Regionaal Energieloket Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na telefonisch contact werd ik goed en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik regelmatig een bericht via de mail toegestuurd wat de status was van mijn aanvraag. Zeer tevreden en duidelijke informat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De adviseur kwam op tijd. Nam de tijd en deed haar werk tiptop. Het ging om vloerisolatie en dus ging ze, gehuld in een "woeste" overall, de kruipruimte in om die uitgebreid te inspecteren op de benod... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met go... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De dame van het regionaal loket heeft haar kundige mening gegeven over het isoleren van de kruipruimte. En we zijn samen tot een conclusie gekomen wat te doen. De heren van Thuisfront hebben keurig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Wij werken in opdracht van de gemeente en zij betalen ons hiervoor. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

104 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Blij met het Regionaal Loket!

Het regionaalloket is een duidelijk professioneel adviespunt voor ondersteuning bij verduurzaming van je woning. De communicatie was helder, compleet, begrijpelijk en overzichtelijk. Als consument wordt je overspoeld met adviezen van aanbieders. De samenwerking tussen Regionaal loket, Gemeente en aanbieders en vakspecialisten heb ik zeer prettig ervaren.

22 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik voel me uitstekend geholpen door…

Ik voel me uitstekend geholpen door Glaszetbedrijf Wefra uit Roosendaal. Offerte en info was prima verzorgd. De 2 mannen die de klus hebben gedaan deden dat zeer deskundig en secuur. Ik ben prettig verrast door dit bedrijf. Een aanrader als je ander glas in je kozijnen wilt. D van Burgel, Dordrecht

13 agosto 2025

Prettige ervaring

Prettige ervaring! Een vriendelijke medewerker aan huis om in te schatten op welke wijze wij rendement konden halen uit subsidie plus eigen bijdrage. Door regionaal energie loket in contact gebracht met een goede glas leverancier. De Glazen Zwaan heeft het prima opgepakt. Door drukte ging het allemaal niet snel, maar alle afspraken worden nagekomen. Kortom een goede ervaring en uitmuntende begeleiding

9 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super snelle afhandeling van mijn aanvraag

Naar aanleiding van een schrijven van de gemeente Zevenaar subsidie aangevraagd voor in 2024 uitgevoerde vloerisolatie in onze woning.
Het aanvraagformulier helpt je eenvoudig door alle vragen heen. Drie dagen na de aanvraag kreeg ik de toewijzing en één dag later stond het geld al op mijn rekening. Kortom: eenvoudige aanvraagprocedure en supersnelle afhandeling.
Het energieloket biedt zelfs hulp aan bij het aanvragen van de landelijke subsidie: wat een service !

20 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Spouw- en muurisolatie

Het duurde vrij lang voordat het bedrijf GW contact opnam, maar vervolgens is er vlot en prima werk geleverd mbt de spouwmuur- en vloerisolatie.
Ook de verdere subsidie-aanvragen zijn goed geregeld.

18 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heel snelle afhandeling van…

Heel snelle afhandeling van subsidieaanvraag (gemeente Ede)
Wij hebben deze week dinsdag onze subsidieaanvraag ingediend via het Regionaal Energieloket en vandaag (vrijdag) stond het geld al op onze rekening – ontzettend snel geregeld! Het was even uitzoeken hoe het precies werkte, maar zodra alles duidelijk was, verliep de aanvraag soepel. Complimenten voor de snelle afhandeling en duidelijke communicatie.

13 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik kreeg een waardebon van het Energie…

Ik kreeg een waardebon van het Energie loket van €500. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Omdat mijn huidige wasmachine bijna 30 jaar oud is kon ik hem nu vervangen voor een nieuwe die véél minder energie verbruikt. Geweldig dit aan bod en héél blij.

28 maggio 2025

In 2024 vloerisolatie aangebracht

In 2024 vloerisolatie aan laten brengen. Destijds geen idee over subsidie. In mei 2025 van de gemeente Leiden een brief gekregen waarin werd meegedeeld dat subsidie kon worden verkregen mbt het aanbrengen van isolatie. De betreffende aanvraag gedaan en binnen enkele dagen is het betreffende bedrag gestort

25 maggio 2025

Wat een service!

Begin mei 2025 werden wij via Comfort-Isolatie op de hoogte gebracht van de gemeente subsidie voor bodemisolatie. Deze isolatie is 20 mei naar wens uitgevoerd. Direct hebben wij de aanvraag voor subsidie van €1.850,00 ingestuurd via een makkelijk digitaal formulier. Na een bevestiging van ontvangst, een goedkeuring van de aanvraag hebben wij het bedrag vandaag op onze bankrekening overgemaakt gekregen. Geweldig.
Een compliment voor de vriendelijke toon van de e-mails van het Regionaal Energieloket. Chapeau!

23 maggio 2025

Loftrompet voor Regionaal Energieloket

Wij kregen eind december 2024 een schrijven van de Gemeente Leiden. Wij hadden de mogelijkheid om in te schrijven voor aanschaf hr++ glas met €1300 subsidie van de Gemeente in 2025. Via Regionaal Energieloket verliep dit gehele proces met een uitstekend bedrijf Sens Glas. Subsidie aanvraag en verrekening met dit bedrijf werd ook door Regionaal Energieloket verricht. In een woord uitstekend. Wij zijn heel tevreden en voldaan.

30 aprile 2025

Zuinigere vriezer

Via de gemeente de cadeaubon mogen aanvragen. Super makkelijk online heb ik mijn oude vriezer kunnen vervangen voor een nieuwe energiezuinigere vriezer. Heel erg blij mee!

20 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

isolatie bon van de gemeente

we hadden een kado bon ontvangen van de gemeente..en dacht dat ik die online kon inleveren maar dat ging niet.......na een telefoontje werd het me duidelijk uitgelegd hoe het werkte......ik kon naar een lokale bouwmarkt gaan ....maar er stond ook een bedrijf op uit de buurt gerridzen bouwmaterialen een bekende voor mij....daar ben ik na toegegaan voor isolatie...is een stuk persoonlijker dan een bouwmarkt...en ze hebben er meer kijk op.....binnenkort ga ik beginnen met de klus.

14 aprile 2025

ervaring met regionaal energieloket

ik was blij verrast dat ik in aanmerking kwam voor subsidie voor hr ++ glas ik werd heel vriendelijk te woord gestaan alles werd vlot en netjes afgehandeld. ondertussen is het glas geplaatst en ik ben super tevredens. ik kan alleen maar zeggen hulde voor het regionaal energieloket

10 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più