Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Leggi di più
I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Leggi di più
Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Ett riktigt bluff-företag
Ett riktigt bluff-företag. Utger sig för att vara ett seriöst företag, men genom att inte svara på uppsägningar av prenumeration bara lurar och försvårar för kunderna.
Vd Anders Johanssons är antingen helt okunnig över vad som försiggår på hans företag eller bara slipad och vet hur man enklast tjänar pengar. Kolla in hans egna ord på linkedIn:
”Verkar för att stärka demokratin genom tillgängliggörande av offentlig information”
Fina ord, en sann idealist 😂

Risposta di Ratsit
Jag bad Ratsit att dölja/…
Jag bad Ratsit att dölja/ radera/blockera mina uppgifter. Skickade kopior på min pass att jag det är jag. Men om man loggar in på Ratsit, då uppgifter är synliga.
Jag är
utsatt för bedrägeri och det aldrig tar slut.
mrKoll har också synliga uppgifter, och även dem sista fyra cyfror.
Det är väldigt konstigt i Sverige..🤬🤬🤬🤬 Varför vem som helst har möjlighet se uppgifter?

Jag har i flera månader försökt att…
Jag har i flera månader försökt att avsluta min premunation men det går inte, kontaktformuläret tar inte mina uppgifter trots att de stämmer utan lyser rött. Jag kan inte avsluta om jag inte går via plus ? Men hittar inte hur eller vad, ringer man blir man hänvisad till hemsidan eller telefon till kund service som inte svarar alls och så ger man upp. Så det blir anmälan till konsumentverket och ARN

Risposta di Ratsit
fattar inte varför mina hund ska hängas…
fattar inte varför min hund ska hängas ut med bland mina personuppgifter.
Nu sätter Ratsit även ut våra hundars chipnr på
sidan,
Jag vill inte ha min hund uthängd med chipnr så alla ska se min hunds uppgifter ,samma sak gäller mina egna personuppgifter som hela mitt persion nummer
där även 4 sista siffrorna syns,
Min hunds uppgifter angår bara mig som ägare & ingen annan. Räcker med att jordbruksverket har min hunds chipnr/uppgifter om henne & mig.
ni säger att det är för att man ska kunna kolla vem som äger hunden om den kommer bort osv, men min hund kommer aldrig att komma bort.
Polis & veterinär kollar chipnr i sånna fall om nån hund blir hittad .
Det ska inte främande personer kunna göra som inte
har med hunden att göra .
Ta bort hundarnas chipn från er sida ,det händer mycket bedrägerier ändå så det räcke. jag vill inte att nån ska ha min hunds chip.det anser jag som privatsak,det är min hund inte allmänhetens.
Sluta att häng ut folk & deras hundar med chip & person nummer.
Räcker med att ni har ens namn ,address & telnr.
Jag vet att det finns många som håller med mig ang. detta

Very bad company
Very bad company: extremely cumbersome and outdated (sending letters in 2023?!) procedure to hide your personal details, and just on google search results. They don't offer any possible way to hide or remove your information on their platform. It is impressive the number of info they are displaying. The fact that the law allows you to do something it doesn't mean that you have to do it, moreover this way. Hitta and MrKoll have a much more professional and modern service.

Jag har i flera månader försökt att…
Jag har i flera månader försökt att avsluta min premunation men det går inte, kontaktformuläret tar inte mina uppgifter trots att de stämmer utan lyser rött. Jag kan inte avsluta om jag inte går via plus ? Men hittar inte hur eller vad, ringer man blir man hänvisad till hemsidan och så ger man upp. Så det blir anmälan till konsumentverket och ARN

Skandaløs virksomhedsdrift
Virksomheden er ikke til at komme i kontakt med. Man skal indsende en kopi af sit PRIVATE ID-kort for at blive slettet fra deres registre og betale porto for det! Det er SKANDALØST!!!

Risposta di Ratsit
Ett av dom sämsta upplysningsföretagen
Ett av dom sämsta upplysningsföretagen, dom uppdaterar sin information exceptionellt sällan - vilket medför att man får felaktiga uppgifter från dom.

Risposta di Ratsit
Skor sig på att få din integritet…
Skor sig på att få din integritet kränkt! Har aldrig velat ha mina uppgifter på deras hemsida. När jag mejlar och ber de ta bort mina uppgifter krävs tydligen en blankett + kopia på ID-handling som ska skickas per post. Ratsit verkar leva kvar på 80-talet?! Skämt åsido, ni gör detta bara för att göra det svårt för folk då ni tjänar pengar på att hänga ut oss!!! Vad händer om mitt brev försvinner? Då kan vem som helst använda mitt personnummer. Inte nog med detta så tar ratsit endast bort uppgifterna i 3 år och har man ett konto på Ratsit kan man se uppgifterna ändå!! Eniro, Hitta och Mrkoll var schysstare som tog bort mina uppgifter utan att tjafsa som ni gör! Jag hoppas innerligen att ni som jobbar på Ratsit får en gängkriminell olagligt skriven hos er!

Borde vara olagligt
Lägger ut information om dig utan tillåtelse som så som adress, telefonnummer och även information om vad du tjänar. Om du vill ta bort denna information så gör dem det svårt för dig. Du behöver skicka in en blankett via fysiskt brev tillsammans med en kopia på dina ID-handlingar och tar då endast bort dig under en period, sedan måste du skicka allt detta på nytt. Man måste alltså fortsätta att skicka blanketter/ID-Handlingar regelbundet för att inte visas på denna site. Vi har helt vansinniga lagar i Sverige som stöttar sådana här företag.

Risposta di Ratsit
Kräver en blankett med kopia på körkort…
Kräver en blankett med kopia på körkort för att ta bort ens uppgifter. Det är det absolut sista företaget jag vill skicka en kopia på mitt körkort till. Att de inte har Bank-ID är förmodligen för att det ska vara jobbigt att ta bort uppgifterna. De gömmer sig bakom lagen för att rättfärdiga sina ”produkter” men det är mycket som är lagligt som man inte gör för att man har någon form av moralisk kompass gentemot sina medmänniskor. Hoppas lagarna snart hinner ifatt så denna sida kan stängas ner.

Risposta di Ratsit
Jag avslutade mitt konto i god tid den…
Jag avslutade mitt konto i god tid den månad jag startat det ändå skickar de ut en ny faktura för nästkommande månad och vägrar ta bort den trots att jag mailade flera gånger och inte använt den nya kvoten av slagningar. På mina sidor stod det att abonnemanget hade ett slutgiltigt datum, vilket lurar en att tro att abonnemanget avslutas automatiskt om man inte uppdaterar detta skedde ej.

Ingen val utan stjärna
Ingen val utan stjärna, för då skulle det vara inte en enda tjärna. Värst när det gäller respekt av personliga uppgifter. Sckikade minst 4ggr mejl och bad dom ta bort mina uppgifter, men får tillbaka standard svar med link till blankett de vill att man sckikar in via brev och de vill även kopia på giltig ID i kuvertet. Undrar varför vill de ha mer personliga uppgifter, inklusive ID för att ta bort de uppgifter dom redan har...? 🤔 Jag litar inte en dugg på dom, när de vill inte ta bort det dom redan har. Ska jag sckika kopia med ID så dom har även bild på mig att ge ut för en viss summa i framtiden, eller vad kan jag förvänta mig av dom...?Värsta möjliga jag träffat. Enlig IMY alla företag måste ta bort personliga uppgifter om man kräver det. Så varför respekterar inte ratsit lagen?

Risposta di Ratsit
Går ej att ta bort sina uppgifter via…
Går ej att ta bort sina uppgifter via BankID

Risposta di Ratsit
Verkar vara ett oseriöst företag .
Verkar vara ett oseriöst företag som bara försöker lura folk. Ingen svarar på telefon och svarar bara genom
kryptiska meddelanden via mail.

Risposta di Ratsit
Får inget svar varför jag inte kan…
Får inget svar varför jag inte kan kolla lön.
Bet 2 ggr.
Tlf svarare
bedragare🤮🤬👺👹

Risposta di Ratsit
Ratsit är ett oseriöst företag som…
Ratsit är ett oseriöst företag som ignorerar individens rätt till anonymitet och slippa ha adressen, bostaden, inkomsten med mera sökbara för okända. Ratsit och MrKoll är sajter som hjälper kriminella att kartlägga sina offer. Spelar ingen roll att de har svensk lagstiftning bakom sig och gömmer sig bakom fina ord såsom "utgivarbevis". Har noterat att Ratsit nu även kartlägger utvandrade, dvs personer som permanent flyttat från Sverige. Om detta har ratsit inte berättat för allmänheten. Det får personen upptäcka själv. Ratsit kartlägger alla utvandrade personer sen minst år 2020.

BankID
Det är 2023 och de kan inte erbjuda att man blir borttagen i det öppna söket via BankID. Pinsamt!

Risposta di Ratsit
Halv stjärna från mig med...man tvingas…
Halv stjärna från mig med...man tvingas skicka en kopia på id kortet för att ta bort sina eller barnets uppgifter som ratsit publicerat utan att fråga dig. Sen göra samma övning igen efter tre år. Lätt som en plätt för kriminella att hitta var ungdomar bor och staten medverkar till det.

Risposta di Ratsit
Finns nog ingenting det här företaget…
Finns nog ingenting det här företaget gör som kan kallas bra, går inte att ta bort sina uppgifter på ett vettigt vis och mycket är felaktigt, gammalt och det uppdateras inte som det ska. Skärpning!

Risposta di Ratsit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.