lever op til beajrivelse

5 gennaio 2026

Hej!

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen lever op til beskrivelsen. Det betyder meget for os, at både levering og produkt matcher forventningerne 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più