Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

jeg har lige købt min første El bil, og har været ude og kigge på en del, var så heldig at falde over lige præcis den model bil jeg gerne ville have, og kørte den lange vej til Horsens for at se bile... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en Cupra tavascan fra 2025 af Marcus hos RAF Motors. Det var en fantastisk oplevelse at blive mødt med så god en behandling og snak omkring bilen. Det gjorde hele købet meget professionelt... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig fin handleoplevelse og vi blev instrueret godt i bilen. Dog er vi lidt ærgerlige over, at når vi aftaler, at der følger let brugte vinterdæk med i prisen, at vi så får nogle helt nedslidte dæk,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto

Scritti dall'azienda

Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Etik og moral

Salg og charmen funger hos dem. Pas på!!!! Så går alt galt. Levering, eftermontering, service, god kommunikation, og værdighed. De skærer hul i bunden af bilen,og mener det er perfekt eftermontering af en t ræk. Jo vist, alt er godt og trækket er monteret efter gældende regler. Tak ja en hul i bunden af bilen. 🤪🤪 fedt og de klapper i deres hænder af glæde. Alt er monteret efter foreskrifterne. Etik og moral ejer de på ingen måde. Så pas hvis i køber bil hos RAF på hul i bilens bund, og alt er efter reglerne 🤡

15 marzo 2023
Logo di RAF Motors A/S

Risposta di RAF Motors A/S

Kære Jan

Vi er dybt kede af at høre om din skuffende oplevelse med din bilmontering hos os hos RAF. Det er vores højeste prioritet at sikre, at vores kunder oplever en professionel og pålidelig service, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger i denne situation.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne forsikre dig om, at vi undersøger sagen nøje for at identificere eventuelle fejl eller mangler i vores processer. Det er vigtigt for os at understrege, at vi sætter pris på etik og moral i alt, hvad vi gør, og det er beklageligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi ønsker at rette op på situationen og finde en passende løsning for dig. Vi vil gerne invitere dig til at kontakte os direkte, så vi kan diskutere dine bekymringer nærmere og finde en løsning, der imødekommer dine behov.

Endnu en gang takker vi dig for din ærlige feedback, og vi håber på muligheden for at genopbygge tilliden og forsoningen med dig som vores kunde.

Med venlig hilsen,
Raf, Kundebehandling

Fornuftig og god sælger

Fornuftig og god sælger, som gav et fortroligt billede af handlen også med den gamle bil.
God intro af den nye bil ved afhentning.
Handlen blev den 5. i rækken, så jeg kan anbefale dem et besøg til din næste bilhandel.

29 settembre 2023

Helt igennem positiv oplevelse

Positiv og engageret sælger som hjalp mig med at finde den helt rette bil til mit behov.
Super god introduktion i forhold til den nye bils funktioner.
Fornuftig købsaftale i forhold til, at tage min gamle bil, som en del af handlen.
Det er min 3. bil som jeg køber igennem RAF Motors, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Så behøver du kun at handle bil ét sted!

En meget positiv oplevelse ved salg af min gl. bil & køb af ny bil hos RAF Motors.
Sælger Mark Lange var meget positiv, glad & i øjenhøjde med at se mit behov og guide mig igennem valg af ny bil.
Fik omhyggelig gennemgang af af den nye bil, gav tilbud på serviceaftale, så jeg føler mig fuldt dækket. Super til at sørge for at besvare- el. undersøge de spørgsmål jeg måtte have.
Tak for rigtig god behandling og service!

27 settembre 2023

Vores varmeste anbefaling til RAF Motors Horsens

Vi har lige købt vores bil nr 5 ved RAF og det er altid en fornøjelse at komme i deres hus, man bliver mødt på den bedst tænkelige måde og vi føler os meget velkommen.
Vi har handlet med Nikolaj Kirkegård og han har altid givet os god vejledning i bilkøb.
Han er lydhør over for vores ønsker og yder en god service.
Vi er meget tilfredse og vil altid købe vores bil ved RAF.
Connie og Torben
Horsens

15 settembre 2023

A good experience

A good experience
I decided to buy a new car. So I looked at the Nissan Qashqai. I visited RAFMOTORS Horsensunde and I met Thomas who very patiently showed me how I can pay for my car. After two driver tests Thomas worked kindly completing the delivery process of the car very quickly.
I am fully satisfied

17 settembre 2023

Super god service

Super god service. Har handlet med Raf i mange år og har altid kun haft en god oplevelse. Kan absolut varmt anbefale at handle her.

26 agosto 2023
Valutata 4 stelle su 5

Høflig chef

Rar og hurtig service af Nikolaj

29 agosto 2023
Logo di RAF Motors A/S

Risposta di RAF Motors A/S

Hej Simon, vil du kontakte mig så vi kan få gjort dig tilfreds og løst problemet. Det kan vi ikke have på os.
Mvh Nikolaj Kirkegaard tlf. 87118822

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse, service og betjening.

God service og venlig betjening.
Købte bil hos RAF i Horsens for 5 år siden og indgik en serviceaftale som jeg har haft lige siden. Jeg har været 100 procent tilfreds med købet og serviceaftalen. I alle 5 år har jeg altid fået en god og venlig betjening. Og været tilfreds med serviceaftalen. 5 stjerner herfra.

22 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse ved aflevering af leasing bil

Jeg havde leaset en brugt bil hos dem. Da jeg hentede den, ville jeg have den løftet op for at se om der var nogle skader som man ikke kunne besigtige medens den stod på jorden. Det var dog ikke en mulighed fik jeg at vide. Ved afleveringen hos FDM havde de bilen på lift og fandt en ridse under den forreste kofanger, som kun var mulig at se på en lift. Og yes, så kom der en regning på kr. 2.800 kr. med meldingen om at de kun ville forholde sig til hvad FDM havde takseret. Bilen har jeg været glad for, men ikke afslutningen på det. Det skal bemærkes at jeg havde en god ven med da jeg afhentede bilen, som til hver en tid kan bekræfte ovenstående.

9 marzo 2023

Ekstraordinær service

Vi solgte vores brugte BMW til Nikolaj i Raf og købte i samme omfang vores nye brugte Passet. Vi havde et ønske om en god ny familie bil og det fandt vi ved Raf. Nikolaj var en super sælger. Han var imødekommende, lyttede til vores behov, ekstrem hjælpsom og ikke mindst gav en ekstraordinær service. Vi følte os trygge og hørt hele vejen igennem og ende i en handel vi var ovenud tilfredse med, samt en handel hvor vi virkelig fik value for money. Nikolaj skal have vores største anbefaling, en sand guttermand der kan sit kram og ovenikøbet med service til UG.

3 marzo 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più