Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lylantse Baan 10, 2908 LG Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wat ben ik fantastisch geholpen door Roelfina, ik gaf mijn wensen aan haar door en zij heeft de tijd genomen om de juiste keuze te maken. Echt top en een zeer vriendelijke professionele dame zodat ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Klein probleem met een tweetal van onze stoelen maar Pronto regelt een oplossing. Regelt een monteur en de service afdeling houdt ons op de hoogte van de vorderingen. Geweldige afwikkeling tot dat wij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een bank en bij Pronto beland. Bij binnenkomst werden we enthousiast begroet. We hebben in alle rust ons rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkopers. En uiteindelijk een mooie bank... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn 2x door Pieter geholpen, zeer vakkundig, mee denkend, erg vriendelijk. Wij zijn ook geslaagd voor alle meubelen, wij zullen hem zeker aanraden bij familie of kennissen, gewoon top Groetjes Fa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Scritti dall'azienda

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Scritti dall'azienda

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

• Lylantse Baan 10, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 010-4585793
Promotion box for Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Gratis interieuradvies

Persoonlijk, praktisch en helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

130 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

765 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed meegedacht!

Rustig eerst rondkijken. Daarna hulp van verkoper Pieter die heel kundig ons informeerde en de juiste stof voor het bankstel. Heerlijke koffie en thee. Uitstekende service!!

18 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor de mooie complimenten en de vijf sterren, G.J. Drinkwaard. Pieter heeft jullie met heel veel plezier geholpen. Mochten jullie weer wat nodig hebben, de koffie en thee staan voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk advies ook met variabelen qua…

Duidelijk advies ook met variabelen qua uitvoering, stoffen, met motor etc.
Wij zijn geadviseerd door Leonie

16 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

We waarderen het zeer dat je het duidelijke advies van onze collega Leonie vijf sterren geeft, Leen. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Goede adviezen en prima service

Goede adviezen en prima service

12 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie vijf sterren beoordeling, W. Narain. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over onze adviezen en service. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Goede info en uitleg

12 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze vijf sterren beoordeling, h b. We vinden het fijn om te horen dat onze goede info en uitleg zo gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn geholpen door de gezelligste…

Wij zijn geholpen door de gezelligste verkoper ooit ( in onze ogen )
De heer Pieter heeft ons uitstekend geholpen en goed uitleg gegeven
En zijn we tot een koop gekomen!!
En dat we alleen kwamen kijken🙈🤣👍🏻
Hebben wij gewoon WEER een bank gekocht bij de beste meubelwinkel👍🏻

6 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wauw wat een geweldige review, Jeffrey. De complimenten voor onze topper Pieter tovert een grote glimlach op onze gezichten. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Kunstbloemen in vaas

Ik heb mijn prachtige vaas meegenomen en Ninja van Pronto wonen heeft een prachtig herfstboeket in elkaar gezet voor in de vaas. Ik ben hier erg blij mee. Boeket staat prachtig in de gang!

27 settembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Heel leuk om te horen dat het boeket prachtig staat in de gang, Maureen! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Kundige en klantgerichte medewerkers

De medewerkers op deze vestiging van Pronto in Capelle aan den IJssel zijn erg vriendelijk en klantgericht. Voor de hoekbank die wij hier hebben gekochten, zijn we geholpen door Lucia. Een kundige en prettige verkoopster. Ook de manager van de vestiging is uiterst klantvriendelijk. We gaan snel weer terug voor nieuwe eetkamerstoelen.

15 settembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Deze mooie woorden tovert een glimlach op onze gezichten, Mohamed. Bedankt voor deze vijf sterren beoordeling! We vinden het erg leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn. We zien je graag weer terug voor de eetstoelen. Tot snel. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 4 stelle su 5

Aankopen

Gisteren 24 september zijn wij onze meubels gaan bestellen. Wij zijn vriendelijk geholpen door Roelfina.

Niets was te gek meubels verhuizen om te kijken wat goed bij elkaar past.

Paul en Kelly

24 settembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Leuk dat jullie laten weten zo tevreden te zijn over het bezoek aan onze winkel en hoe onze collega Roelfina jullie geholpen heeft, Paul en Kelly. Bedankt voor deze review, dit stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 4 stelle su 5

Werden keurig te woord gestaan en goed…

Werden keurig te woord gestaan en goed geholpen. Vriendelijk personeel.

14 settembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor het plaatsen van de review, Mario. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn over het bezoek aan onze winkel. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Hamar heeft van de aankoop echt een…

Hamar heeft van de aankoop echt een feestje gemaakt, bedank voor de goede service

29 giugno 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Leuk om te horen dat de aankoop zo'n feest was, J. Roos. Thamar heeft jullie met veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Zeer goed geholpen door Pieter

Ik ging naar Pronto voor de aanschaf van een hoekbank, salontafel, eettafel, eetkamerstoelen en een relax fauteuil. Pieter heeft mij uitstekend geholpen middels zijn deskundigheid en enthousiasme! In 1 woord top!

6 luglio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie woorden en complimenten voor onze collega Pieter, Edwin. Dit waarderen wij zeer! Pieter heeft je met heel veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Medewerker Thamar heeft ons goed…

Medewerker Thamar heeft ons goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd en de tijd voor me genomen.

29 marzo 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Van zo'n review worden we helemaal blij, Mitchell! Bedankt voor de vijf sterren en het compliment voor onze collega Thamar. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Een ontzettende fijne verkoper

Een ontzettende fijne verkoper, Pieter! Rustig, neemt alle tijd voor je. Komt met suggesties. Niet opdringerig. Mooie winkel, ruime keuze.

9 maggio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie complimenten voor onze collega Pieter en vijf sterren, Marina. We vinden het erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Advies bij styling

Ik ben super goed geholpen door Ninja, de s

2 maggio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn over hoe onze collega Ninja je geholpen heeft, Sandra. Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Zeer Goed geholpen

Goed geholpen, aardige verkoper. Kopje koffie. Uitleg duidelijk.

20 aprile 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Astrid. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door verkoper Pieter bij…

Goed geholpen door verkoper Pieter bij onze zoektocht naar een nieuwe hoekbank. Alle opstellen en stoffen waren mogelijk en na goed advies de bank aangeschaft.

1 aprile 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Leuk dat jullie bij ons geslaagd zijn voor de hoekbank en dat het goede advies van onze collega Pieter daar aan bijgedragen heeft, Jim. Bedankt voor deze mooie review! We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Fijn ervaren

Een fijne sfeer binnen, mooi assortiment. Vriendelijke personeel, die verstand heeft van interieur en hier goed bij helpt met tips.
Ik ben goed geholpen door Thamar en heb de winkel verlaten met veel info.
Bedankt!

5 aprile 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Graag gedaan, Rukiye! Thamar heeft je met veel plezier geholpen. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service van Thamar bij Pronto: Een geweldige ervaring!

Ik wil graag een grote shoutout geven aan Thamar van Pronto! We zijn super fijn geholpen en haar service was echt top-notch🤩. Ze was vriendelijk, deskundig en zorgde ervoor dat we precies vonden wat we zochten. Bedankt, Thamar, voor de geweldige ervaring bij Pronto!😉

1 aprile 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze enthousiaste review en mooie complimenten voor onze collega Thamar, Bjorn. Hier worden wij heel blij van! Thamar heeft jullie met heel veel plezier geholpen. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

hoekbank gekocht

Afgelopen zaterdag een grote hoekbank gekocht en hierbij goed en prettig geadviseerd door jullie medewerker Pieter.

30 marzo 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Leuk dat je laat weten goed en prettig te zijn geholpen door onze collega Pieter, Peter. Bedankt voor deze mooie review! We wensen je alvast heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Prima zaak en veel keuze

Vanaf binnen komst tot vertrek prima geholpen. We hebben al onze meubels gekocht
Een week later ook al onze lampen.prima advies en aardige mensen.geven prima advies en zijn betrokken. Kijk uit naar de levering.groeten Ali en leen v/d graaf

15 marzo 2024

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review, Ali en Leen! We waarderen het zeer dat jullie laten weten zo tevreden te zijn. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più