Pronto Wonen - Huissen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Huissen

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

• Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

787 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fijne service

Super fijne service, denken met je mee in het voordeel van de klant. Vriendelijk en servicegericht! Louis hartstikke bedankt, dankzij jou kunnen we weer fijn op de bank zitten.

6 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Christy! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door onze collega Louis. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geslaagd! Zowel de ervaring zelf als het resultaat.

Cristel heeft met veel geduld, ervaring en enthousiasme geholpen met het uitzoeken van de meubels.
Door haar prettige manier van werken, en uiteraard de producten en presentatie, kunnen wij nu uitkijken naar een volledig opnieuw ingerichte woonkamer.
Ik weet zeker dat het mooi gaat staan en kijk uit naar het comfort dat het gaat geven.
Dankjewel Cristel!

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Conny. Fijn om te horen dat onze collega Cristel jullie zo prettig heeft geholpen bij het creëren van een nieuw interieur. We wensen jullie er veel plezier van! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Fijne sfeer

Fijne sfeer. Goede uitleg en behulpzaam personeel (Luuk)

26 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Meus!

Valutata 5 stelle su 5

ik ben een gelukkig mens

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe meubels. Eerst een eethoek en kast, daarna een mooie fauteuil voor in mijn nieuwe seniorenwoning. Ik ben destijds fijn geholpen door Debby, maar ook de andere collega's staan altijd voor je klaar. Mooie spullen in de winkel, veel keus en goede service. Ik ben een tevreden mens. Groeten Bets Degen

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor het delen van deze mooie review en complimenten aan onze collega's. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen! Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super geholpen door cristel .

Wij zijn super geholpen door cristel .. door haar expertise en goede tips geslaagd voor hele leuke meubels kortom fijne ervaring en zeker een aanrader

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Cristel. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Meubel set

Hoi zojuist meubels gekocht .Fijn geholpen goed en eerlijk advies ,nemen de tijd voor je.Meeste snel leverbaar . Debbie van Loon

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Debbie. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega's. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

goed geholpen door Luuk

Wij zijn heel goed geholpen bij de advisering over een bankstel door Luuk bij Pronto. Luuk is klantvriendelijk, geduldig, zorgvuldig en heeft inzicht in interieur styling.
We zijn mede daardoor overgegaan tot aankoop van onze nieuwe bankstel.

24 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je 5-sterrenreview, Ronald. Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Luuk. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig geholpen door de medewerker de…

Geweldig geholpen door de medewerker de heer Stammen bij Pronto in Huissen. Deskundig, goede adviezen en tips, goed op de hoogte van alles, zeer klantvriendelijk, geduldig en enthousiast. Zeker een aanrader om hier aankopen te doen.

22 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Luuk. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We wensen je veel plezier van de aankoop en zien je graag snel weer terug in onze winkel. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn geholpen door Lucas Stammen…

Wij zijn geholpen door Lucas Stammen en wat een top ervaring! Een jongen man met veel kennis en charisma. Zeker een aanwinst voor het team en wij zullen zeker vaker terug komen!

22 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Yuri. Super om te horen dat onze collega Luuk jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de aankoop, we zien jullie graag snel weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg blij met onze aankoop

Heel erg blij met onze aankoop! We zijn super goed geholpen door Cristel en komen zeker nog eens terug!

17 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Mitzy. Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Cristel. We zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Goede service!

Bij het uitzoeken van onze nieuwe bank en fauteuil zijn wij uitstekend geholpen door Luuk. Vakkundig, geduldig en behulpzaam!

10 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Charlot! Fijn om te horen dat onze collega Luuk jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank en fauteuil! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Aankoop eetkamerstoelen....

Erg goede service👍👍 Medewerker Luc Stammen is erg geduldig en denkt met je mee...

9 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Ria! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Luuk. We wensen je veel plezier van je aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

We voelden ons erg welkom

We voelden ons erg welkom. We werden vrijwel direct aangesproken of we hulp nodig hadden en er werd koffie en thee aangeboden. De hulp was professioneel en eerlijk. Een leuke bank gescoord!

4 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Brenda! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega's. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel, fijne warme winkel

Vriendelijk personeel, fijne warme winkel, goed advies, geholpen met keuze van stalen met kleuren en kwaliteit, ook staal van meubels die we al 3 jaar geleden hadden gekocht, men neemt de tijd voor je, kopje koffie erbij, het is als of je thuis bent.
Zeer tevreden een fijne woonwinkel om daar je meubels etc. te kopen.
Zijn geholpen door L. Stammen Pronto Huissen

3 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Ron! Fijn om te horen dat je bezoek aan onze winkel naar wens is geweest en onze collega Luuk jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Top ervaring!

Vriendelijk en goed geholpen! Wij kiezen graag voor kleur en dat vond de verkoper heel leuk, was fijn keuzes maken.

3 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Tess! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega's. We wensen jullie veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Fijn, goed en vriendelijk geholpen

Heel fijn personeel die met je meedenkt en advies geeft en alle tijd voor je heeft en niet geheel onbelangrijk zijn ze erg vriendelijk.

2 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Marco! Fijn om te horen dat onze collega's je zo goed en uitgebreid hebben geholpen. We zien je graag nog eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Echt klantvriendelijk

Zowel door Romée als door Louis erg prettig te woord gestaan met vriendelijk en oprecht advies. Tevens begrip voor de wensen van een 82-jarige dame, TOP👍🏼
Zeldzaam goede service, dankjulliewel.

2 agosto 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Super om te horen dat onze collega's Romée en Louis jullie zo prettig hebben geholpen. Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview, Mick! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Vriendelijk geholpen door Sebastiaan

Ik ben erg vriendelijk geholpen door Sebastiaan bij het uitzoeken van een relaxfautieul.Hij gaf goed advies en was behulpzaam.

21 luglio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan je zo goed geadviseerd heeft. We wensen je veel plezier van de nieuwe fauteuil! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più