La inn bestilling på Iphone, men ombestemte meg rett etterpå og ønsket å sende en epost om avbestilling siden det var utenfor telefontid. Epost som oppgis til kundeservice fungerer ikke. Får meldin... Leggi di più

I jakten på ny mobil fant jeg nettsiden deres. Kom i kontakt med en hyggelig kar som kom med anbefalinger på hvilken mobil som passet mine behov, og forklarte meg forskjellene på de ulike mobilene. Je... Leggi di più

Telefonen jeg fikk så helt ny ut, og Phonecircle har byttet batteri på den, slik at den nå varer i mange år, selv om det ikke er den nyeste modellen. Jeg likte også prisen, og at jeg får 2 års garanti... Leggi di più

Skulle kjøpe meg mobil å ble tipset om å kjøpe av de. Er meget fornøyd! Mobilen var akkurat som den var beskrevet. Er meget fornøyd kunderservicen og! Hjelper dersom det er noe du lurer på eller vil k... Leggi di più

1. Negozio di telefoni cellulari

Hos Phonecircle brenner vi for å gi elektronikk et nytt liv! Vi spesialiserer oss på kjøp og salg av brukt mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker – alltid med kvalitet og bærekraft i fokus. Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg å kjøpe brukt elektronikk, samtidig som vi bidrar til å redusere elektronisk avfall. Alle enheter vi selger er grundig testet og kvalitetssikret, slik at du får et pålitelig produkt til en god pris. Ved å velge brukt, sparer du både penger og miljøet – og det er nettopp derfor vi kaller det Phonecircle: sammen skaper vi en smartere sirkulær økonomi for teknologi.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Super fornøyd med min brukte iPhone 13…

Super fornøyd med min brukte iPhone 13 mini! Den så nesten ut som ny, batterihelse 94% og leverte akkurat i tide til bursdagen min. Prisen var også veldig bra sammenlignet med andre steder. Phonecircle leverer kvalitet – 5 stjerner!

4 aprile 2026

5000,- rett ut av vinduet...

Sikkert flott å kunne spare noen tusenlapper på brukt vs ny så lenge alt går greit...MEN MERK DEG at dersom det skulle være noe feil med produktet, så kommer du INGEN VEI med denne gjengen! Den såkalte garantien er ikke verdt papiret den er skrevet på!
I mitt tilfelle, ved kjøp av nyere iphone til 5.000,- med tilstand "som ny", sluttet den å fungere etter bare 6 uker.
Sendte inn som garantisak og fikk svar tilbake om at det var "indikasjon på fukt" som ikke dekkes av garantien. Jeg VET at telefonen ikke har blitt utsatt for noe fukt i mitt eie. Ved videre korrespondanse med "Kunderservice" ble plutselig skadebeskrivelsen verre og verre, til slutt "Tydelig tegn på vannskade". Det i seg selv er suspekt.
Phonecircle er til og med enige i at slike skader utvikler seg over tid, men derfra til å ta til seg at skaden må ha skjedd FØR de sendte meg telefonen er de ikke med på, da deres interne kvalitetskontroll var "bombesikker". Flere anmeldelser her viser det stikk motsatte..
Her møter du en steil vegg ved reklamasjon, og AI-genererte svar, hvor de gjentar seg selv til det kjedsommelige. De vil ikke engang dekke deler av tapet - tvert i mot tilbydde de seg "å prøve å bytte skjerm for å se om det hjalp" hvis jeg betalte ytterligere 500,-...uten noe videre garanti.
Verste jeg har opplevd av kundebehandling - så mitt råd: Spar litt lengre og kjøp nytt, så slipper du å bli lurt.

7 gennaio 2026
Logo di Phonecircle

Risposta di Phonecircle

Hei Knut,

Kjipt å høre at du sitter igjen med en så dårlig opplevelse.

I denne saken fant vi dessverre korrosjon på innsiden av telefonen da vi undersøkte den. Slike skader regnes som ytre påvirkning og dekkes derfor ikke av reklamasjon.

Vi forsøkte likevel å komme deg i møte ved å tilby et rimelig skjermbytte, men forstår at det ikke var aktuelt.

Vi skjønner at dette oppleves frustrerende, men vurderingen vår er basert på det vi faktisk fant i enheten.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt igjen dersom du ønsker å gjøre noe mer med saken.

Ha en fin dag videre!

nybrukt iphone 13

jeg kjøpte en nybrukt iphone 13 og når jeg fikk den så var den veldig rippete of skadet, syntes dette var rart på grunna at det står nybrukt. På akkurat den som jeg fikk syntes jeg det burde stå veldig brukt hele skjermen er fylt med ripper og kantene også, det ser ut som at noen har dratt den rundt i grusen. ambefaler ikke å kjøpe nybrukt

13 gennaio 2026
Logo di Phonecircle

Risposta di Phonecircle

Hei Jørgen,

Vi beklager at telefonen ikke levde opp til forventningene dine.

I nybrukt-markedet er pent brukt den tilstanden som har størst variasjon når det gjelder kosmetisk slitasje. Dette er også graderingen rett før en telefon ikke lenger anses som salgbar. Telefoner i denne kategorien kan derfor ha tydelige bruksmerker, som riper på skjerm og kanter, samtidig som de er fullt funksjonelle.

Dersom du mener at telefonen du mottok ikke samsvarer med oppgitt tilstand, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice, så ser vi gjerne nærmere på saken.

Vi setter pris på tilbakemeldingen og tar den med oss videre.

Håper du får en fin dag videre!