Valutata 5 stelle su 5

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I Sverige gælder GDPR åbenbart ikke, Ratsit kaster rundt på nettet med oplysninger om mennesker. Det næste bliver vel I oplyser, hvor tit man bader, går på toilettet…. Fjern mine oplysninger, der... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Servizi di informazione
  2. Società di gestione database
  3. Servizio di notizie

Scritti dall'azienda

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

3,4

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 2 stelle su 5

Telefonsvarare Ratsits kundservice?!

Ratsit tel nr i Göteborg har endast en automatiskt telefonsvar som hänvisar till hemsidan. Betalade prenumerationen på Ratsit via Klarna. Sa upp prenumerationen i december 2024 men fortsatte att få fakturor i januari 2025. Raderade därför kontot i början av januari. Genom uppgifterna i "kontakt formuläret" blev jag uppringd av kundtjänst. Även efter att jag talade med kundtjänst fick jag fakturor för februari och mars. Fakturan för januari och februari fick jag till slut återbetald av Ratsit och mars månads faktura blev makulerad. Känns väldigt osäkert när kontakt endast kan ske genom att fylla i ett formulär och att fakturorna fortsätter att komma fast kundtjänst påstår att alla problem är lösta! Damen i kundtjänst hade ett bra bemötande och var trevlig, tråkigt att hennes bra service förstörs av att inget verkar fungera som det borde göra.

16 gennaio 2025

Valutata 1 stelle su 5

no respect for personal information

I ask them for remove my data and they just hidden it. So my data are still there. Any respect for the privacy!

11 dicembre 2024

Valutata 1 stelle su 5

Går inte att köpa med kortbetalning

Har i många år ansett att Ratsit fyller sin funktion till fullo.
Men häromdagen sjönk förtroendet rejält. Jag bestämde mig för att köpa den sk Ratsitkatalogen. Köpet med visakort gick igenom så tillvida att pengar drogs från mitt konto, och en felkod erhölls.
Detta belopp kom tillbaka från Klarna dagen därpå. Gjorde ett nytt försök med samma resultat dagen därpå.
SOFIE på kundtjänst hävdade i flera mejl att det inte var något fel hos Ratsit utan jag skulle beställa på något annat sätt (faktura), i ett senare mejl skulle jag kontakta Klarna.
Fullständigt vilsna rekommendationer så man tar uppenbarligen inget ansvar för sina produkters betalning.

21 ottobre 2024

Risposta di Ratsit

Vi finns alltid till hjälp i vår kundtjänst. Hoppas vi kan hjälpa dig där

Ett stort integritetskränk

OBS. Det ska vara minus 100 stjärnor.
Jag har inte bett om att få mina privata uppgifter visade på eran skitsida.
Och kom nu inte med något av era redan skrivna datasvar att jag ska kontakta er.
Lägg ner skitsidan istället mina vänner vet redan allt om mej. Dom som inte är mina vänner behöver inte veta något.

Otroligt dumsvar. Det bevisar hur korkade Ratsit är.

3 ottobre 2024

Risposta di Ratsit

Hej, Det var tråkigt att höra. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig i framtiden.
Önskar dig en fortsatt trevlig dag

Helt värdelöst

Helt värdelöst, omöjligt att använda
Har just lurat mig på.59 kr.

27 settembre 2024

Hej Olav
Tråkigt att du inte är nöjd med våra produkter. Hör gärna av dig till Kundservice så hjälper vi dig https://www.ratsit.se/kontakt

Enkel att använda.

Ratsit är det bästa jag vet när man ska ha tag i någons adress och alla upplysningar man kan få på ratsit.se.
Ett bra komplement vid släktforskning bl.a
Superbra!

10 settembre 2024

Roligt att höra

Valutata 4 stelle su 5

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt att ta fram info. Skulle ge 5* om infon var mindre skannad mer original.

10 settembre 2024

Risposta di Ratsit

Vi tar till oss av din feedback. Tack!

uselt företag

sökte på mitt eget namn och fick upp ratsin.se. Gick då in och kollade och såg att det stod saker jag inte vetat om stått, har mig veteligt inte godkänt något för att dom ska ha fått tillgång till dom uppgifterna!!!

1 settembre 2024

Hej Noah,
Vi kan hjälpa dig om det är något du behöver hjälp med. Vänligen kontakta oss på kundtjanst@ratsit.se så hjälper vi dig.
Ha en fin dag

Valutata 1 stelle su 5

Esta pagina web va en contra de las…

1º Informe sobre las Leyes de la Unión Europea que Puede Violar la Página Web Ratsit.se
Reglamento General de Protección de Datos (GDPR):
• Artículo 5: Establece principios como la legalidad, equidad y transparencia en el procesamiento de datos personales.
• Artículo 6: Define las bases legales para el procesamiento de datos, como el consentimiento explícito del individuo.
• Artículo 17: Derecho al olvido, que permite a los individuos solicitar la eliminación de sus datos personales.
2º Directiva de Protección de Datos en el Ámbito de la Aplicación de la Ley (Directiva (UE) 2016/680):
Protege los datos personales procesados por autoridades de aplicación de la ley y asegura que los datos de víctimas, testigos y sospechosos estén debidamente protegidos.
3. Carta de los Derechos Fundamentales de la Unión Europea:
• Artículo 7: Derecho a la privacidad.
• Artículo 8: Derecho a la protección de datos personales.
Estas leyes buscan proteger los derechos de los individuos y asegurar que sus datos personales sean manejados de manera segura y responsable. La publicación de datos personales sin el consentimiento adecuado o sin una base legal válida podría resultar en sanciones significativas bajo el GDPR.

Las multas por violar el GDPR pueden ser bastante severas y se dividen en dos niveles principales:
Infracciones Menos Graves: Pueden resultar en multas de hasta 10 millones de euros o el 2% de la facturación anual global de la empresa, lo que sea mayor. Estas infracciones incluyen fallos en la implementación de medidas técnicas y organizativas adecuadas, y problemas con la transparencia y la información proporcionada a los usuarios.
Infracciones Más Graves: Pueden resultar en multas de hasta 20 millones de euros o el 4% de la facturación anual global de la empresa, lo que sea mayor. Estas infracciones incluyen violaciones de los principios básicos del procesamiento de datos, como la falta de consentimiento adecuado o el procesamiento ilegal de datos sensibles.

La publicación de información como dirección, teléfono, nombre, edad, religión, fecha de nacimiento, número de la seguridad social y datos de vecinos puede ser considerada una violación muy grave del GDPR. Esto se debe a que incluye tanto datos personales como datos sensibles.
Datos Personales: Información como nombre, dirección, teléfono, edad y fecha de nacimiento.
Datos Sensibles: Información sobre religión y número de la seguridad social.
Consecuencias:
Las violaciones que involucran estos tipos de datos pueden resultar en multas de hasta 20 millones de euros o el 4% de la facturación anual global de la empresa, lo que sea mayor.

1 settembre 2024

Hello,
Please feel free to contact our customer service at kundtjanst@ratsit.se if there is anything we can assist you with.
Have a great day

Valutata 5 stelle su 5

Bra sida för att kolla upp folk

Bra sida för att kolla upp folk. Det är faktiskt riktigt bra att vi har denna möjlighet i Sverige! Det skulle vara bra med lite mer detaljer ibland, men i de flesta fall räcker Ratsit gott.

27 agosto 2024

Hej Martin,
Tack för ditt omdöme.
Du kan kontakta kundtjänst om det är något särskilt du anser saknas i vår tjänst. Vi strävar efter att alltid förbättra våra tjänster.
Vi önskar dig en fortsatt bra dag

Valutata 1 stelle su 5

Jag kan inte komma in för att det står…

Jag kan inte komma in för att det står att jag inte e en människa SCAM!!

25 agosto 2024

Hej Arvid,

Du är välkommen att ta kontakt med kundservice på kundtjanst@ratsit.se så hjälper vi dig med dina utmaningar

Tjänsten borde vara olaglig

Tjänsten borde vara olaglig. Privatpersoner ska inte kunna få information om andra privatpersoner anonymt. Om någon gör en kreditkoll på dig ska du bli notifierad om detta. Har du haft en prick i registret för fem år sedan skall det inte kunna synas för någon. Människor ska ha rätt att vända på sina liv utan att bli straffade eller diskriminerade flera år efter deras ekonomiska bekymmer. Det strider mot lagstiftningen och all moral kring integritet och mänsklig frihet och värdighet.

23 agosto 2024

Hej Anna,
Du är välkommen att ta kontakt med kundservice på kundtjanst@ratsit.se om det finns något vi kan hjälpa dig med

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più