Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lylantse Baan 10, 2908 LG Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een bank en bij Pronto beland. Bij binnenkomst werden we enthousiast begroet. We hebben in alle rust ons rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkopers. En uiteindelijk een mooie bank... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn 2x door Pieter geholpen, zeer vakkundig, mee denkend, erg vriendelijk. Wij zijn ook geslaagd voor alle meubelen, wij zullen hem zeker aanraden bij familie of kennissen, gewoon top Groetjes Fa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eigenlijk alles goed! In eerste instantie werden we met rust gelaten. Daarna werden we uiterst vriendelijk en met kennis van zaken van alle mogelijkheden geïnformeerd met een verrassend leuk res... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Lylantse Baan 10, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

845 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Klein probleem met een tweetal van onze…

Klein probleem met een tweetal van onze stoelen maar Pronto regelt een oplossing. Regelt een monteur en de service afdeling houdt ons op de hoogte van de vorderingen. Geweldige afwikkeling tot dat wij als klanten 100% tevreden zijn. Nogmaals bedankt.

13 luglio 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor je review en wat fijn dat alles uiteindelijk is opgelost! Nu kun je lekker genieten van de nieuwe stoelen!

Super

Vriendelijk personeel en je krijg goed advies. De levering was snel en ook heel netjes. Ook de bezorgers waren netjes, vriendelijk en optijd. Dus heel erg tevreden

27 aprile 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat alles goed is verlopen!

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen

Goed geholpen. Er werd goed met onze wensen meegedacht. Voor een mooie prijs een fijne hoekbank kunnen kopen. Voor- en nadelen van verschillende keuzes werden goed uitgelegd. Mooie winkel.

16 maggio 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

We konden zonder problemen een order…

We konden zonder problemen een order wijzigen

27 marzo 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat fijn dat alles vlekkeloos verliep tijdens het wijzigen van de order. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en goed geholpen.

3 aprile 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent Martin! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Laagdrempelig.

We zijn heel fijn geholpen bij onze aankopen. Goed advies over de meubels. Een mooi ingerichte zaak. Echt een aanrader.

Jan en Ariena

11 marzo 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe meubels.

Valutata 1 stelle su 5

Geen ster waardig nog nooit zo slecht…

Geen ster waardig nog nooit zo slecht behandeld 2 jaar bezig en nul reactie we komen van de week maar in de winkel praten en om uitleg vragen wNt ik denk dat de telefoon kapot is on cappele dus mebsen koop hier geen bank ondanks de verzekering bij oranje furnuture zogenaamd verzekering waar he dik voor betaald

10 marzo 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor je review. Als het goed is, is er contact met je opgenomen en gaat onze eigen servicemonteur nog een keer bij je langskomen. We hopen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen gaat worden.

Valutata 5 stelle su 5

we werden goed geholpen in capelle a/d…

we werden goed geholpen in capelle a/d ijssel.
we wisten wat we wilde en waren snel klaar.

7 febbraio 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn goed geholpen en niets was te…

We zijn goed geholpen en niets was te veel. Tevens gaf ze een eerlijke mening.

26 febbraio 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review. Hier zijn we erg blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Snel beschikbare fauteuil die goed zit

24 gennaio 2026

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Valutata 4 stelle su 5

Meedenken én deskundig advies op een…

Meedenken én deskundig advies op een Rotterdamse wijze...;-)
Jammer dat de levering ca. 10 weken gaat duren.

19 dicembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze review. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Alles goed en op tijd

11 dicembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling! Veel plezier met de nieuwe meubels.

Service in de winkel

Heel prettig geholpen door Pieter. Goede en duidelijke informatie verkregen rondom de zitkussens en stoffen.

4 dicembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat onze collega je zo prettig heeft geholpen.

Goed geholpen

Behulpzaam. Meegedacht. Goed ervaring van de winkel.
Prettig koopervaring.
Geholpen door Pieter.

20 novembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Pronto Capelle

Goed te woord te staan, eerlijk en geduldig.

16 novembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat je goed bent geholpen in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen en nam erg de tijd om ons…

Goed geholpen en nam erg de tijd om ons te helpen en dingen uit te leggen. Pieter is een erg vriendelijk man..

8 novembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review en het compliment aan onze collega.

Valutata 2 stelle su 5

Slechte bezorgservice

Ik ben tevreden over de winkel zelf en de medewerker in de zaak. Ik was heel vriendelijk geholpen en de kwaliteit van de bank is prima. Helaas ging het bij de bezorging helemaal mis.

De bezorgers wilden de bank alleen tot aan de voordeur brengen, omdat de pootjes er net niet doorheen pasten. Mijn man vroeg vriendelijk om 5 minuten te wachten zodat hij de pootjes eraf kon halen, maar dat weigerden één. Zelfs toen hij voorstelde extra te betalen voor de moeite, bleef één van de bezorger onbeleefd.

Uiteindelijk hebben ze de bank voor de deur laten staan, terwijl we wél voor volledige bezorgservice hebben betaald.

Heel jammer dat zo’n slechte bezorgservice het verder goede werk van de winkel verpest.

7 novembre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de bank niet direct naar binnen kon.

De vervoerder levert indien mogelijk altijd binnen. Wel hebben zij een strak tijdschema en zijn indien mogelijk altijd heel bereidwillig. We hopen dat de demontage van de poten gelukt is en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Valutata 1 stelle su 5

Bank is kapot en vies geleverd

Bank is kapot en vies geleverd en de winkel of klantenservice laat al een week niets van zich horen op mijn klacht om de koop te ontbinden. Als consument krijg je er dus weer een klusje bij na het kopen bij deze winkel

21 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor je review. We hebben vanaf dag 1 contact met je gehouden om dit probleem op te lossen en je een aantal voorstellen gedaan. De winkel is uiteindelijk met jou tot een oplossing gekomen om de koop te ontbinden.

Erg fijn geholpen

Wij zijn snel en vriendelijk geholpen bij onze aankoop van Salontafelset Pilunio. Duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten van het product, de garantie en het waarborgfonds.
De salontafelset is makkelijk te monteren, is stevig (onze eis) en heeft een industriële look.

5 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie beoordeling Els. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe salontafel.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met kwaliteit en klantgericht!

We zijn enorm gastvrij ontvangen, geen druk om te willen verkopen. Vragen staat vrij, de halve winkel werd erbij gehaald aan stoelen en banken om onze kleuren keuze niet alleen van staaltjes te hoeven beslissen. Verkoper Pieter nog de tijd voor ons en dat was erg prettig.

19 ottobre 2025

Risposta di Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review Arjan. Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen in onze winkel.
Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più