Ik had opgegeven 1 eettafel, 1 eetstoel en 1 tuinstoel. Komen ze en blijkt opeens dat ze alleen sets van 4 stoelen meenemen. Dit staat nergens vermeld. Bij Noppes hoefde dit niet. Slechte overname, ik... Leggi di più
Ik ging altijd graag naar Noppes voor betaalbare boeken, maar nu hebben ze een gek systeem met vaak oneerlijke woeker prijzen bedacht. Een medewerker weet mij zelfs te vertellen dat ze boeken niet mee... Leggi di più
Ik heb helaas geen goed woord over voor deze winkelketen. Ten eerste vind ik de prijzen schandalig hoog voor spullen die gratis worden gedoneerd. Een bankstel voor €700 vind ik persoonlijk bu... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Je moet nooit buigen voor iet ofi7 of je hebt echt enmok hoop dat jniet opbaa wordtd wat
Nou ik ben werkzaam bij 1 van jullie winkels dek ook dat ik een groot probleem krijg maar dat neem ik op de koop toe . Zelf ben een tijd zelstange weest,chef werkplaats en storings monteur met alle voorkomende werkzaamheden. Het spijt mij zeer dat er iemand bij ons de betere of antieke komt taxeren maar de man heeft een kringloop winkel om de hoek wordt bij ons gekocht voor 1.59 en daar verkocht voor 14.95 vindt ik raar. Heb Zeeland ook leiding geven en ideeën in gebracht die het erken makkelijker maakt ik stel voor als er apparatuur met afstand bedieng binnen komen gelijk in een zakje nr er op en ook op de tv misschien dat ik gek ben maar als ik begin aan die televisie zie ik nr 10 staan loop naar achter en ja hoor hij hoort er nog bij ook dus ze dat niet ben je een uur aan het zoek nog niet gevonden uur aan het zoeken geweest en de manier van mij levert rattaplani der tijd in met zorken waardoor de de producti daalt t
Zelfs 1 ster is teveel voor dit…
Zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf. Ongeïnteresseerd personeel; weigeren om iets uit de auto te helpen tillen dat niet zwaar maar groot was; iets ter beoordeling uit elkaar halen, vervolgens niet innemen en weigeren weer in elkaar te zetten, kortom heb mijn buik hier vol van. Ga er nooit meer naar toe
Ik ga er niet meer heen
Ik ga er niet meer heen, geef ook geen spullen meer aan Rataplan.
Ik kom in de winkel, een hele rij met oude PS3 spelletjes waarvan een paar niet geprijsd waren. Vervolgens maakt die man alles €0,50 duurder terwijl er nota bene €2,50 op stond.
Ik geef aan van joh dit zijn al oudere spelletjes, €2,50 vindt ik dan ook een eerlijke prijs. Wil die ze vervolgens alleen voor €3,00 de stuk verkopen met de opmerking.
Take it or leave it. De baas wil verdienen.
Ik heb meteen mijn spullen terug in de bak gedumpt en niets meer genomen. Het is mij daar ook al eens aan de kassa overkomen dat de prijs die op het product stond niet als leidend gezien werd.
Ik kom graag in kringloop winkels maar Rataplan is voor mij nu een “no go”
Te duur, helaas niet klantvriendelijk en zeker niet de plek ok mijn spulletjes waarmee ik eigenlijk een andere blij wil maken nog ooit te brengen.
Rataplan in Amsterdam
Rataplan in Amsterdam, generatorstraat: erg groot, maar wat armzalige collectie en wat er staat, is echt belachelijk duur, niet passend bij een kringloop. Soms zelfs duurder dan nieuw te koop is. Ze zijn het kringloop spoor bijster!
Mooie kringloop
Mooie betaalbare spullen ,maar wat een nare vrouw stond er in de koffie hoek ,meerdere mensen klaagden er over ,wat een vervelende vrouw er kon geen lachje af ,verder prima voor elkaar
Uitgebreid gecommuniceerd onzin bedrijf over de…
Uitgebreid gecommuniceerd over de spullen die opgehaald zouden worden. Dat was allemaal in orde. Toen het busje langskwam werd me eerst verweten dat ik mijn telefoon uit had staan want we krijgen een antwoordapparaat. De man uitgelegd dat je dan inspreken kan. Dat doen we nooit was zijn antwoordt.
Verder werd er van de opgegeven lijst niets mee genomen want ‘onverkoopbaar’
Kortom.
Links laten liggen dit belabberde ‘bedrijf’
moeten heten de goudzoekers Rataplan Arnhem
deze kringloop winkel is uit op nieuwe spullen.
mijn evaring gemail met ze en foto's gestuurd.
ja meneer deze spullen kunnen we gebruiken.
op afgesproken dag alles buiten gezet .
komen op tijd maar gaan dan de spullen uitzoeken die ze willen hebben terwijl ze alles mee zouden nemen.
deze winkel is niet eens 1 ster waard .
mooie spullen meegenomen en de rest laten staan.
dacht helaas te laat ik had ze niets mee moeten geven.
maar gewoon de oude VERTROUWDE SWITCH MOETEN BELLEN.
mensen bel NOOIT MET HEN DEZE CLUB IS HET NIET WAARD
1 ster is te veel voor deze sufgerukte…
1 ster is te veel voor deze sufgerukte organisatie. 1 bank aangeleverd van 1 jaar oud met 4 jaar overgebleven garantie op stof en gebreken. Mannen vonden het niet goed genoeg en lieten de bank staan. Als je nieuw wilt moet je gaan inkopen bij Pronto... absurd . Bank gaat nu naar de stort.
Bedroevend slecht!
Deze “kringloop” winkels zijn echt lachwekkend slecht. Meerdere items worden aangeboden tegen prijzen die boven de nieuwwaarde/aanschafwaarde liggen. Dan snap je er werkelijk helemaal niks van! Dus ik zou zeggen: met een grote boog om deze winkels heen!
Al enige tijd bemerk ik dat de winkels…
Al enige tijd bemerk ik dat de winkels overgenomen zijn door Rataplan niet meer het kringloop concept hebben. Laatst nog kwam ik een puzzel tegen van van Haasteren. Puzzelstukjes lagen los in de doos maar ze durven er € 17,50 voor te vragen. Nieuw kost die puzzel €16,95. De boeken zijn flink duurder en eigenlijk alles wat je tegenkomt. Je kunt beter naar de Action gaan. Dat is goedkoper, om te ruilen en schoon. Rataplan maakt het hele kringloop concept op deze manier kapot. Er zijn kennelijk mensen die zich verrijken in deze tijden waar veel mensen in armoede leven. Ik hoop dat de normale fatsoenlijke kringloopwinkels, die er gelukkig ook nog zijn, zich niet laten overnemen door deze organisatie.
Rataplan heeft in een sneltreinvaart…
Recensies op de site van Rataplan worden eerst gecontroleerd alvorens ze geplaatst worden. Negatieve recensies worden dus niet geplaatst en mailadressen worden weggezet als spam. Dit klopt natuurlijk niet. Als je in de winkel rondloopt merk je gewoon al dat er veel minder mensen zijn als dat er ooit waren. Ik hoor echt overal dat mensen de kringloop winkel voortaan links laten liggen. Dan ben je het doel voorbijgeschoten.
Rataplan heeft in een sneltreinvaart alle kringloopwinkels overgenomen. Dat merk je ook. De winkels zijn uitgestorven. Alles staat bom vol, wat niet gek is als je de prijzen ziet.
Het is meer een commercieel bedrijf geworden dan een winkel die de mensen helpt die wat minder te besteden hebben. Al het lieve hardwerkende personeel (vaak) met een beperking zijn weg.
De prijzen van het servies zijn hoger als bij de action. De boekenprijzen gaan skyhigh. Kinderspeelgoed is stuk en niet compleet en ontzettend duur.
Gister kocht ik een theepot waar gewoon scheur in zat. Kan beter op marktplaats kijken, spullen zien er vaak ook een stuk beter uit.
De winkels zijn vies, het personeel is onbeschoft. Ik zoek de andere winkels wel op voortaan. Rataplan laat ik links liggen. Er zijn echt meer dan genoeg andere kringloop winkels die wel normale prijzen hanteren.
Eerst gebeld naar het algemene tel.nr
Eerst gebeld naar het algemene tel.nr. van rataplan, aangegeven dat we een bankstel van 12 jaar, die er nog zeer goed uitzag, aanbieden, afspraak gemaakt. Keurig op tijd gekomen maar omdat er een heeeeeel klein vlekje inzat , die je met een vergrootglas moet zien en omdat er op gezeten, was namen de heren het bankstel niet mee. Iemand die zeer weinig heeft zou er heeeel blij mee zijn. Nu gaat dit goede bankstel naar de stort. Heren waren ook niet erg vriendelijk, kortaf.
Duur en niet eerlijk.
Duur, slechte kwaliteit, mooie spullen komen niet meer in de winkel, maar gaan naar handelaren of "kennisen of vrienden". Spijt dat ik mijn spullen in het verleden aan ze heb gegeven.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.