Edisonweg 2, 3291 CK Strijen, Zuid-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Goede voorlichting. Goed geluisterd naar onze wensen. En daarna een zorgvuldig advies gegeven. Kregen niet het gevoel dat er verkocht moest worden, maar dat de tevredenheid van de klant zeker zo belan... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn bij Pronto goed geholpen door Marijke. Ze nam alle tijd en heeft ons goed de mogelijkheden van het samenstellen van een bank uitgelegd.

Valutata 5 stelle su 5

We werden goed geholpen en er werd met ons meegedacht. Ook vershillende opties werden besproken. We hebben vrijblijvend een offerte gemaakt en konden het nog op het gemak nameten thuis. Erna was 1 be... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Strijen

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Edisonweg 2, 3291 CK, Strijen, Zuid-Holland, Paesi Bassi

1 stella

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

hulp van Noa

Ik heb met hulp van Noa, werkzaam bij Pronto wonen in Strijen, allemaal nieuwe meubels gekocht. Ze heeft na een gesprek vooraf met mij goed geluisterd naar mijn wensen en mij daarna gewezen op de meubels die Pronto wonen in de winkel heeft staan. Samen zijn we tot beslissingen gekomen, en nu alles in mijn woonkamer staat ben ik heel blij met de hulp die ze mij gegeven heeft. Het is een prachtig geheel!

16 marzo 2026

barkrukken gekocht

Vandaag barkrukken gekocht, en echt fantastisch geholpen door Marloes! Wat een energie, en perfect meegedacht! Heel behulpzaam en spontaan! Liep zelfs mee naar de auto me om de barkrukken in de auto te zetten! Bedankt voor de super service!! 👌

31 gennaio 2026

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, veel geduld en kennis van zaken, en vriendelijke verkoopster die ook echt de tijd neemt en meedenkt!
2 Morini Draaifauteuils besteld.

31 maggio 2024

Geholpen door Marloes

Geholpen door Marloes, goed advies en denkt heel goed met je mee. Leuke sfeer, wij komen graag bij deze zaak terug.

15 febbraio 2024

Beste Reinard Euser,

Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw ervaring bij Pronto Wonen Strijen.
Leuk om te lezen dat je goed geholpen bent door Marloes en een fijne sfeer in onze winkel ervaart.

We zien je graag snel terug in ons filiaal.
Fijne dag.

Pronto Wonen Strijen/Marijke

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn bij Pronto goed geholpen door…Marijke

26 gennaio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Strijen

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om het schrjjven van een review voor onze winkel.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u goed geholpen bent en heeft kennisgenomen van onze ruime mogelijkheden voor het samenstellen van een bank.

Wij hopen dat u goed geslaagd bent en wensen u veel plezier met de aankoop!
Tot ziens in onze winkel.

Gekocht in Strijen

. Vriendelijk personeel en lopen niet steeds achter je aan laten je op je gemak kijken. Als je ze nodig heb komen ze gelijk . Een super service. Ook mijn bank hier gekocht daarom weer naar de zelfde winkel personeel zo lief en meedenkend

6 gennaio 2024

Goed geholpen

Goede informatie, meedenken met inrichting huis

30 dicembre 2022

Beste Marian,

Leuk dat we je mochten adviseren met de inrichting van jouw woning!
Lief dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven voor onze winkel.
Tot snel!

Top service!!!

Wij zijn hier op 4-1-2023 geweest voor de aanschaf van verschillende zaken als (tafeltjes,spiegels,potten,kandelaars,etc.). We werden open en zeer vriendelijk ontvangen. Bij vragen kwam er direct antwoord of werd het even uitgezocht.

Ook bij het inladen was een beetje hulp van de medewerksters geen probleem.

Kortom, top service… dit is waar men naar op zoek is als klant.

Beste Marcel Dikmans,

Bedankt voor het schrijven van jouw review.
Wat goed om te lezen dat je fijn ontvangen bent bij Pronto Wonen Strijen!
Wij wensen je veel plezier met alle accessoires die je gescoord hebt en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Pronkt Strijen voelt als thuis komen

Pronkt Strijen voelt als thuis komen, wat een warm welkom bij binnenkomst.
De service die we daar gekregen hebben was zeer fijn. De rust bij het uitzoeken en het klantgericht meedenken bracht ons tot een nieuw interieur voor thuis. Van bank tot stoel, van tv-meubel tot dressoir, alles wat wij zochten was in huis en is ook mee naar huis.
De goede service stopte niet toen we alles besteld hadden, maar tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden over de status van de levertijd. Pronto Strijen was ook altijd bereikbaar voor ons voor vragen en wij kregen altijd netjes en correct antwoord.
Op de dag van leveren werd alles netjes afgegeven en de rommel die achterbleef namen ze mee terug. De heren die het kwamen brengen hebben zelfs aangeboden om aan te vegen wat ons misschien nog wel te ver ging in service verlenen.
Na leveren is er nog contact met ons opgenomen of alles naar wens is geweest en nog steeds is.

Dit is gewoon een totaal pakket wat we gekregen hebben en Pronto Strijen kan je aan iedereen aanbevelen. Top zaak!

19 ottobre 2022

Beste Simone,

Wauw hier worden wij een beetje verlegen van. Wat een geweldige review heb je geschreven over onze winkel!!

Zo goed om te lezen dat van binnenkomst tot aflevering een fijne ervaring is geweest. Ons doel is om onze klanten op een ongedwongen sfeer zo goed mogelijk te adviseren en de beste service te geven, ook na de aankopen. Superfijn dat je dit ook zo ervaren hebt!

Wij wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe interieur van Pronto Wonen Strijen. We zouden het heel leuk vinden om het resultaat eens te zien! Misschien mogen we een foto ontvangen? Je mag deze sturen naar https://www.prontowonen.be/inspiratie/binnenkijkers/alle

Wij willen je enorm bedanken voor je tijd die je hebt genomen voor het schrijven van zo'n uitgebreide top review.
Zien we je snel weer in onze winkel?

geweldige service!!

Het was in een woord geweldig. Wat een service krijg je hier. Werden geweldig geholpen. Gaan hier zeker vaker komen.

Hallo Bram,

Wij vonden het leuk om jullie in de winkel te mogen adviseren. Fijn dat jullie tevreden zijn met onze service, daar doen we het voor! Bedankt voor het schrijven van een review en wij kijken er naar uit om jullie vaker te zien.

Super leuk geholpen

Hallo Mariska,

Wat super om te lezen dat je leuk geholpen bent door onze collega's van Pronto Wonen Strijen. Mocht je verder nog advies nodig hebben voor jullie nieuwe woning dan helpen we je daar natuurlijk graag verder mee!

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, goede service, meiden denken goed en creatief met je mee als je hulp nodig hebt!

16 dicembre 2022

Hallo Pascalle,

Bedankt voor je leuke review voor Pronto Strijen!
Wij zien je graag snel weer in onze winkel.

Vriendelijk

Vriendelijk, goed geholpen / goed advies.

13 dicembre 2022

Beste Nadine,

Hartelijk dank voor je tijd voor het schrijven van een review.
Fijn dat je een positieve winkel ervaring hebt gehad bij Pronto Strijen!

Pronto Wonen Strijen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più