Pronto Wonen - Huissen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Huissen

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

• Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

784 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super goed geholpen

Super goed geholpen
Luuk Stammem heeft alle tijd genomen en alles duidelijk uitgelegd

31 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Marcel!

Snelle aankoop eetkamertafel

Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a. snel en duidelijk (incl. check op order) afgehandeld.
Prettige verkoper in de omgang. Nadat wij eerst ongestoord door de winkel waren gegaan hebben wij hem aangesproken om e.e.a. af te handelen.

31 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen door onze collega Louis. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

We werden met het binnenkomen begroet…

We werden met het binnenkomen begroet en Luuk vroeg of hij ons kon helpen Hij heeft ons alle mogelijkheden laten zien en uitgelegd . Hij is echt heel goed en Pronto mag heel blij zijn met zo een medewerkerWe hadden binnen 1,5 uur de aankoop gedaan en naar volle tevredenheid Pronto Huissen is echt een top winkel waar wij heel graag komen .

25 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Maud! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Luuk. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen

Goed advies

Goed advies.
Netjes geholpen.
Probleempje opgelost
Prettige communicatie

19 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review Antwan!

Vriendelijk personeel, mooie winkel

Pronto Huissen geweest om te oriënteren voor een bank. Zo goed en vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig, dat we de dag erna terug zijn gegaan. Toen hadden we meer tijd. Door een ander geholpen, net zo vriendelijk, eerlijk, niet opdringerig, geen haast. Goed gevoel bij gehad en een bank gekocht.

28 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de uitgebreide 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Geweldig advies

We zijn geweldig en goed geholpen door Luuk bij Pronto Huissen. Hij is zeer geduldig, meedenkend en goed advies. Niet opdringerig maar heel deskundig. We hebben zijn adviezen overgenomen terwijl wij eerst anders dachten. Blij met de aankoop.

17 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de review, Thera. Fijn om te horen dat onze collega Luuk jullie nieuwe inzichten heeft gegeven. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Super service

We hadden een probleem met een eetkamertafel en gingen voor advies, we zijn geholpen door Sebastiaan in het filiaal huissen. Hij had een oplossing en wij weer heel blij. Geweldige service

17 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Marjolein. Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan jullie zo prettig geholpen heeft en jullie tot een oplossing zijn gekomen! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf doet niets met klachten en…

Dit bedrijf doet niets met klachten en laat je gewoon met een beschadigd geleverd product zitten

10 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Beste Pieter, wat vervelend om te lezen dat de kast beschadigd is. Zodra de reparatiekit vanuit de leverancier bij ons binnen is, zal er een monteur bij u langskomen. Dit is naar verwachting vandaag of morgen. Hij zal contact opnemen voor het maken van een afspraak en bekijkt ter plaatse of het probleem direct kan worden opgelost. Mocht dat niet lukken, dan zoeken we uiteraard samen naar een andere oplossing. Wij begrijpen dat dit ongemak veroorzaakt en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Alvast bedankt voor uw geduld. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

We waren op zoek naar een comfortabele bank

We waren op zoek naar een comfortabele bank en werden gelijk benaderd, we gingen wel eerst zelf kijken en als we wat vonden moesten we het even melden , zo gezegd zo gedaan..
Goede uitleg van de bank en door SEBASTIAAN goed geholpen en nam de tijd om ons uitgebreid te informeren terwijl er nog wel wat mensen waren op die zondagmiddag.
Al met al een bank gekocht ,
Nogmaals dank voor de goede hulp en belangrijke informatie omtrend onze bank

14 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je uitgebreide 5-sterrenreview, Mark! Fijn om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn door onze collega Sebastiaan bij het uitzoeken van een nieuwe bank. Veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Omdat wij zijn geholpen door de…Louis Fauchey

Omdat wij zijn geholpen door de vriendelijke meneer
Louis Fauchey hij heeft ons er doorheen geholpen. En de vriendelijkheid van deze meneer was uitstekend,

27 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Diana. Fijn om te horen dat onze collega Louis jullie zo prettig heeft geadviseerd. We wensen jullie veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Goeie service

Super bank
Ik zag een hoekbank die ik zo mooi vond maar die niet in mijn woning paste.
Ik ben geholpen door Sebastiaan en die heeft gezegd dat hij van de hoek bank een 3 zitter kon maken ze kunnen er dus toveren.
Ik ben helemaal in mijn nopjes want dat kan niet met elke bank maar wel met deze.
Op papier hebben we een bank gemaakt die helemaal naar mijn wens is, een drie zitter met smalle leuningen en een stevige stof, redelijk hond bestendig.
Nu wachten dat ik bericht krijg dat hij klaar is.

5 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor de uitgebreide review, Nieki! Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent door onze collega Sebastiaan. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Prettige manier van klanten helpen

Binnen een kwartier vond ik “mijn” bank. De verkoper Luuk antwoordde zeer vakkundig op mijn vragen. Als hij het antwoord niet wist ging hij het direct navragen bij collega. Ik heb de bank dan ook besteld. Nu 10-12 weken wachten .. hopelijk net zo tevreden over het resultaat!

17 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Luuk je zo prettig heeft geholpen. Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

De verkoper nam uitgebreid de tijd voor…

De verkoper, meneer ter Heide, nam uitgebreid de tijd voor ons. Verschillende opties werden letterlijk naast elkaar gezet. Zo konden we in alle rust proef zitten, overwegen en onder het genot van een bak koffie een weloverwogen keus maken. Kortom, erg tevreden over de service en klantgerichtheid tot dusver.

20 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor het delen van je ervaring, Marleen. Fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent! Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Fijne verkoper

De medewerker, Louis Fauchey, is een zeer behulpzame en meedenkende verkoper die ons heel goed heeft geholpen bij het maken van onze keuzes waarbij hij ons alle vrijheid gaf om tot een besluit te komen.

17 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat onze collega Louis jullie zo prettig heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Louis (Pronto) is n topper.

Louis heeft me goed en geduldig geholpen. Uitgebreide informatie gegeven. Ik vond t fijn dat hij rustig de tijd nam. Zelfs bij mijn tweede komst ook nog rustig de tijd genomen en meegedacht. Ik heb zo weloverwogen n keuze kunen maken. Top !

9 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Louis je zo prettig en uitgebreid heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Verkoper Sebastiaan

Sebastiaan is een rustige verkoper. Neemt de tijd en geeft professioneel advies en heeft kennis van zaken. Persoonlijke aandacht vinden wij als klant een pre. We hebben 20 jaar geleden hier ook een keukentafel met bijpassende stoelen gekocht, wel elders gekeken maar toch besloten om weer naar Pronto te gaan.

6 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan jullie zo prettig heeft geholpen en jullie opnieuw geslaagd zijn in onze winkel! Veel plezier van de aankoop gewenst. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Fantastisch geholpen

We kwamen alleen ter oriëntatie, maar zijn uiteindelijk met een showroom model bankstel en een chaise longe van zolder voor 100 euro weggegaan. Heel enthousiast geholpen door Louis Fauchey, hij dacht ook heel goed mee, erg blij met onze nieuwe zithoek, na 2 dagen ook al opgehaald met de bus van Pronto, kostte geen huur of benzine en stond al helemaal ingepakt klaar toen we aankwamen, wat een geweldige service. Een aanrader deze zaak!

9 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Eric. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We wensen je veel plezier van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Nieuwe zithoek

We zijn heel vriendelijk te woord gestaan, geadviseerd en geholpen. Er is volop keuze in verschillende kleuren stof, modellen banken, stoelen en meubels.
Niets was teveel gevraagd.

10 settembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor jullie review, Anja & Riet! Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più