We zijn netjes en correct geholpen door Anouk. Ze heeft alles duidelijk uitgelegd en wat er van ons verwacht werd maar ook wat wij konden verwachten van uit pronto wonen.
L'azienda ha risposto
Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sam van Pronto Soest heeft ons heel goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij de aankoop van onze nieuwe bank. Ze heeft goede adviezen gegeven omtrent kleurkeuzes zoals stof en bankpootj... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Bijna 5 jaar geleden 2 stoelen gekocht met 5 jaar garantie. Er ontstonden problemen met de draaipoot. Een nieuw onderdeel kon niet meer geleverd worden. We kregen het volledige aankoop bedrag van de stoelen terug, bij aankoop van een nieuw paar. Een zeer goede service

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Een prettige winkel waar geen 'drammerige' maar vriendelijk en deskundige verkopers zijn. Je kan rustig rondkijken en als je vragen hebt, is het geen moeite. En Sam bedankt voor je service with a smile. Wij kijken uit naar de levering van de door ons gekozen bank!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Wij zijn super blij met onze nieuwe bank. Onze woonkamer voelt meer als een knusse plek waar we kunnen ontspannen. In de winkel zijn we vriendelijk en deskundig geholpen door Samira. Er was ruimte om op je eigen tempo rond te kijken wat erg prettig is om de juiste keus te maken.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Twee jaar geleden bank Barrio bij Pronto gekocht. Fijne bank!! Wij hebben een pvc vloer en elke keer als men gaat zitten schuiven de poten, pootjes zijn wat schuin. Je hoort het schuiven ook over de vloer. Dus wilde al nieuwe rechte poten bestellen. Gebeld met Pronto en een mijnheer belde terug dat dat niet nodig was en hij heeft kosteloos rubber dopjes toegestuurd. Fijne service. Ik hou ervan dat mensen meedenken. Bank schuift nu niet meer. Dopjes zie je niet zitten. Dus wij zijn blij met Pronto. Altijd goede ervaring met deze woonwinkel.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Pronto is al langere tijd een begrip in onze omgeving. We waren op zoek naar een bankstel en zijn uiteindelijk geslaagd met inderdaad een bankstel, maar ook barkrukken, eetkamerstoelen en twee kasten. Een mooie combinatie met de juiste kleurstelling en vormgeving. Hoe kan dat? Bij binnenkomst werden wij uitstekend geholpen door Sam. Een dame die alle tijd voor ons nam. Zij nam ook de tijd om een tekening te maken over ons nieuw in te richting woning en gaf daarbij zeer nuttige adviezen waarvan wij dachten "Oeps dat is een goed advies". Juist door deze professionele houding en het zich kunnen verplaatsen in onze zoektocht naar meubelen hoefden wij niet lang na te denk om hier te slagen. Vanzelfsprekend was onze beslissing ook financieel gerelateerd. Echt een mooie prijs voor dit alles. Overigens smaakte de koffie ook uitstekend! Ik schrijf nooit reviews maar deze vond ik meer dan de moeite waard om te delen. Mocht u mijn review lezen, aarzel dan niet om eens bij Pronto langs te gaan. Succes! En dank aan Sam. Topper!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Ik vond het personeel heel vriendelijk.
Ik werd geholpen door Sam, en zij kon me ook vertellen wat het verschil was tussen de fauteuilsvullingen, de een is harder dan de andere. ze liet me ook het verschil proberen en ik ben voor de pocketveren gegaan die zat voor mij iets comfortabeler. Toen vertelde ze me of ik misschien een andere stof wilde en kleur, samen hebben we een mooie stof erbij gekozen. We zaten aan een eettafel alles in orde aan het maken, terwijl Sam een kopje koffie ging halen bedacht ik ineens dat die stoel waar ik op zat wel heel erg lekker zat, dus toen de koffie kwam vroeg of ze ook uitschuifbare eettafels hadden, en ja hoor precies wat ik wilde, en dat met die 6 stoelen erbij waar ik op zat. Alleen waar ik zat keek ik steeds naar een heel mooi bankje. vlug naar huis gereden maten opgenomen en terug naar Soest om ook het bankje te bestellen. Dus een mooi geslaagde dag voor mij. Waar ik al 2 jaar naar aan het zoeken ben. Dus Sam harstikke bedank voor het advies en met het helpen uitzoeken van de stoffen en kleuren.
En ik kom zeker nog een keer terug voor een TV kast.
Met vriendelijke groet Connie.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
De bank is erg mooi, twijfel even of de juiste kussen inhoud erin zit, dit ga ik nog na. Minpunt, als men daar 1 week levertijd zegt, kan dat maar zo 10 dagen of meer zijn. Jammer dat als ik aangeef dat er echt 1 week gezegd is, men beweert dat ze anders gezegd hebben en ik het dus niet snap of fout heb. Voelt niet als serieus genomen worden. Veel opgelezen indekkende tekst vanaf de bon, en met zo'n 7x vragen of ik de stof wil verzekeren tegen vlekken, is dit zo'n 5x teveel gevraagd. Accepteer een nee! Mooie winkel, mooie spullen.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
uitstekend! Anouk heeft geweldig ons geholpen bij Pronto Soest. Meedenkend waar nodig, terughoudend waar het kon.
Rustig, adviserend, vriendelijke en humoristisch.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
In onze zoektocht voor een nieuw interieur super geholpen door Sam.
Zij heeft ons zeer goed geadviseerd.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Fijne winkel, je wordt er goed geholpen, mooie spullen en goede prijskwaliteit verhouding. Snelle levering.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Afgelopen week in de avond een rondje gelopen door de zaak, mooi veel keuze en mijn oog laten vallen op een bankstel dat boven in de showroom stond. Hierover had ik enkele vragen, mbt samenstelling, stofkleuren ed. Helaas was iedereen ben beneden te druk, te gezellig en werd ik als klant niet gezien…. Aangezien ook online mij verder kan orienteren en de keuze wilde overwegen, ben ik weggegaan zonder te zijn aangesproken of begroeting. Mijninziens een gemiste kans!
Vandaag terug, zelfde rondje en bij twee banken uitgebreidt tijd genomen om de map te bestuderen, maar ook stoffen ed… zou het fijn zijn als een verkoopmedewerken even langs was gekomen… om mij als klant te zien, begroeten en mijn vragen te beantwoorden, om de verkoop af te ronden. Ik had uiteindelijk al een keuze gemaakt. Maar helaas, beneden is het erg gezellig, wordt er koffie gedronken en de weekendplannen doorgesproken. Als ik naar buiten loop is er nog niemand die mij groet of aanspreekt. Pas toen ik lichtelijk gefrustreerd toch besloot evn terug te te lopen….. was de vraag gesteld: “kan ik u ergens mee van dienst zijn….” Ik heb mijn verbazing en frustratie geuit en besloten mijn aankoop elders te doen.
Met 20 jaar retailervaring, sta ik te kijken van dit gebrek aan klantgerichtte benadering en het personeel dat meer aandacht heeft voor elkaar dan voor de klant. Eén klant minder, die zijn geld elders besteedt.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Vandaag zijn wij ontzettend goed geholpen met de aankoop van onze bank. We werden fijn geholpen door Anouk! Ze dacht goed met ons mee en heeft ons eerlijk geadviseerd. Alle mogelijkheden werden doorgesproken en wij waren vrij om zelf te kiezen hoe we de bank wilde hebben. We kunnen niet wachten tot de bank er is! Bedankt voor de goede service :)

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Wij zochten een nieuwe eettafel. Kregen goed advies om onder andere rekening te houden met ruimte om tafel heen.
Dag later terug gegaan om een ronde tafel 1.60 meter te bestellen. Werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Sam. Heeft ons aan de tafel advies gegeven over de tafel onder het genot van een kopje koffie. We hebben gezellig met elkaar de bestelling aan de tafel op de computer gedaan. Sam had nog enkele nuttige tips voor onze oude tafel en we hebben gezellig onze aankoop gedaan. Bedankt Sam.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Onze verkoper was Jip. Prima verkoper. Vriendelijk, meedenkend, en gaf goede adviezen.
Hij heeft alles duidelijk doorgesproken met ons. Ook afhandeling prima.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
We zijn zeer goed geholpen door Anouk . Dit was bij Pronto in Soest. Heel vrijblijvend advies. Niet opdringerig.
Zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Jip liep mee (ook naar buiten voor het juiste licht op de ruime keuze aan stoffen), om de opties af te wegen. Waar nodig gaf hij zijn mening, maar niet op vervelende manier. Erg fijn geholpen en we zien ernaar uit dat onze meubels binnenkomen!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Prima geholpen verder nog geen ervaring met de meubels want die heb ik op dit moment nog niet

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Fijne winkel rustig rondlopen en daarna je keuzes maken.Deskundig en de afhandeling perfect.Via de mail blijven ze met alles op de hoogte houden.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Tijdens onze zoektocht naar een nieuw dressoir en een TV-meubel zijn wij heel goed geholpen/geadviseerd door Wendy in de winkel van Pronto Wonen te Soest. Doordat onze kamerdeur redelijk smal en laag is hadden wij onze bedenkingen of het dressoir wel naar binnen kon. Wendy heeft tezamen met collega Patrick naar een oplossing gezocht en gevonden. Hierdoor liepen wij geen enkel risico mocht onverhoopt blijken dat de meubels niet naar binnen konden. Ook bij de bezorging door Patrick met een collega verliep alles naar wens. Kortom zeer tevreden over Pront Wonen - Soest en een dikke vijf sterren waard.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
De service in de winkel door de verkoper was duidelijk en klantvriendelijk. Wat ons wel verbaasde was dat hij aangaf: We hebben niets meer op voorraad, dus de levering wordt eind februari 2024. Dan krijgen we ineens een email dat ons bankstel ingepakt staat en zelf direct geleverd kan worden. Hoe kan dit ?? We hebben een afspraak gemaakt voor levering op 8 dec. en de heren waren zeer behulpzaam en uiterst klantvriendelijk. Ze hebben zelfs geholpen met de oude bank buiten zetten. Dus alle lof voor deze bezorgers !!! We gaan genieten van ons nieuwe bankstel.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.