Profijt Meubel - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Aabe-straat 36, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met de winkel van Profijt in Tilburg was zeer geslaagd. We werden direct geholpen bij onze vragen en geen moeite was teveel.Geen opdringerige sfeer .Aan ons zelf de keus na een duidelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster die ons eerst zelf op ons gemak liet rondkijken. Ze was beschikbaar voor vragen. Toen we onze keuze grotendeels hadden gemaakt maar twijfelden over s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Eerder een bank gekocht bij Profijt. Toen al heel goed geholpen. Vandaag weer goed geholpen door Margriet. Op zoek naar een eettafel, stoelen en salontafels. Margriet dacht goed met ons mee en kwam ze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk aangegeven aan Jaap was we zochten, veel eisen eigenlijk, na enkele seconden denken kon hij ons de Relaxfauteuil elektrisch verstelbaar Niland grijs aanbevelen, even in gezeten, stoel was op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Tilburg

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Aabe-straat 36, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 013-5369281
Promotion box for Profijt Meubel - Tilburg

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

188 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

586 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service ook na de aankoop bij…

Geweldige service ook na de aankoop bij vragen. Goede hulp bij magazijn en snel bereikbaar via telefoon bij vragen. Dank!

6 aprile 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw fijne review. Iedere dag staan wij op al onze afdelingen klaar voor onze klanten.
Graag weer tot ziens in onze winkel.

Helemaal super

Gerrit is echt een lieverd! Hij is eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt hij alle tijd voor je. Super ervaring en ook de voordeligste met goede kwaliteit!!

Bedankt Gerrit, fijne vakantie en alvast proficiat.

P.s alle werknemers daar zijn toppers!

Groetjes, Anne van de Loo.

24 marzo 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor deze super mooie review mevrouw Loo!
Hier worden wij zo ontzettend blij van.

Graag weer tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Lieve verkoopsters ( Nicole en Frenkie)…

Lieve verkoopsters ( Nicole en Frencie) niet opdringerig. Goede uitleg en voorlichting.

3 marzo 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw de Kok. Fijn dat onze collega's Nicolle en Frencie u zo fijn geholpen hebben, deze complimenten zal ik zeker doorgeven aan hen.
We zien u graag weer in onze winkel.

Babette

Valutata 5 stelle su 5

Ruime keuze, goede service!

Erg goed geholpen door de verkoper van Profijt Meubel Tilburg, Gerrit. Meubels zelf opgehaald bij het magazijn. Gebruik gemaakt van gratis leenbus. Ook hier door vriendelijke baliemedewerkster geholpen. Meubels werden zelfs in het busje geladen. Top!!
Door de ruime keuze uit meubels en het ophaal proces is Profijt voor mij echt een aanrader.

25 febbraio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Dankjewel voor deze fijne review Marina!
Fijn om te lezen dat vanaf aankoop, tot levering alles zo fijn verlopen is. Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Fantastisch geholpen door Gerrit

Fantastisch geholpen door de meest aardige en gekwalificeerde man van Profijt Tilburg. Dankjewel Gerrit, we hopen dat de bank er snel is.

4 febbraio 2024

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review meneer Aerts. de complimenten aan onze collega Gerrit zal ik zeer zeker doorgeven!
Helaas nog even wachten op uw bank, en daarna genieten.

Valutata 5 stelle su 5

We werden deskundig geholpen door…Gerrit

We werden deskundig geholpen door verkoper Gerrit,
die veel verstand van zaken had en ons ook vele goede adviezen gaf met betrekking tot stof, comfort van de bank en de eetkamerstoelen.
Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie en gaf ons alleen advies, er werd ons niets opgedrongen.

25 gennaio 2024

Beste meneer Corstiaans,

Hartelijk dank voor uw fijne review, en de complimenten aan onze collega Gerrit.
Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen

Wij waren op zoek naar een mooie ronde tafel en zijn zeer goed geholpen door verkoper Jaap! We mochten na de koop ook nog een mooie vaas uitzoeken ! Erg prettig.

29 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw fijne review meneer van de Sande! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent, en een leuke attentie voor bij uw nieuwe tafel.

Ik wens u veel plezier met uw nieuwe tafel, en graag tot ziens!

Goede service geleverd

24 ottobre 2023

Beste meneer Verstappen,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5 sterren score.
We zien u graag weer in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke Meubelkeuze met verstand van zaken worden vriendelijk geholpen met een…

We worden vriendelijk geholpen met een kopje koffie of thee. Krijgen een goede uitleg van een vriendelijke iets oudere dame, die al 21 jaar bij dit bedrijf werkt. En terecht want ze weet overal een antwoord op. Klasse!!

22 ottobre 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor het delen van uw review meneer Kuijpers.
Onze collega Frencie is inderdaad al een hele tijd werkzaam voor onze winkel. Mocht u nog vragen hebben, de koffie staat klaar en graag weer tot ziens in onze winkel.

Valutata 4 stelle su 5

In eerste instantie een verkeerde stoel…

In eerste instantie een verkeerde stoel geleverd na één telefoontje was het probleem binnen een uur opgelost.👌

19 agosto 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review mevrouw van Onzenoord.
Vervelend om te lezen dat er in eerste instantie een verkeerde kleur fauteuil bij u geleverd is. Echter erg fijn om te lezen dat onze collega's het probleem direct hebben opgelost voor u.
ik wens u veel plezier met uw nieuwe fauteuil.

Valutata 5 stelle su 5

Stoel zit uitstekend en ook op juiste…

Stoel zit uitstekend en ook op juiste hoogte voor de eetkamertafel

20 agosto 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review meneer Tijink.
Ik wens u heel veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.

Valutata 2 stelle su 5

Kijk goed of de doos nog in originele verpakking zit.

We kopen een salontafel en bij afhalen op depot zie je al dat de doos al opnieuw ingepakt is, maar ga er vanuit dat alles klopt en het was de laatste die daar dus stond. Wat blijkt is dat de X poten niet in elkaar passen. Zitten nu dus zonder salontafel en wat mij de snelste oplossing zou zijn was de tafel in de winkel omruilen zodat wij een salontafel zouden hebben die dus je dan al wel betaald hebt maar er niks voor hebt gekregen, en nu maar afwachten tot ze die tafel om komen ruilen.

4 agosto 2023

Beste meneer Jolie,

Hartelijk dank voor uw review.
Helaas had het door u aangekochte artikel een montage fout. Dit is absoluut niet wenselijk natuurlijk. Ik zie dat de collega's van de serviceafdeling uw klacht hebben besproken en dat zij samen met u tot een oplossing zijn gekomen voor het omruilen van de salontafel. Mocht u nog vragen hebben kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder.

Babette

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van…

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van een eetkamertafel en een kast bij Profijt Tilburg. De tijd wordt genomen om te zorgen dat ook alles goed geregeld wordt. Zelfs de eetkamerstoelen die we bij xcoon hadden besteld konden we even halen om te kijken of ze wel perfect bij de tafel zouden staan.

25 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Dank voor uw mooie beoordeling meneer, mevrouw van den Besselaar!
Dit vinden we erg fijn om te horen.
Heel graag tot ziens in onze winkel!

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde kleur van relax fauteuil…

Verkeerde kleur van relax fauteuil gestuurd wat wordt ontkent ondanks de foto's. Ik had nl een foto gemaakt van de stoel die ik had gekocht in de winkel .Deze kleur komt niet overeen met de geleverde stoel. Ik heb ook al een bankstel gekocht wat wel goed us. Ik heb nog o.a. een eethoek nodig maar afhankelijk van de service of ik die bij jullie koop.

11 maggio 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor uw review Els.
Zojuist heb ik vernomen dat uw klacht opgenomen is door de serviceafdeling, en de retourbetaling in gang is gezet. Ondanks dit vervelend voorval hopen wij u snel weer te mogen begroeten in onze winkel.

Geweldig personeel …

Ze zijn erg klant vriendelijk ,net iets meer doen voor een klant.
Als je tegenvallers hebt zoals wij hebben gehad dan doen ze er werkelijk alles aan om het op te lossen ,geweldig personeel Mout ,Francie,Tom de rest weet ik helaas niet bij naam.
Altijd vriendelijk ontvangst ze werken met plezier dat is echt wel te merken .

6 maggio 2023

Beste meneer, mevrouw Yenidogan,

Hartelijk dank voor uw review. We doen iedere dag ons uiterste best om onze klanten te helpen. En zoals u opmerkt, doen we het iedere dag met heel veel plezier.

Graag weer tot ziens in onze winkel.

Prima geholpen

Prima geholpen, niet opdringerig, vriendelijk en komen afspraken na.

14 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor de review Lukas!
Fijn om te lezen dat u prettig geholpen bent door onze collega's. Ik wens u veel plezier met uw nieuw meubel.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een kras op een tafelpoot.

Wij hebben een kras op een tafelpoot en volgen week vrijdag wordt al een nieuwe tafel gebracht.

28 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor review meneer Verstappen!
Wat vervelend te lezen dat u een beschadiging op uw nieuwe tafel heeft. Gelukkig kunnen we dit snel voor u oplossen. We gaan er van uit dat u vanaf vrijdag kunt gaan genieten van uw nieuwe eettafel.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had al eerder meubels gekocht bij Profijt, vandaar mijn keuze om daar mijn opbergkast te zoeken. Eerst op de website gekeken en in de winkel wist ik dus precies wat ik wilde. De kast was mooi en na een vriendelijke behandeling met koffie was de koop zo gerealiseerd

22 aprile 2023

Risposta di Profijt Meubel - Tilburg

Hartelijk dank voor de 5-sterren en het compliment voor de heerlijke koffie Karin!

We zien u graag weer in onze winkel.

Profijt Meubel Tilburg

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più