Pronto Wonen - Strijen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, Zuid-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Goede voorlichting. Goed geluisterd naar onze wensen. En daarna een zorgvuldig advies gegeven. Kregen niet het gevoel dat er verkocht moest worden, maar dat de tevredenheid van de klant zeker zo belan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb met hulp van Noa, werkzaam bij Pronto wonen in Strijen, allemaal nieuwe meubels gekocht. Ze heeft na een gesprek vooraf met mij goed geluisterd naar mijn wensen en mij daarna gewezen op de meub... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn bij Pronto goed geholpen door Marijke. Ze nam alle tijd en heeft ons goed de mogelijkheden van het samenstellen van een bank uitgelegd.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Strijen

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Edisonweg 2, 3291 CK, Strijen, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

757 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met leuk personeel

Fijne winkel met leuk personeel. Goede service!

13 dicembre 2022

Hallo Esther,

Hier worden wij blij van! Bedankt voor je leuke review en tot snel weer.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel! Met leuke accessoires naar huis gegaan want ik ben goed geholpen.

1 gennaio 2023

Beste Selma,

Bedankt voor het plaatsen van je review.
Fijn te horen dat je goed geslaagd bent bij Pronto Strijen.
Veel plezier met de accessoires!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen, blij met advies en oog voor stijl!

We zijn erg vriendelijk geholpen door Marijke. We zijn erg blij met haar oog van stijl en goed advies, wat wijzelf minder hebben. We krijgen veel complimenten over onze nieuwe spulletjes! Bedankt!

Beste Nina,

Hartelijk dank voor het schrijven van je positieve review bij Pronto Wonen Strijen.
Het doet ons goed om te lezen dat je goed bent geadviseerd. Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies door echt te luisteren.

Marijke heeft ons enorm goed geholpen. Fijne meid en luisterde goed naar onze wensen.

16 dicembre 2022

Beste klant,
Bedankt voor je tijd voor het schrijven van een review bij Pronto Wonen Strijen.
Wat fijn dat het winkelbezoek goed is bevallen. Graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

Voorzien van goed advies…

Voorzien van goed advies zonder opdringerig gevoel

25 novembre 2022

Hallo Claudia,

Dankjewel voor je positieve review.
Fijn dat je goed geholpen bent.
Hopelijk weer tot snel!

Super goed advies

Super goed advies! Altijd doorslaggevende ideeën

16 dicembre 2022

Beste K,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review bij Pronto Wonen Strijen.
Fijn te lezen dat je goed advies hebt gekregen. Hopelijk tot snel!

Prima service!!

We werden goed geholpen en er werd met ons meegedacht. Ook vershillende opties werden besproken. We hebben vrijblijvend een offerte gemaakt en konden het nog op het gemak nameten thuis. Erna was 1 belletje of mailtje voldoende om de bestelling toch door te zetten. We zaten nog nergens aan vast en dat voelde erg fijn!
Gelukkig konden we na het meten akoord gaan met onze offerte!

Beste Nikolien,

Wat lief dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven voor onze winkel in Strijen!
Fijn te lezen dat je tevreden bent over het vrijblijvende advies en dat je goed geslaagd bent.
Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens.

Prima geholpen

Prima geholpen. Aardige verkoopster. Zocht met ons mee

Beste Mevrouw de Graaf,

Hartelijk dank voor de positieve review. Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent in onze winkel. Graag tot ziens!

Pronto Wonen Strijen ^ Marijke

Goed geholpen

Hier nemen ze echt de tijd voor je en komen ze met verrassende oplossingen waar je zelf niet snel aan zou denken!

22 novembre 2022

Hallo Romee,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat leuk om te lezen dat je goed geholpen bent in onze winkel.
Hopelijk tot snel weer.

Pronto Wonen Strijen/Marijke

Goede voorlichting

Goede voorlichting. Goed geluisterd naar onze wensen. En daarna een zorgvuldig advies gegeven. Kregen niet het gevoel dat er verkocht moest worden, maar dat de tevredenheid van de klant zeker zo belangrijk was.

14 ottobre 2022

Risposta di Pronto Wonen - Strijen

Bedankt voor je positieve feedback Janette!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons vrijblijvend advies.
Mochten wij je verder nog ergens mee kunnen helpen dan heten we je graag weer van harte welkom in onze winkel.

Pronto Wonen Strijen /Marijke

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen gevonden wat ik…

Vriendelijk geholpen gevonden wat ik zocht👍

10 settembre 2022

Risposta di Pronto Wonen - Strijen

Bedankt voor je positieve feedback Jolanda.
Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze hulp.
Hopelijk tot snel weer in onze winkel!

Pronto Wonen Strijen/Marijke

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più