Valutata 5 stelle su 5

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizi di informazione
  2. Società di gestione database
  3. Servizio di notizie

Scritti dall'azienda

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

3,4

1 stella

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 4 stelle su 5

Det är enkelt att att få fram de…

Det är enkelt att att få fram de uppgifter man söker. Jag saknar däremot info om hur man tar bort personer som man inte vill ha kvar i sitt register.

21 agosto 2024

Tack för din respons!

Du är välkommen att ta kontakt med kundservice på kundtjanst@ratsit.se så hjälper vi dig med svar på dina frågor.

Valutata 1 stelle su 5

Electrolux.se lovar mer än de håller

En utlovad leveranstid på 3-10 dagar blir 1 månad . Pratar med en icke servicminded kundservice som skyller på transportbolaget. Va, är inte Electrolux deras kynd?? Tack vare att jag läste ratsit och betyg från tidigare köpare som haft problem med eftermarknad så har jag avbokat mitt köp. För börjar det så här, nej vågar inte. Färdig med Electrolux. Hallå, man kan inte bara leva på ett välkänt namn!!!

12 agosto 2024

Risposta di Ratsit

Hej Anneli, det var tråkigt att höra.
Dessvärre verkar detta inte vara något vi kan hjälpa dig med då det verkar som att det är ett annat bolag du haft problem med.
Vi råder dig att ta kontakt med Elektrolux.
Trevlig dag

Jag hatar Ratsit!

Jag har aldrig tyckt om att vem som helst kan kolla up var jag bor plus andra uppgifter.
Nu har jag äntligen flyttat till utlandet och är inte skriven i Sverige längre. Idag så kollade jag om som har tagit bort mig från sidan och då hittade jag min nya adress på deras hemsida....jag bor inte i Sverige längre och tycker det är riktigt j*vla äckligt av er. Sidor som Ratsit, Hitta och eniro borde förbjudas.
Tar bort min andress!

26 luglio 2024

Risposta di Ratsit

Kontakta kundservice så hjälper vid dig att ta bort dina uppgifter

Valutata 1 stelle su 5

VILL ABSOLUT VARNA ER FÖR RATSIT…..OM…

VILL ABSOLUT VARNA ER FÖR RATSIT…..OM NI INTE VILL BLI LURADE!!!!!! DERAS PERSONAL/SUPPORT ÄR TOTALT OVETANDE VAD DE SYSSLAR MED! DE HAR T EX TAGIT DUBBELT BETALT…..MEN OMÖJLIGT FÖRKLARA FÖR DEM! TYDLIGEN ÄR DERAS BÄSTA FÖRSVAR….ATT LÄGGA PÅ ”LUREN”!

19 luglio 2024

Risposta di Ratsit

Tråkigt att du känner dig dåligt bemött av vår kundservice. Hör av dig igen så ska vi försöka hjälpa dig.

Valutata 1 stelle su 5

Vill bli bortplockad från Ratsit så jag…

Vill bli bortplockad från Ratsit så jag mejlade dem. Nu har det gått över en månad och jag har fortfarande inte ens fått ett svar. Oseriöst företag.

Efter svaret från Ratist. Jag har fortfarande inte fått svar trots att jag mejlade en gång till.

20 luglio 2024

Risposta di Ratsit

Vi besvarar alla ärenden till kundservice i tur och ordning. Hör gärna av dig igen ifall du inte tycker att du fått den hjälp du önskar.

Hjälpt mig vid jobbsökande

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhandlar lön

3 aprile 2024

Kul att höra!

Ett helt opersoligt företag

Ett helt opersoligt företag,som verkar sakna kundtjänst.

Ex så har inte företaget ens ett gilitigt( fungerande) telefonnr.
Det som uppges( finns på siten) är bortkopplat.

Det samma gäller kontakten per e- post.
Du kanske får ett initialt svar( autogenererat),men om Du sen vill kontakta företaget igen; Så är det locket på.

Helt obegripligt att kalla det för ett seriöst företag,och att dem ens har fått utgivningsbevis.

Vill samtidigt också avråda från att tecka prenumerationer med detta skojarbolag.
Använd dig helre av andra lite mer seriösa aktörer.

10 giugno 2024

Risposta di Ratsit

Tråkigt att du inte är nöjd med Ratsits kundservice. Vi svarar på alla ärenden i turordning och oftast inom 24 timmar.

Mycket dåligt

Mycket dåligt

3 maggio 2024

Risposta di Ratsit

Tråkigt att du inte är nöjd med Ratsits innehåll. Kontakta gärna kundservice https://www.ratsit.se/kontakt om du har några frågor

Valutata 1 stelle su 5

Hyckleri företag registrera avtala med…

Hyckleri företag registrera avtala med andra företag utan deras medgivande. Skickat flera mejl utan någon svar. Varning på detta företag!

2 maggio 2024

Dåligt 👎 på information och kunskap

Dåligt 👎 på information och kunskap

15 aprile 2024

Ratsit are listing addresses outside of Sweden now. Clearly illegal

I left Sweden 2 years ago and Ratsit are still listing my personal details with my UK address, despite the fact that it is illegal to do this. I reported them to google who removed them from searches about my name and confirmed to me that this is a data breach. Now Data Inspektionen are involved, and I hope for its removal, but the whole thing has been so stressful. They are despicable.

11 aprile 2024

Risposta di Ratsit

Hi, please contact kundservice@ratsit.se and we will help your with your adress.

Usel tjänst

Rörigt att söka. Jag bytte söknamn 4 ggr men rastit sökte på samma namn varje gång. Gamla uppgifter om adress lön m. m.
Uselt!

24 marzo 2024

Hej Frank.

Tråkigt att höra att du är missnöjd med Ratsit. Ratsit har dygnsfärska adressuppgifter och vi publicerar för närvarande inkomstuppgifterna för inkomstår 2022. Skatteverket har inte släppt inkomstuppgifterna för inkomstår 2023 än.

Valutata 1 stelle su 5

Ett rent elände när man vill avsluta…

Ett rent elände när man vill avsluta kontot. Man måste maila kundtjänst som tar mailen i turordning vilket gör att man kan åka på en extra månads betalning. Man blir hänvisad till Klarna, som svarar att dom inte har med saken att göra. men dom fakturerar gärna flera gånger i månaden. Klarna hänvisar till ett telefonnummer, som självklart är ogiltigt. Livet är fantastiskt

14 marzo 2024

Hej Janna-Fia.

Tråkigt att du inte är nöjd med vår Kundservice, vi svarar normalt inom 24 timmar.
Det går enkelt att hantera upp sitt abonnemang under Mina Sidor.

Anti-konsument

Anti-konsument, stöd ej företaget.
Hänsynslös i sitt bemötande i support, tar pengarna och springer. Prenumeration som samlar poäng som brinner inne och ingen återbetalning vid oanvänd prenumeration

31 gennaio 2024

Hej Adam,

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med Ratsit tjänster och Kundservice bemötande.
Hör gärna av dig igen till Kundservice så att vi kan hjälpa dig.

Valutata 1 stelle su 5

Bedrägeri i flera steg lurar företag/…

Bedrägeri i flera steg lurar företag/ personer in i dyra abonnemang

16 febbraio 2024

Hej Anders.

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med Ratsits tjänster. Vi försöker erbjuda enkla, billiga tjänster som ger bra värde för pengarna.
Hör gärna av dig till Kundservice ifall du har frågor om våra tjänster och vad som ingår i dem.

Ratsit tar dina pengar

Ratsit tar dina pengar. Man betalar in till sitt konto, och om man inte använder pengarna inom en viss tid så försvinner dom. Man behöver stoppa in pengar kontinuerligt. Minsta belopp är 250 kr. Detta står såklart i avtalen du godkänner :)

29 gennaio 2024

Hej Robin.

Tråkigt att du inte är nöjd mer Ratsits tjänster. Vi ber dig kontakta Kundservice så skickar vi en förklaring vad som gäller pengarna på ditt Ratsit-konto.

Valutata 1 stelle su 5

Ett riktigt dåligt hänsynslöst…

Ett riktigt dåligt hänsynslöst bemötande , Mail fram och tillbaka.
Trots betalning så står man och faller på kommunikationen som är helt värde-lös.
Det tar god tid…. Trots att man betalat för en tjänst man inte fått
Typ 40 Mail senare står man på exakt samma punkt där man började .
Kommer att anmäla till konsumentombudsmannen.
I övrigt önskas en riktigt fin dag. Kristina

25 gennaio 2024

Hej Kristina,
Tråkigt att du inte är nöjd med bemötandet från Kundservice och vi ska självklart hjälpa dig med dina frågor.

Valutata 1 stelle su 5

Utan att man bett om prenumeration på…

Utan att man bett om prenumeration på plus har dom plötsligt börjat dra 59 kr/mån när man gjorde en engångsbetalning via Klarna. Hade ingen aning om att de plötsligt debiterat mig varje månad förens bokföringen för kvartalet skulle göras.

Riktigt scamföretag att bete sig på det sättet. Går inte att hitta var man kan säga upp det heller. Inget under inställningar om att avsluta abonnemang. Sjukt oseriöst.

Om det framgår tydligt, varför har ni så låg rating i sådant fall och varför kan man inte avsluta plus på annat sätt en att radera hela sitt konto? Anser ni att det också är seriöst?

Ni har svarat att det finns en valmöjlighet under inställningar att avsluta plus. Men det finns bara valet radera konto

14 gennaio 2024

Hej Cristian,
Det framgår tydligt vid köpet att Ratsit Plus är en abonnemangstjänst som kostar 59 kr/månad.

Kundservice svarade dig igår hur du går tillväga för att avsluta Ratsit Plus.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più