Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den første forsendelse med mine varer sad fast et eller andet sted i DAO's system, men efter henvendelse til Reservedele.nu sendte de prompte en ny forsendelse som var fremme dagen efter, super servic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en Moccamaster kande ca kl 15 og den kom dagen efter det kalder jeg rigtig god kundeservice så jeg kan varmt anbefale reservedele.nu Mvh Kjeld Jensen , Støvring

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede inden jeg bestilte et BWT filter, for at spørge om de kunne sende det samme dag..det kunne de og det gjorde de...jeg har netop modtaget det inden for 24 timer efter bestilling. Super ser... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering. Godt man kunne finde det korrekte type nr på opvaskemaskinen, så man var sikker på at få det rigtige, men det var en meget lang liste med numre og tidskrævende, at finde det. Desværre... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di ricambi per elettrodomestici
  2. Fornitore di prodotti per la pulizia
  3. Negozio di ricambi e componenti elettronici

Informazioni su reservedele.nu

Scritti dall'azienda

Velkommen til vores Trustpilot-side!

Reservedele.nu præsenterer og tilbyder Skandinaviens største udvalg af reservedele og tilbehør til hårde hvidevarer, industrimaskiner, støvsugere, røremaskiner, kaffemaskiner, emhætter samt filtre til ventilation.

Det er vores målsætning, at vores kunder skal være tilfredse. Vi tilbyder telefonisk rådgivning, så kunden kan få hjælp til at få den rigtige del til den rigtige pris.
Vi har flere tusinde af de mest gængse reservedele liggende på eget lager, men vi kan skaffe lige så mange flere hjem, så finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig.

Vi sender alle vores varer som pakke med PostNord og GLS. Pakker kan altid spores, og er samtidig forsikret. Lagervarer sendes samme dag.

Se vores mest populære mærker

Miele

Moccamaster

AEG

Bosch

Siemens

Electrolux

Se alle vores mærker

Se vores overordnede kategorier på side

Dele til hvidevarer

Dele til småapparater

Dele til hus & have

Dele til industri

Industri hvidevarer

Se vores mest populære hvidevarekategorier

Vaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Tørretumbler

Komfur/ovn

Køleskab/fryser

Emhætte

Brug for hjælp til din maskine? Se vores kategorier til selvhjælp!

Selvhjælp til vaskemaskiner

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at finde produkt og bestilling…

Nemt at finde produkt og bestilling desværre gjorde DAO levering besværlig

1 febbraio 2026

Hej Roed,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at det var nemt at finde produktet og gennemføre bestillingen på vores hjemmeside.

Vi er dog kede af at høre, at leveringen med DAO gjorde det lidt besværligt. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, da det hjælper os med løbende at forbedre kunderejsen.

Levering og info OK

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både leveringen og informationen var i orden.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Pakket beskyttende. Varerne levede op til forventningerne.

25 gennaio 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, at varerne var pakket godt ind, og at de levede op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Godt produkt og hurtig levering.

Godt produkt og hurtig levering.

31 gennaio 2026

Hej Rolf,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen var hurtig.

Et super sted

Et super sted, når noget til dine køkkenmaskiner går i stykker.
Hurtig levering, alt er iorden.

Hej Karen Marie,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du ser os som et godt sted at finde reservedele, når noget til køkkenmaskinen går i stykker.

Dejligt også at læse, at leveringen var hurtig, og at alt var i orden. Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os. 😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og kvalitets reservedele 👍🏻😁

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at det var nemt at bestille, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten af reservedelene.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os. 👍🏻😁

Ganske fin handel

Det jeg fik passede, prisen var fair og handlen var egentlig ganske uproblematisk.
Havde lidt svært ved at finde den rigtige reservedel da navnet på modellen ikke stemte helt overens med listen, og jeg modtog den en dag senere end jeg havde forventet.

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at delen passede, at prisen var fair, og at handlen generelt forløb uproblematisk.

Vi forstår godt, at det kan være lidt udfordrende at finde den helt rigtige reservedel, hvis modelnavnet ikke stemmer helt overens med listen. Tak også for din bemærkning om leveringen – den tager vi med videre.

Super

Super nem hjemmeside og hurtig levering! Tip top 🥳

30 gennaio 2026

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores hjemmeside som super nem at bruge, og at leveringen var hurtig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os – det sætter vi stor pris på. 🥳

Hurtig betjening og

Hurtig betjening og
Den helt rigtige vare til en god pris 👍

3 febbraio 2026

Hej Kurt,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik hurtig betjening og den helt rigtige vare til en god pris.

Nem overskueligt

Hurtig ekspedition og originale produkter.

28 gennaio 2026

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig ekspedition, og at produkterne levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os – det sætter vi stor pris på. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering , godt tilfreds.

30 gennaio 2026

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering, og at du er godt tilfreds med dit køb.

Valutata 5 stelle su 5

Gode reservedele til prisen og hurtig…

Gode reservedele til prisen og hurtig levering, bestemt ikke sidste gang.

3 febbraio 2026

Hej Johnny,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både prisen på reservedelene og den hurtige levering.

Dejligt også at læse, at det bestemt ikke er sidste gang, du handler hos os. Det sætter vi stor pris på. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Nem købsproces og hurtig levering.

1 febbraio 2026

Hej Anne Sofie,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at købsprocessen var nem, og at leveringen var hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Jeg modtog mine varer få dage efter min bestilling.

29 gennaio 2026

Hej Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du modtog dine varer hurtigt efter din bestilling.

God og hurtig service

Jeg ringede til firmaet, da jeg var usikker på noget med min støvsuger. medarbejderen var flink og hjalp promte. derefter kunne jeg bestille de rette reservedele på hjemmesiden. Pakken kom hurtigt, og de bestilte ting var super fine.

27 gennaio 2026

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fik god og hurtig hjælp, da du ringede til os med spørgsmål om din støvsuger. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet, så de kan finde de rigtige reservedele.

Dejligt også at læse, at bestillingen efterfølgende var nem, at pakken kom hurtigt frem, og at delene levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os. 😊

Rigtig god service

Rigtig god service
Fik min vare hurtigt. Den var desværre defekt, men skrev til kundeservice og fik refunderet pengene.

2 febbraio 2026

Hej Theresa,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god service og hurtig levering.

Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at varen var defekt, er vi glade for, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe dig og få refunderet pengene. Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os. 🙂

Pålidelig virksomhed

Nem hjemmeside at navigere rundt på. God og præcis beskrivelse af dele. Fornuftig pris. Hurtig forsendelse.

16 gennaio 2026

Hej Steffen,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores hjemmeside som nem at navigere rundt på, og at beskrivelserne af delene gjorde det lettere at finde det rigtige.

Dejligt også at læse, at både prisen og den hurtige forsendelse levede op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Hjemmesiden var lige til og varerne kom…

Hjemmesiden var lige til og varerne kom som lovet. 👍

28 gennaio 2026

Hej Eva,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at hjemmesiden var lige til at gå til, og at varerne kom som lovet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse med os. 👍😊

Pris og kvalitet i top

Jeg skulle bruge tandbørstehoveder til min El-tandbørste. Og med lidt søgen fandt jeg frem til reservedele.nu.
Prisen var rigtigt fin og kvaliteten er helt i top. Da jeg skulle vælge levering, valgte jeg DAO, da de plejer at være hurtige til at levere, men der gik lidt længere end jeg umiddelbart havde forventet. Derfor 4 stjerner.

29 gennaio 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du fandt de rigtige tandbørstehoveder hos os, og at både prisen og kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi er dog kede af at høre, at leveringen med DAO tog lidt længere tid end forventet. Det er desværre noget, vi ikke altid har fuld kontrol over, men vi sætter pris på, at du nævner det i din anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super service - hurtig og fejlfri levering.

21 gennaio 2026

Hej Torben,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede super service samt hurtig og fejlfri levering.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più