Regionaal Energieloket Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na telefonisch contact werd ik goed en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik regelmatig een bericht via de mail toegestuurd wat de status was van mijn aanvraag. Zeer tevreden en duidelijke informat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De adviseur kwam op tijd. Nam de tijd en deed haar werk tiptop. Het ging om vloerisolatie en dus ging ze, gehuld in een "woeste" overall, de kruipruimte in om die uitgebreid te inspecteren op de benod... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met go... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De dame van het regionaal loket heeft haar kundige mening gegeven over het isoleren van de kruipruimte. En we zijn samen tot een conclusie gekomen wat te doen. De heren van Thuisfront hebben keurig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Wij werken in opdracht van de gemeente en zij betalen ons hiervoor. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

104 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prettig

De heren van Thuisfront hebben keurig hun werk verricht. Goeie communicatie vooraf, aardige jongens, en alles netjes achtergelaten..goed bedrijf.

23 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke info zonder opdringerigheid.

Bedrijf reageerde snel en begripvol mbt een mogelijke spouwmuur isolatie. Ik vreesde vooraf dat men zou proberen me alsnog spouwmuur isolatie aan te praten. Dit werd niet gedaan gelukkig. Met goede argumentatie kom je dus een heel eind. Verder bevreemd me een opmerking over de beperkte keuze van de isolatiebedrijven bij een van de beoordelingen. Weliswaar lijkt dit zo als je hun brief leest ( 1 adres voor muur isolatie en 1 voor glas isolatie), maar na een mailwisseling werd me duidelijk dat een eigen keuze, voor bv locale bedrijven ook mogelijk is. Wel letten op de certificering van natuurvriendelijke isolatie bij deze bedrijven.

22 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Subsidie voor een digitale analfabeet

Omdat ik een digitale analfabeet ben ,ben ik erg goed geholpen door het regionaal energieloket . Ze hebben alle benodigde formulieren ingevuld en op een niet door mij bekende manier foto,s en rekeningen over gezonden naar de formulieren . Zo zegt Ewout ,we dienen het nu in en dan krijg je alle subsidies. Zo gebeurde het ook . Een aantal weken later werden er allerlei subsidies overgemaakt. Alles super gegaan . Ik had in het voorjaar al een brief met codes gekregen dat ik in aanmerking kwam voor subsidies van onze gemeente en van de rijksoverheid.

1 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zorgeloze subsidieaanvraag voor HR++ glas.

Ik heb een subsidie aangevraagd voor het vervangen van HR++ glas. De aanvraag was eenvoudig in te dienen omdat helder beschreven stond welke informatie je moest aanleveren. Na indienen een keurige terugmelding dat de aanvraag in goede orde ontvangen was. De aangegeven doorlooptijd zou 4 tot 6 weken zijn, maar binnen twee weken kreeg ik bericht dat de aanvraag goedgekeurd was en stond het geld op mijn rekening. Zorgeloze ervaring!

18 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

De subsidie kun je gemakkelijk gebruiken

Ik heb gebruik gemaakt van de gemeentelijke subsidie. Ik heb gekozen voor spouwmuurisolatie. Ik heb de korting verkregen op heel het bedrag en het openstaande bedrag heb ik betaald via de factuur en ging simpel zonder gedoe.

3 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Adviseur bij ons geweest met goede…

Adviseur bij ons geweest met goede adviezen voor isolatie Materialen.
Wij hebben gekozen voor plaatsen HR++ glas.
Deze ze werkzaamheden zijn door Glaspunt en van SommerGlas uit Lelystad na tevredenheid bij ons uitgevoerd.
Heeft wel lang geduurd voor het glas kwam maar is nu per 1 augustus 2025 klaar zeer blij mee met deze subsidie.

1 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Bij een subsidie aanvraag spouwmuur

Bij een subsidie aanvraag ging het bij mij niet helemaal lekker. Mijn fout dat ik er te snel doorheen ga, maar ik vond de consequentie in wachttijd niet heel sociaal. (Was ivm proces maar je voelt je gestraft) Bij tweede fout zou dat opnieuw gebeuren. Hier raakte ik behoorlijk gestresst van. Een aardige dame van gemeenten 7naar met een J heeft mijn verhaal aangehoord en direct opgepakt... Haar werk en menselijkheid en persoonlijke benadering is een dikke 10 waard!

1 settembre 2025

top instantie

Juiste informatie. Je wordt heel vriendelijk geholpen en snelle afhandeling subsidie aanvraag. Binnen 1 week op mijn rekening

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più