dette er et veldig unikt produkt , jeg fikk en kjempe fin iPhone 15 pro max, hadde en liten utfordring med telefonen, saken ble løst kjempe raskt av Redoit å jeg blir nåkk fast kunde frammover
Mobil kjapt og enkelt, pluss at du får være miljøbevisst. Bestilte den på en onsdag og dagen etter så var den klar for henting. Fin nettside. Er veldig fornøyd.
Dette var jeg først skeptisk til, men så var nettsidene veldig bra, anmeldelsene var bra og jeg kontaktet support for å spørre om noe og fikk svar med en gang! Da var jeg solgt. Bestilte torsdag, fikk... Leggi di più
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizi finanziari alternativi
- Negozio di elettronica
- Servizio di leasing
Redoit sitt mål er å akselerer overgangen til en sirkulær økonomi. Lei din neste mobil hos oss og bli en del av løsningen. Redoit er forutsigbart, trygt, enkelt og ikke minst rimelig.
Tordenskioldsgate 2, 0160, Oslo, Norvegia
- 24200990
- hallo@redoit.no
- redoit.no
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mobil kjapt og enkelt
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd, da dette er en smidig og god måte å få en ny telefon på, uten å måtte kaste mange tusener på det med en gang
dette er et veldig unikt produkt
Все сподобалось
Все сподобалось, телефон отримав за добу. Якісь- чудова. Швидкість - чудово. Як буде далі - подивимось за рік 🤨😊 Наразі-дякую дуже, все чудово 🤩
Superbra tjänst
Superbra tjänst!
Telefonen var i nyskick och var supernöjd med den. Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice.
Har bare hvert positiv opplevelse og…
Har bare hvert positiv opplevelse og bra enkel måte skaffe mobil på.
Rask handel,frakt og flott innpakket…
Rask handel,frakt og flott innpakket med god info. 👍
Er veldig fornøyd med hjelpen som blir…
Er veldig fornøyd med hjelpen som blir gitt i chat når det var ett problem og veldig hyggelige folk åsnakke med og veldig fornøyd med kvalitet på mobilene.
Dette var virkelig bra🤩 strålende…
Dette var virkelig bra🤩 strålende fornøyd med telefonen og hvor hurtig levering gikk. 10/10🌟
Kjempe fornøyd
Telefonen kom i god stand
Telefonen kom i god stand, og tilbehøret er supert!
Det var en enkel side å finne fram på
Det var en enkel side å finne fram på, telefonen ser helt ny ut og tilbehøret et også pent!(deksel og lader)
Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg…
Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg var i nød for en ny telefon. Fantastisk service. De svarte på mail ikke lang tid etter at den er først sendt. Pakningen så fin ut. Må kommentere på at dette er en praktisk og fin forretning, sparer både skade for miljøet og pengene til deres kunder :)
Enkel, trygg og bærekraftig løsning
Jeg har hatt en svært god opplevelse med å leie mobil gjennom Redoit. Prosessen var enkel og oversiktlig, og alt fungerte slik det var beskrevet. Leveringen gikk raskt, og kundeservicen var hjelpsom og profesjonell.
Jeg setter spesielt pris på fleksibiliteten og det bærekraftige konseptet bak tjenesten. Det føles trygt og forutsigbart å bruke Redoit, og jeg kan absolutt anbefale dem videre.
Väldigt bra
Väldigt bra! Telefonen var i helt ny skick. Skulle rekommendera starkt då man ej behöver köpa ny telefon som ändå kommer slängas senare.
Skikkelig fornøyd med mobilen og…
Skikkelig fornøyd med mobilen og kundeservice kan sterkt anbefales 😊