Cześć Kasia,
Przepraszam, jeśli uznałaś, że konieczne jest eskalowanie tej sprawy.
Nasz zespół jest zawsze gotowy pomóc klientom w kwestiach związanych z płatnościami, rozliczeniami i kontami.
Dzięki temu zespoły Centre mogą skupić się na Twoim dobrym samopoczuciu i zapewnieniu Ci jak najlepszego wykorzystania przestrzeni roboczej oraz społeczności.
Otrzymaliśmy wiele pozytywnych opinii na temat jakości naszych usług i przepraszam, jeśli doświadczyłaś opóźnienia w uzyskaniu odpowiedzi od naszego zespołu.
Pamiętaj, że w dowolnym momencie możesz sprawdzić swoją umowę, zmienić usługi, rezerwować sale konferencyjne, przeglądać i opłacać wszystkie faktury za pośrednictwem swojego konta online, dostępnego na stronie myregus.com. Możesz również zadawać pytania naszemu chatbotowi AI „Aurora” za pośrednictwem swojego konta online.
Prosimy wszystkich naszych klientów o dodanie automatycznej metody płatności do swojego konta. Przepraszam, jeśli nie zostało to jasno przekazane, ale jest to zapisane w warunkach umowy.
Rozumiemy, że nie zawsze jest to możliwe, dlatego w drodze wyjątku zgodziliśmy się na płatność za pomocą alternatywnej metody. Wyjątek ten został wprowadzony pod warunkiem uiszczenia dodatkowej opłaty za usługę.
Jeśli zdecydujesz się dodać automatyczną metodę płatności do swojego konta (co można łatwo zrobić za pośrednictwem konta internetowego, w sekcji Moje konto / Rozliczenia i płatności), natychmiast zwrócimy Ci tę dodatkową opłatę.
Ponieważ opublikowałeś swój post anonimowo, prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres lorraine.brule@regus.com, abyśmy mogli udzielić Ci dalszej pomocy w tej sprawie.
Z poważaniem,
Lorraine Brule