Har brukt Anders og Daniel flere ganger over flere år, både til vurderinger av sannsynlighet for vellykket fradeling og til selve gjennomføringen når jeg har gått videre med prosjekter. De har a... Leggi di più

Ønsket hjelp til utskilling av tomt i Son i Vestby kommune. Inngikk avtale med Daniel Ødegård i Fradele.no. Fikk i går melding om at søknaden er innvilget. Det som karakteriserer Ødegård er høy faglig... Leggi di più

Tok kontakt med Daniel og fikk pristilbud fra han ført på et mulighetsstudie av en eiendom i Lofoten, og så på en oppdeling av eiendommen i 4 tomter. Jobben ble gjennomført meget bra og innenfor avta... Leggi di più

1. Investimenti immobiliari

Tilbyder av hjelp med fradeling av eiendom. Vi gjør innledende analyser hvor vi vurderer muligheten for deling og vi sender inn søknader til kommunen på vegne av våre kunder.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Anbefales varmt!

Har brukt Anders og Daniel flere ganger over flere år, både til vurderinger av sannsynlighet for vellykket fradeling og til selve gjennomføringen når jeg har gått videre med prosjekter. De har aldri skuffet.

Da vi skulle fradele siste case, viste de virkelig hva de er gode for. Saken var ikke rett frem, men de leverte en solid og gjennomarbeidet søknad som endte med at tiltaket ble godkjent av kommunen.

Det merkes godt når man jobber med folk som har erfaring, kontroll og vet nøyaktig hva de driver med. Anders og Daniel er profesjonelle, følger opp godt underveis og gir trygghet gjennom hele prosessen. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen.

Anbefales varmt.

16 gennaio 2026

Ryddig og etterrettelig

Dere har vært raske med å respondere på spørsmål og er effektive i saksgangen. Dere er tydelig og informative om hva som skal skje når, hva ting koster og hva jeg selv kan fremskaffe av opplysninger.

12 dicembre 2025

Dyktige folk

Veldig fornøyd med å bruke Anode Consult AS for fradeling av eiendom, god kommunikasjon med vi som kunde og får jobben gjort på en profesjonell måte👍

19 novembre 2025

Veldig ryddig

Veldig ryddig , oversiktlig prosess, fikk hurtig svar på det vi spurte om.
De er profesjonelle med god veiledning ,som førte til fradeling av tomt.

3 ottobre 2025

Anode Consult leverer ikke som lovet - forhåndsbetalte 30 000,- uten å få tjenesten

Jeg forhåndsbetalte 30 000 kroner til Anode Consult (drevet av Anders og Daniel Ødegård) for en «totalpakke» med fradeling av tomt.

De markedsfører at de tar seg av hele prosessen med søknader og kontakt med kommunen. Etter at betalingen var gjort, begynte de imidlertid å legge ansvaret for ulike søknader til kommune tilbake på meg som kunde. Jeg sa jeg ikke hadde kapasitet eller kunnskap om hvordan dette skulle gjøres og derfor jeg engasjerte de. Jeg har i mer enn to år forsøkt å komme til en enighet, men de vil ikke etterkomme mitt krav og har beholdt hele beløpet, uten å levere det de solgte inn.

Firmaet opptrer med flere navn, blant annet fradele.no og seksjonering.no, og fremstår svært offensivt i markedsføringen på sosiale medier. Min erfaring er at løftene ikke samsvarer med virkeligheten.

Jeg har fått svar fra dem, men fremstillingen deres er ikke korrekt. Jobben jeg betalte for er ikke levert, og ansvaret er skjøvet over på meg som kunde.

Jeg melder derfor saken videre til Forbrukerrådet og Forliksrådet, og vil advare andre mot å inngå avtale med dette selskapet.

16 settembre 2025

Risposta di Fradele.no

Vi ønsker å presisere at det er flere feil i denne fremstillingen.

Oppdraget ble fakturert i henhold til avtalen etter innsending av søknaden – ikke forskuddsbetalt.

I inngått oppdragsavtale stod det tydelig at «hjemmelshaver forplikter seg til å betale fakturabeløp uavhengig av om søknaden blir godkjent eller ikke hos kommunen». Komplett søknad ble innsendt, men gjennom kommunens saksbehandling kom det frem opplysninger om eiendommen som endret forutsetningene i saken, og som gjorde at avslag var sannsynlig. Vi anbefalte derfor kunden å gjøre tiltak utenfor vårt oppdrag – noe kunden selv bekreftet at hun ville gjøre. Men ett år senere ville kunden plutselig ha refusjon, noe det etter vårt syn ikke var grunnlag for.

Vi forstår at det kan være skuffende når utfallet ikke blir som ønsket, men det er risiko knyttet til slike saker. Vår vurdering er at vi har levert i tråd med det som er avtalt. Vi imøteser gjerne en ryddig avklaring i Forliksrådet og stiller oss positive til en profesjonell prosess der.

Topp service og kommunikasjon

Fikk topp service og oppfølging av Daniel ved fradeling av tomt. Han kan bistå fra start eller man kan gjøre noe av forarbeidet selv, for deretter å få hjelp av Daniel. Anbefales på det sterkeste! Godt jobba, tusen takk.

3 settembre 2025

Risposta di Fradele.no

Takk for gode ord og godt samarbeid Son!

Fradeling av tomt

Fikk strålende hjelp av Daniel til fradeling av tomt i Ullensaker Kommune. Veldig god kommunikasjon og profesjonelt utført samarbeid.

29 agosto 2025

Risposta di Fradele.no

Takk i like måte for veldig godt samarbeid 😊

Godkjent fradeling

Anode/Fradele.no ved Daniel Ødegård har vært til utrolig god hjelp i forbindelse med deling av tomt for oppføring av ny eiendom.

Utgangspunktet var ikke det beste, men til tross for det så klarte vi å få det gjennom likevel. Mye av dette er takket være god kompetanse fra Daniel Ødegård sin side. Vi slapp også unna en svært kostbar dispensasjon med bakgrunn i henvisning til en tidligere sak hos Sivilombudet. Dette sier litt om hva de er villige til å gjøre for sine kunder, samt kunnskapen som besittes.

Med andre ord er jeg svært fornøyd med hjelpen jeg har fått, og kan varmt anbefale Ødegård v/Anode & Co videre.

11 marzo 2025

Fantastisk kjekt å høre!

Anode Consult

En sømløs fradelingsprosess fra start til slutt

Da jeg skulle fradele eiendommen min, visste jeg at det kom til å bli en prosess full av papirer, regler og ventetid – trodde jeg. Men så kom jeg over Fradele.no, og det forandret alt.

Fra første kontakt merket jeg at dette var folk som visste hva de drev med. De tok seg tid til å forstå situasjonen min, svarte raskt og tydelig, og forklarte prosessen slik at jeg faktisk skjønte hva som skulle skje videre. Jeg satt igjen med følelsen av at jeg var i trygge og erfarne hender.

Det som virkelig imponerte meg, var effektiviteten. Der andre hadde brukt måneder på lignende saker, var søknaden min ferdigbehandlet og godkjent på rekordtid. Alt ble gjort digitalt og smidig, uten stress eller unødvendig mas.

I tillegg var det tydelig at de har genuin kompetanse på regelverk og eiendomsdeling, også i mer krevende områder hvor kommunene ofte er strenge. Jeg hadde nesten gitt opp, men Fradele fant løsningen og sørget for at alt gikk i orden.

Jeg kan helt ærlig si at dette er et av de beste firmaene jeg har samarbeidet med i eiendomsrelaterte saker. Om du vurderer fradeling, seksjonering eller lignende – ikke tenk deg om to ganger. Gå for Fradele.no.

8 maggio 2025

Risposta di Fradele.no

Raymond – dette var den kuleste tilbakemeldingen vi har fått på lenge! Takk for at du tok deg bryet med å skrive dette.

Veldig gøy å høre 🙌🏻🔥

profesjonelt

Gjennomført profesjonelt fra start til slutt. God kommunikasjon, og det virker som de har veldig god kompetanse på det de driver med.

2 maggio 2025

Risposta di Fradele.no

Vi setter pris på tilbakemeldingen Terje!

Anode Consult

Proffe og dyktige i sin leveranse

Anders og Daniel har vært ansvarlig med søknad for å fradele en tomt for meg. Hadde i utgangspunktet planlagt å gjøre dette selv men glad for at jeg brukte dem.De håndterte prosessen proffesjonelt og ryddig i samarbeid med kommunen. Hadde behov for flere rapporter som var et krav fra kommune, hvor de også kan formidle bedrifter som kan håndtere dette. Takk for en meget bra jobb og godt levert!

17 marzo 2025

Risposta di Fradele.no

Kjekt å høre Marius, gøy at det gikk gjennom!

Veldig god opplevelse

Veldig god opplevelse, Arbeidet ble gjennomført innenfor kostnadsberegning, tidsramme og forhåndsvurdering av resultat. Daniel følger opp hele prosessen på en god måte. Han er serviceinnstilt, svarer raskt på henvendelser, og det har vært god kommunikasjon. Kan anbefales på det sterkeste.

10 gennaio 2025

Tusen takk Steinar!

Anbefales

Veldig fleksible, og følger opp hele prosessen på en god måte. Meget serviceinnstilte og svarer raskt på henvendelser. Kan anbefales på det sterkeste.

4 ottobre 2024

Risposta di Fradele.no

Kjekt å høre, takk for samarbeidet!

Anode Consult

Ved hjelp av noen forklaringer og…

Ved hjelp av noen forklaringer og tegninger fikk vi hjelp med en heller komplisert fradeling i LNF-område. Innvendinger fra kommunen ble korrigert uten at vi ble involvert. Takk for god hjelp

14 giugno 2024

Risposta di Fradele.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, vi er veldig glad for å kunne være til hjelp!

Anode Consult

Fradele anbefales på det sterkeste.

Jeg har fått uvurdelig hjelp fra profesjonelle og erfarne fagfolk i Anders og Daniel. Fikk gjennom en fradeling i LNF-område (som vanligvis ikke er mulig), tomten er nå solgt, og det er kun på grunn av dyktige og fleksible folk som er stødige på regler og juss innen feltet.
De gir også en forutsigbarhet vedrørende økonomiske omkostninger, og det holdt helt inn.
Fikk selv anbefalt Fradele privat av noen andre som har brukt dem tidligere.
Tusen takk for hjelpen!

1 marzo 2024

Risposta di Fradele.no

Tusen takk for gode ord Mette – og ikke minst for godt samarbeid. Veldig kjekt at vi klarte å få kommunen til å se at tomten var velegnet for boligbebyggelse!

Fradelt tomt - Vestland

Helt nødvending om en ikke har fradelt tomt før da det er mye ting å ta hensyn til i regelverket rundt fradeling av tomt. Alltid tilgjengelig, og vanvittig god service. Anbefales på det sterkeste!

24 aprile 2024

🙌🏻 Takk Ola!

Fradeling av tomt, Fredrikstad

Svarer raskt og ryddig. Har fått god hjelp og oppfølging fra mulighetsstudie til ferdig fradelt tomt. Holder seg til avtalt pris.

12 febbraio 2024

Risposta di Fradele.no

Tusen takk for samarbeidet og en hyggelig anmeldelse Kristi!

Et must om du ikke selv er ekspert

Kan i høyeste grad anbefales, meget god service og oppfølging, et must om du ikke selv er ekspert innen feltet. Maken til virvar av uskrevne regler man ellers selv må finne ut av, her får du hjelpen du trenger.

7 febbraio 2024

Risposta di Fradele.no

Ja det kan bli litt komplisert av og til. Godt vi fant ut av det :-) Takk for anmeldelsen.