Regionaal Energieloket Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na telefonisch contact werd ik goed en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik regelmatig een bericht via de mail toegestuurd wat de status was van mijn aanvraag. Zeer tevreden en duidelijke informat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De adviseur kwam op tijd. Nam de tijd en deed haar werk tiptop. Het ging om vloerisolatie en dus ging ze, gehuld in een "woeste" overall, de kruipruimte in om die uitgebreid te inspecteren op de benod... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met go... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De dame van het regionaal loket heeft haar kundige mening gegeven over het isoleren van de kruipruimte. En we zijn samen tot een conclusie gekomen wat te doen. De heren van Thuisfront hebben keurig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Wij werken in opdracht van de gemeente en zij betalen ons hiervoor. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

104 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Het laatste zetje!

Ik was al enige tijd van plan mijn woning verder te verduurzamen door middel van betere glasisolatie. Het Regionaal Energieloket heeft mij het laatste zetje in de rug gegeven, Door de duidelijke informatie over wat goede glasisolatie doet en de subsidiemogelijkheden (gemeente en Rijk) heb ik besloten de stap tot glasisolatie te zetten. De begeleiding door het Regionaal Energie van aanvraag tot uitvoering was prima.

15 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Hulp van regionaal energieloket voordeel

Vanaf het moment dat ik de brief kreeg om mee te doen is alles goed verlopen. Alle stappen zijn correct gegaan. Keurig nakomen van alle afspraken. Tot na het afrekenen van de subsidie toe. Elk moment van goedkeuring van het uitvoeren van de maatregeling om daarna de subsidie uit te betalen aan de uitvoerende partij. en zelfs na uitbetaling krijg je nog de optie om bezwaar te maken. Maar is in mijn geval niet nodig wij hebben vanaf de uitvoering van de energiebesparende maatregel al direct voordeel ervaren. veel meer comfort. Nooit verwacht dat dit zoveel scheelde in woongenot.

27 gennaio 2025

Vakkundige vloerisolatie

Zeer goede actie van het enegieloket. Duidelijke afspreken en efficiënte uitvoering. Ook de financiële afhandeling laat niets te wensen over. Wij zijn er blij mee en zeer tevreden. Een aanrader.

29 dicembre 2024

Goed initiatief

Heel blij met de kadokaart onze wasmachine was aan zijn einde en gelukkig een nieuwe kunnen kopen mede dankzij deze kaart.

13 luglio 2024

Afspraak was zo gemaakt.

Afspraak was zo gemaakt, goede uitleg hoe je energie kunt besparen.
Wij waren al op de goede weg. Nieuwe lampen enz gekregen. Vriendelijke en nette jongeman die ons geholpen heeft. Een aanrader mensen 👍

18 aprile 2024

Goed initiatief!

Goed initiatief voor mensen met een kleine beurs. Een paar jaar geleden heb ik energiezuinige lampen ontvangen via het Regionaal Energieloket. Dat is prima bevallen, er is mij toen ook aangeboden om een energiemanager aan te vragen. Dat is toen wegens omstandigheden niet door gegaan. Begin dit jaar ontving ik een nieuwe uitnodiging voor een Energiemanager. Deze manager is bij mij thuis langs geweest en heeft alle apparatuur en lampen onder de loep genomen. Er is mij tevens verteld waar ik het meeste kan bezuinigen op verbruik. ik heb een cadeaubon ontvangen en heb hier mee mijn oude vrieskast van 14 jaar oud vervangen voor een energie zuinige vrieskast. Ik kan op de energie app zien dat ik echt veel minder energie verbruik dan voor heen.

25 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Het Regionaal Energieloket (REL) is…

Het Regionaal Energieloket (REL) is geen, neutrale, en/of lokale Overheid!!
Het is gewoon een commercieel bedrijf , dat provisie krijgt van de ingeschakelde bedrijven (zogenaamde 'kick-backs'). Vaak zo rond de 5 %.

Op de webpagina van het REL is nergens te vinden wat hun bedrijfsvorm is (B.V., N.V. , Maatschap ??). in de tekst wordt slechts ergens genoemd dat het REL door 4 ondernemers is opgericht.

Lokale Overheden gaan met het REL in zee om een goed, neutraal, vakkundig advies te krijgen. Feitelijk worden ook zij op het verkeerde spoor gezet.

Let wel: de door het REL geselecteerde leveranciers zijn slechts marginaal beoordeeld op kwaliteit, garanties, maatwerk, etc.

Voorbeeld: een door het REL als zeer goed beoordeelde isolatie-glasleverancier stopt al zijn werkzaamheden en houdt de aanbetalingen in de zak (schatting: ruim €50.000)

Wat blijkt: zeer matig inmeten: niet passende ruiten. Geen enkele garantie (zoals b.v. Bouwgarant), slechts lid van Bouwend Nederland (idem garantie als dat je van een kaartclub lid bent!).

Kortom: broddelwerk! Van de leverancier, maar zeker ook van het REL, die het bedrijf beoordeelde.

6 marzo 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più