Profijt Meubel - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Aabe-straat 36, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met de winkel van Profijt in Tilburg was zeer geslaagd. We werden direct geholpen bij onze vragen en geen moeite was teveel.Geen opdringerige sfeer .Aan ons zelf de keus na een duidelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster die ons eerst zelf op ons gemak liet rondkijken. Ze was beschikbaar voor vragen. Toen we onze keuze grotendeels hadden gemaakt maar twijfelden over s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eerder een bank gekocht bij Profijt. Toen al heel goed geholpen. Vandaag weer goed geholpen door Margriet. Op zoek naar een eettafel, stoelen en salontafels. Margriet dacht goed met ons mee en kwam ze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Tilburg

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Aabe-straat 36, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 013-5369281
Promotion box for Profijt Meubel - Tilburg

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

188 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

585 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Profijt meubel geeft laagste prijsgarantie

Profijt meubel geeft laagste prijsgarantie. Ze gaan mee in de prijs die we ergens anders hadden gevonden. Jaap heeft ons enorm goed geholpen. Bedankt!

2 febbraio 2025

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score en uw complimenten voor onze collega Jaap!

Valutata 5 stelle su 5

Hier wordt je perfect geholpen

Frencie heeft ons enthousiast de hele winkel doorgenomen om met ons eisenpakket de juiste eetkamer stoelen te vinden. Zij had op al onze vragen gelijk antwoord en bleef de hele tijd enthousiast en beleefd.
Ook met de financiële afwerking werden we goed ingelicht over alle mogelijkheden en wat eventueel de bijbehorende kosten waren. Geen verrassingen achteraf.
Deze winkel is zeker een aanrader om te bezoeken.

22 febbraio 2025

Beste heer/mevrouw Jaspers,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score en uw lovende woorden over onze collega Frencie!

Valutata 5 stelle su 5

Bij de aankoop van een dressoir met…

Bij de aankoop van een dressoir met bakjekoffie was al een genot opzich prijstechnisch tot het transport was zeer tevreden met een leenbusje van hun zijde goede service topi zeker aanrader

25 gennaio 2025

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor deze fijne review! We zien u graag weer eens terug in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Vraag erg goed begrepen, snel resultaat.

Duidelijk aangegeven aan Jaap was we zochten, veel eisen eigenlijk, na enkele seconden denken kon hij ons de Relaxfauteuil elektrisch verstelbaar Niland grijs aanbevelen, even in gezeten, stoel was op voorraad, dus 2 besteld. Keurig afgehandeld door Jaap en nog een kado ook. Verder bevallen de stoelen prima, het in elkaar zetten verliep pas bij de tweede stoel vlotjes. Jammer dat we zelf de bekleding moesten inspuiten, maar ook dat is gelukt.

20 gennaio 2025

Beste Leo,

Hartelijk dank voor uw review!
ik wens u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuils, en we zien u graag weer eens in onze winkel.

Valutata 3 stelle su 5

Niet echt klantvriendelijke verkoper bij profijt meubel Tilburg

Vorige week bank gekocht was betere ervaring. Nu geen bakkie aangeboden gekregen. Verkoper Jaap zou afhaalpunt bellen was niet gebeurt ze wisten daar van nix werden daar vriendelijk geholpen gelukkig. Daar kennis v me dezelfde stoel kocht zouden we 2 spuitbussen tegen betaling krijgen om 5 garantie op plekken te krijgen. Dat was ook nog dingetje want met 1 bus moeten 2 stoelen gedaan worden zeiden ze bij afhaalpunt. Maar ik woon in Tilburg en kennis in Breda Waneer weet je dan dat bus half leeg is??? Na wat navragen kregen we er gelukkig toch 2. We zaten in auto en zeiden o wat is adres van afhaalpunt? Jaap was niet klant vriendelijk en vertelde eigenlijk nix. Mischien kwam dat omdat we geholpen wilde worden maar hij eigenlijk net wilde gaan lunchen. Jammer na vorige fijne ervaring nu deze!

29 gennaio 2025

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wat spijtig om te lezen dat u geen goede ervaring aan uw bezoek in onze winkel en het afhaalmagazijn heeft overgehouden. Toevallig heb ik gisteren ook assistentie verleend bij de balie in verband met enige onduidelijkheden over de garantiepakketten. Onze excuses voor de verwarring die hier is ontstaan. Ik heb nadat u gisteren bent vertrokken de ervaring ook gedeeld met de leidinggevende van het filiaal om dergelijke gevallen in de toekomst te voorkomen.

Wij hopen u en uw kennis ondanks deze ervaring in de toekomst nog eens bij ons te mogen verwelkomen in de winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door Frencie.

Erg goed geholpen door Frencie.
Ze denkt mee in oplossingen en heeft ook een speciaal verzoek perfect voor ons geregeld!
Wij zijn er blij mee.

5 gennaio 2025

Beste meneer Dirksen,

Hartelijk dank voor uw positieve 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u naar alle tevredenheid bent geholpen door onze collega. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel.

Valutata 4 stelle su 5

Voor het eerst iets gekocht bij deze…

Voor het eerst iets gekocht bij deze winkel. Het personeel is aardig en komt eerlijk over. De eetkamerstoelen die we gekocht hebben zijn nog niet geleverd. Maar we hebben er alle vertrouwen in.

13 ottobre 2024

Beste meneer,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geboden hulp in de winkel. Wij hopen u in de toekomst nog eens bij ons te mogen verwelkomen.

Valutata 3 stelle su 5

Tijdig leveren en bezorgen zou fijn zijn

Tijdig leveren of wel leverdata niet met optimisme aan de client vertellen die dan uiteindelijk 2 a 3 maanden later de stoelen etc geleverd krijgen.
Verder zijn de medewerkers behulpzaam en vriendelijk.
Zaak komt soms rommelig over. Bezorgen zou eigenlijk bij aankomen gewoon mogen zijn zeker bij aankopen boven de € 500.=.

15 ottobre 2024

Beste heer/mevrouw Egging,

Wat vervelend om te horen dat u dit zo ervaren hebt. Onze oprechte excuses hiervoor!
Heeft u voor ons een ordernummer? Dan ga ik uitzoeken wat er precies gebeurd is en waarom dit zo is gelopen.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag m’n bank en fauteuil geleverd

Vandaag m’n bank en fauteuil geleverd. Op de aangegeven tijd. Ging heel snel en correct. Ben er super blij mee!

28 settembre 2024

Beste mevrouw Berens,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score en uw lovende woorden over de levering van uw meubels!

Valutata 4 stelle su 5

Super fijne service bij t omruilen van…

Super fijne service bij t omruilen van een eetkamerstoel.top

17 settembre 2024

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie score en fijn om te lezen dat u onze service als prettig heeft ervaren!

Valutata 5 stelle su 5

Super service en fijne mensen

Woensdag j.l. geholpen door Jaap met de oriëntatie en uiteindelijke ongeplande koop van nieuwe meubels. Toch twijfel over de maat van een meubel tijdens koop. Na sluiten van de order bleek dat meubel niet te passen. In de winkel aangegeven, er was helaas geen geschikt alternatief. Na bellen met manager zonder gedoe of verborgen addertjes het meubel van de lijst gehaald.

Super en eerlijke service in dit filiaal. Dat zie je zeker niet overal. Dank voor de prettige ervaring, Jaap! En graag tot ziens.

14 agosto 2024

Top service van Gerrit

Top service van Gerrit
We zijn goed geholpen door Gerrit.
Super vriendelijk, en heeft ons veel tips gegeven. Dankzij Gerrit heb ik mijn droombank gevonden!
Ik kom zeker terug.

1 agosto 2024

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve 5-sterren review mede over onze collega Gerrit en zijn advies tijdens uw aankoop. Graag tot ziens in onze winkel!

Top service van gerrit

We zijn goed geholpen door Gerrit.
Hij was super vriendelijk, en heeft ons veel tips gegeven. We hadden een leuk gesprek. Dankzij Gerrit heb wij ons droombank gevonden.
We komen zeker terug naar deze winkel.

1 agosto 2024

Beste meneer/mevrouw Moes,

Valutata 5 stelle su 5

Bedrijfbus kunnen lenen tegen betaling…

Bedrijfbus kunnen lenen tegen betaling van borg, daarmee was de aankoop makkelijk te vervoeren.

9 luglio 2024

Beste meneer Embregts,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren review!

Valutata 5 stelle su 5

Heel innemende persoonlijkheid met veel…

Heel innemende persoonlijkheid met veel aandacht en prima adviezen aan ons, zijn klanten. Bijzonder positieve ervaring.Vooral doorgaan Gerrit

8 giugno 2024

Beste meneer Geers,

Hartelijk dank voor uw positieve 5-sterren review mede over onze collega Gerrit. Graag tot ziens in onze winkel in de toekomst!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte service.

Slechte service.
Als er iets fout gaat, had de klant maar de kleine lettertjes moeten lezen.
En heel grote nalatigheden van Profijt Meubel worden zonder excuus afgedaan als menselijke vergissingen.

23 aprile 2024

Beste mevrouw Prince,

Hartelijk dank voor uw review met toelichting. De door u bestelde bank kon helaas niet bij u naar binnen tijdens bezorging. U heeft er zelf voor gekozen om de bank te demonteren en alsnog bij u naar binnen te brengen. Het is zo op het moment als onze bezorgers niet zonder schade te maken naar binnen kunnen, zij dit ook niet doen. Tijdens het verkoop gesprek wordt dit ook met u besproken, en geeft u akkoord voor. Uiteindelijk is het met hulp van uw familie wel goed gekomen. Ook zijn wij speciaal nog bij u langs geweest voor het impregneren van uw fauteuil. Ik vind het spijtig te lezen dat ondanks de moeite die wij voor u hebben genomen u ons niet positief beoordeeld.

Deskundig,goede informatie en vriendelijk

Verkoper Frencie was
Deskundig
gaf goede informatie.
en hielp op een vriendelijke wijze.

14 maggio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review Jan. De complimenten aan onze collega Frencie zal ik zeker overbrengen.
Graag weer tot ziens in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Maud was heel erg geduldig

Maud was heel erg geduldig, professioneel, bekwaam, behulpzaam en heel erg lief voor ons ook al zijn wij niet de gemakkelijkste klanten.
Ze bleef heel erg geduldig ondanks dat ze meerdere keren het zelfde moest uitleggen en ook vaak de verschillende stoffen laten zien en de uitleg daarbij
Al met al met een super gevoel een bank gekocht, waar Maud een heel groot deel aan bij heeft gedragen.
TOPPIE

8 maggio 2024

Beste mevrouw Timmerman,

Hartelijk dank voor deze fijne en review en de mooie 5-sterren score. Wij zijn u graag tot dienst, zelfs als we meerdere malen iets uit moeten leggen. Dit doen we graag voor onze klanten.

heel graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring bij deze winkel

Erg fijn en goed geholpen door Maud!

16 aprile 2024

Beste mevrouw de Kock,

Dankjewel voor deze review, en complimenten aan onze collega Maud.

Graag weer tot ziens in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Top service bij Profijt meubel Tilburg!

Wij hebben bij Profijt meubel in Tilburg een prachtige eethoek en een hoekbank gekocht! Toen zijn er wat foutjes gemaakt. Waar mensen werken worden fouten gemaakt! Alles is keurig boven onze verwachtingen opgelost! Wij zijn enorm tevreden met deze top service!

15 aprile 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Dank u wel voor deze fijne review Deborah.
Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is opgelost.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.

Profijt Meubel Tilburg

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più