jeg har lige købt min første El bil, og har været ude og kigge på en del, var så heldig at falde over lige præcis den model bil jeg gerne ville have, og kørte den lange vej til Horsens for at se bile... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Leggi di più
Jeg købte en Cupra tavascan fra 2025 af Marcus hos RAF Motors. Det var en fantastisk oplevelse at blive mødt med så god en behandling og snak omkring bilen. Det gjorde hele købet meget professionelt... Leggi di più
Rigtig fin handleoplevelse og vi blev instrueret godt i bilen. Dog er vi lidt ærgerlige over, at når vi aftaler, at der følger let brugte vinterdæk med i prisen, at vi så får nogle helt nedslidte dæk,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.
Informazioni di contatto
Vejlevej 160, 8700, Horsens, Danimarca
- nkh@rafmotors.dk
- rafmotors.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Topservice på levering af en brugt bil
Topservice på levering af en brugt bil. Tjekket og tålmodigt :-) I´ll Be Back

God kontakt med kunderne
RAF er god til at holde kontakten med kunderne - også efter bilsalget. Det vil jeg huske når jeg skal skifte bil næste gang

Risposta di RAF Motors A/S
Sikke et dejligt sted at købe købe bil…
Sikke et dejligt sted at købe købe bil med god rådgivning og gode priser på en brugt bil. Det er et sted vi kommer igen når vi skal af med bilen igen engang. Jeg ville ønske at man kunne give nogle flere stjerner for dem havde de fået fra mig.

Har købt 3 biler hos RAF
Har købt 3 biler hos RAF, og det er bestemt ikke den sidste🙂
Man føler sig velkommen, og der er altid tid til en god bil snak.
Værkstedet løser efter min mening også opgaverne godt og hurtigt.
Tak for endnu en handel Thomas👍
Kan kun anbefale at køre forbi RAF Motors når du skal have ny bil.

Smilende og venlig personale
Smilende og venlig personale. God service. Der er tid til kunden. Man føler sig altid velkommen. Tak for handlen.

Kan klart anbefales
Købte en brugt bil ude ved RAF, mega god service og vejledning ved køb af bil.
Blev serviceret af Nikolaj Syndergaard, og kan varmt anbefale at købe bil ved ham og RAF Motors.

Risposta di RAF Motors A/S
Fantastisk oplevelse hele vejen…
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem! Altid fantastisk service og oprigtighed.
Jeg vil klart anbefale Raf, og kommer helt sikkert til at købe min næste bil her 🤩🌟

Kun positivt
Jeg har ad to omgange leaset bil hos RAF. Jeg har kun positivt at sige om firmet. Super kundeservice, tilgængelighed og åbenhed - både i salgsafdelingen og i serviceafdelingen. Et stort 5-tal fra mig.

Mødes altid med et smil
Mødes altid med et smil.
Rigtig god behandling.
Har købt 3 biler der.
Hurtig levering. Og rigtig god service.

Risposta di RAF Motors A/S
Super service og rigtig god vejledning…
Super service og rigtig god vejledning om fordele/ulemper ved leasing vs. Køb af ny bil.
Så vi blev enige at lease en ny Qasqai, vi skrev under på leasingaftalen søndag d.3/12, og kunne hente bilen fredag d.8/12, hvor Nikolaj S. Lavede en grundig gennemgang af bilen og dens funktioner.
Alt i alt en 5-stjernes oplevelse, fra jeg kom i butikken første gang til afhentning.
Fantastisk sted at handle bil!
Fantastisk sted at handle bil!
Efter at have købt ny bil 2 gange ved en anden forhandler i Horsens ville min kone og jeg prøve en ny forhandler og nyt mærke.
Valget faldt på en ny Nissan quasqai tekna+ som vi købte af Thomas ved Raf motors. Jeg har aldrig, som i aldrig nogensinde, oplevet så god service som den Thomas gav os. Det gælder både hans viden om modellerne, hans imødekommenhed, forståelse af hvad vi ønskede, samt hans gennemgang af bilen ved levering. Egenskaber som jeg synes man sjældent møder ved en sælger i en bilforretning.
Foruden butikken er værkstedet sublimt ifht. At afhjælpe, hvis der er noget.
Generelt er servicen høj og løsningsorienteret.
En varm anbefaling.
Jeg vil gerne dele lidt af mine oplevelser med RAF, som jeg iøvrigt ønsker alt det bedste.
Har haft fornøjelsen af at lease bil et par gange hos raf og det har været udelukkende positive oplevelser jeg har haft. Både hvad angår når man besøger forretningen eller kommunikere på telefon eller mail. Præcise aftaler der er blevet overholdt og transparens og ordentlighed i aftalerne jeg ikke har oplevet før igennem de knap 12år jeg har leaset bil forskellige steder.
Jeg har kun de varmeste anbefalinger til overs for Nikolaj og resten af det yderst kompetente team som jeg har mødt i forretningen.
Ser frem til at handle mine næste biler her også.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk god oplevelse at komme ind hos RAF Motors ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ God og fleksibel service, og altid glade og positive medarbejdere man bliver taget imod af. Største anbefaling herfra 🤩🙏
Fantastisk oplevelse fra start til…
Fantastisk oplevelse fra start til slut. Rigtig god service og vejledning vedr leasing af Nissan Juke fra Thomas Graugaard-Nielsen. Kan varmt anbefales.
En god oplevelse
Når man handle hos Raf Motors kan man forvente at blive mødt som en værdig kunde og få en god behandling, god service og ikke til sidst en god råd.
Alle medarbejde er imødekommende og smilende og er klar til at hjælpe.
Det er min bil nr. 3 har jeg købt hos dem og hver gang føler jeg mig velkommen.
Jeg fik en god intro af de nye bil funktioner ved afhentning.
Med rent samvittighed kan jeg anbefale Raf Motors, som en af det bedste bilforhandler i Horsens.
Tak for god behandling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service!
Vi har netop købt en bil af Nikolaj og fik super service og behandling gennem hele forløbet — og ikke mindst en rigtig fin ny vogn i kanon stand. Super anbefaling herfra!
Super behandling med et lille men
Købte bil af RAF Motors og Thomas Nielsen.
Meget nemt og Thomas var god at snakke og handle med.
Hvis jeg kunne give 4,5 stjerner gjorde jeg det, da det virkede som om klargøringsmanden havde glemt støvekosten og at pudse vinduer/glastag.
Når det er sagt, så var leveringen af bilen fantastisk Thomas tog sig tid til at hjælpe os igang med vores nye BMW og sendte os godt på vej.
RAF Motors Horsens ér bare bedst!
At handle bil hos Raf Motors i Horsens er som at handle med sin bedste ven 🙌 Det er vores bil nr. 2 vi har købt hos RAF, og vi har helt fra start følt os som en del af “familien”🤗
Alle er smilende og imødekommende, yderst kompetente og alle gør deres til at man føler sig velkommen 🤩
Vi har lige haft vores bil til autolakerer pga. en “Bilka ridse”, og må bare sige, at sikke et flot stykke arbejde der er blevet lavet. Vi fik endda bilen tidligere en forventet…
De får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra, og vores varmeste anbefalinger. De går all-in for kunden og det mærker man på alle parametre👌
Løb ind i sælger Helge med de brede…
Løb ind i sælger Helge med de brede fælge hos RAF i Horsens. Prøvede bil lørdag og fik præsenteret forsikring, finansiering og undervognsbehandling som muligheder.
Da vi vendte retur næste dag nægtede han at sælge til os, hvis ikke vi købte hans garantipakke.
Det virkeligt vilde er, at vi havde en lang snak om utroværdige salgsmetoder og vigtigheden af at passe på sit brand og omdømme. Well omdømmet fik et hak i tuden her sælger Helge.
OPDATERING...
Well. Denne dårlige anmeldelse fik sælger til at kontakte min mand og sige, at han alligevel godt ville sælge os bilen, og at de så bare ville betale forsikringen som en service.
Min mand betingede sig, at handlen ikke skulle være afhængig af, at jeg fjernede eller ændrede min anmeldelse - og det var sælger helt med på.
Der blev skrevet under - og sælger prøvede ihærdigt at få mit telefonnummer så vi kunne "snakke om det". Jeg synes egentlig ikke, der var så meget at snakke om. Sælger havde talt usandt i første omgang. Sælger ændrede holdning, da det resulterede i dårlig omtale. Sælger tilbød handel alligevel - uden betingelser for ændring eller sletning af anmeldelse. Så min mand skrev under på handlen.
Da det viste sig, at jeg - naturligvis - ikke ville undlade at bruge Trustpilot til det, platformen er tænkt som: En mulighed for andre potentielle kunder til at få indblik i en virksomheds service og metoder, så vendte sælger tilbage til min mand. Igen.
Nu ville forsikringen så alligevel ikke blive betalt af RAF. Og selv min tålmodige og mere fleksible mand blev nu så træt af virksomhedens metoder, at han annullerede handlen. Så nu er vi i gang med at købe bil hos en konkurrent.
Jeg respekterer, at en virksomhed helt selv bestemmer deres forretningsmodel, kommunikation og kundeservice. Personligt ville jeg nok vælge en anden tilgang, end den vi mødte hos RAF Motors.

Hurtig og effektivt.
Hurtig og effektivt.
Lånebil stillet til rådighed.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.