Pronto Wonen - Soest Recensioni

TrustScore 5 su 5

Birkstraat 101, 3768 HD Soest, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn netjes en correct geholpen door Anouk. Ze heeft alles duidelijk uitgelegd en wat er van ons verwacht werd maar ook wat wij konden verwachten van uit pronto wonen.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deskundig, vriendelijk, eerlijk en goed woonadvies gekregen van Anouk bij Pronto in Soest. Erg blij met onze aankoop van de nieuwe bank.

Valutata 4 stelle su 5

Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Soest

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

829 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijne service

Ik ben super goed geholpen door Mirjam. Ze dacht fijn mee, nam de tijd en was eerlijk wat ik als erg prettig heb ervaren.

23 maggio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Olivier.

Wat prettig om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Mirjam

Wij zullen haar zeker deze review laten lezen ze zal het erg op prijs stellen dat u hier de tijd voor heeft genomen.

Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Soest

Rustig kiezen....

We konden eerst rustig rondkijken pas toen we vragen wilden stellen kwam er personeel in beeld. Geen opdringen en dat is zeer prettig winkelen.

1 maggio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Frans.

Wij doen altijd ons uiterste best om de balans tussen te snel helpen en te laat helpen te vinden
Fijn om te horen dat dit bij u goed is gegaan en het zo prettig ervaren is.

Hopelijk tot snel weer in onze winkel.

Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest.

We werden zeer vriendelijk geholpen …door Milena

We werden zeer vriendelijk geholpen.Voelden ons gelijk thuis.
Stoelen werden naar buiten gesleept voor de kleur bepaling. Klasse.

23 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Herman.

Wat superfijn om te horen dat u zich zo huis gevoeld heeft in de winkel hier streven wij ook naar.

Onze collega Milena had het ook na afloop van het verkoopgesprek met u en u vrouw erover hoe leuk gesprek zij had gehad
Dus heel fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft.

Namens Milena en heel Team Pronto Wonen Soest alvast heel veel plezier van u nieuwe aankoop.

Relaxfauteuil

Ik heb in december 2022 een relaxfauteuil gekocht bij Pronto Soest. Ik kreeg ineens veel rugpijn en kon niet in de stoel zitten. Het is gebleken dat de stoel te groot voor mij was. Ik had hem al bijna 4 maanden dus is dacht dat er niets meer aan te doen was. Ik heb toch het probleem voorgelegd en tot mijn grote vreugde kon ik hem tegen een kleine vergoeding omruilen voor een andere.
Ook wil ik de verkoper die de omruiling heeft gedaan heel hartelijk bedanken voor zijn professionele service.

5 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Nogmaals hartelijk dank voor de positieve review Truus.

Wij zijn harstikke blij om te horen dat u zo tevreden bent over de verleende service en stellen de review dan ook erg op prijs.

Wij proberen in dit soort gevallen altijd op een redelijke manier mee te denken met de klant en deze oplossing was voor beide partijen erg redelijk
Ook fijn om te horen dat de desbetreffende verkoper u goed heeft geholpen.

Heel tevreden

Erg fijn geholpen door Pronto wonen Soest mbt de aanschaf van een nieuwe bank. Deskundig advies, goede service, vriendelijke verkoper.
Van harte aan te bevelen.

1 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor de mooie review Angel,

Goed om te horen dat de desbetreffende verkoper u zo prettig en deskundig heeft geholpen
Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank al duurt het nog even 😉.

Goed advies

Goed advies, we hebben de meubels nog niet maar we kijken er naar uit

25 marzo 2023

Hartelijk dank voor u 5 sterren review Dhr. Roon,

Wat fijn om te horen dat u zo prettig geholpen bent en geadviseerd.

Wij hopen dat u straks veel plezier heeft van u nieuwe meubels
En uiteraard dat de stoelen goed bevallen met de katten zodat u ook nog langs kan komen voor een mooie nieuwe bank 😉.

Goed advies

Wij hadden een hele vriendelijke medewerkster. Haar naam is Milena.
Ze dacht heel goed met ons mee en gaf eerlijk advies.
Hierdoor konden wij de juiste keuze maken.

22 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor u 5 sterren review Meriam.

Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en deskundig bent geholpen door onze collega Milena
Namens haar en natuurlijk heel team Pronto Wonen Soest heel veel plezier straks met de aangekochte meubelen.

Pronto wonen : TOPPERS

Een fijne medewerking van het personeel. Eerst via de telefoon en later in de winkel zijn mijn gekochte stoelen naar de auto gebracht.

19 novembre 2022

Risposta di Pronto Wonen - Soest

Hartelijk dank voor u mooie review.

Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de hulp die verleend is.
Veel plezier van u nieuwe aangekochte stoelen en hopelijk mogen we u snel weer ontvangen in onze winkel.

Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più