Profijt Meubel - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Aabe-straat 36, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met de winkel van Profijt in Tilburg was zeer geslaagd. We werden direct geholpen bij onze vragen en geen moeite was teveel.Geen opdringerige sfeer .Aan ons zelf de keus na een duidelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk aangegeven aan Jaap was we zochten, veel eisen eigenlijk, na enkele seconden denken kon hij ons de Relaxfauteuil elektrisch verstelbaar Niland grijs aanbevelen, even in gezeten, stoel was op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Tilburg

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Aabe-straat 36, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 013-5369281
Promotion box for Profijt Meubel - Tilburg

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

188 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

585 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend goed geholpen door…Gerrit

We zijn ontzettend goed geholpen door Gerrit.
De perfecte kleuren bij elkaar,
geweldig.
Bedankt Gerrit.

Toos Smits de Laure

20 agosto 2025

Beste Tosja,

Hartelijk bedankt voor je vijfsterren review.
Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een vloertapijt en twee draai fauteuils

Maandag 18 augustus hebben wij de winkel van Profijt meubel in Tilburg bezocht op zoek naar een vloertapijt. Wij zijn zeer goed geholpen door de salesmedewerkster Margriet. Missie geslaagd. Ook toonde wij interesse in twee draai fauteuils. Ook weer geholpen door Margriet. Na een zeer uitgebreide en professionele uitleg hebben we besloten om hier een nachtje over te slapen. Dinsdagmorgen begon het toch weer te kriebelen, zeker omdat we er een zeer goed gevoel aan over hadden gehouden. Weer op weg naar Tilburg vanuit Baarle-Nassau naar Profijt meubel. En jawel, daar was ze weer Margriet. Ook nu weer een perfecte uitleg met nog meer details, wat ons goede gevoel nog versterkte. Resultaat, aanschaf van twee draai fauteuils met daarbij de 5 jaar All in house service. We kunnen niet wachten tot we ze op kunnen halen. Margriet bedankt voor dit fijne contact en je hebt wat ons betreft je vakantie dik verdient. Wij gaan dit ook zeker delen met onze vrienden en kennissen.

18 agosto 2025

Beste meneer van den Boogaart,

Hartelijk bedankt voor uw mooie vijf sterren review.
Wij vinden het fijn dat u zo goed geholpen bent door margriet.

Valutata 2 stelle su 5

Tokio fauteuil

Vorige jaar een tarkio draai fauteuil gekocht nu al kapot het binnen werk helemaal gebroken. Service erbij gekocht. Eerst 3 maanden kunnen wacht op levering nu willen ze hem weer omruilen tegen dezelfde stoel maar ik heb er geen vertrouwen meer in. Nu moet ik weer minimaal 4 weken wachten en zit met een kapot fauteuil in huis waar ik niks mee kan. Er wordt ook niet geluisterd naar wat ik wil. Door gezondheidsrede kan ik niet zolang wachten op een fauteuil maar daar geven ze niks om het geld is binnen

14 agosto 2025

Beste patricia,

Jammer te horen en te dat je vind dat je niet goed geholpen bent door ons.
Het is zo dat er afgelopen donderdag iemand van de All in House garantie bij je geweest en wij hebben daar afgelopen maandag het rapport van mogen ontvangen.

Wij hebben daarna contact met je opgenomen.
Het is zo dat wij vanuit de garantie bij een eerste melding alleen eenzelfde nieuw product mogen leveren. Dus het is helaas niet mogelijk een ander product uit te kiezen zoals jij zou willen.
De stoel is inmiddels voor je in bestelling, en dat duurt nu eenmaal een paar weken, maar zodra deze binnen is zullen wij hem bij je thuis komen omruilen.
Dus ik kan aangeven dat wij wel degelijk proberen je van een goede service te voorzien.

Profijt Tilburg

Na diverse keren de winkel in Tilburg te hebben bezocht en daar correct en zeer behulpzaam (zonder druk maar geduldig en vakkundig) te woord te zijn gestaan door Gerrit en Nicoll. Vandaag mijn bestelling geplaats bij Maud :-) een zeer vriendelijke vlotte jonge dame met kennis van zaken en klantvriendelijkheid. Ik zie mijn bestelling met een positief gevoel tegemoet, dus een warme douche voor pronto Tilburg :-)

16 agosto 2025

Beste mevrouw van Bedaf,

Hartelijk bedankt voor uw mooie positieve review.
Wij vinden het fijn te horen dat u zo goed geholpen bent.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel, expertise van verkoper was goed

13 luglio 2025

Beste meneer Verbene,

hartelijk bedankt voor uw positieve review.

Geweldige en deskundige ervaring bij Profijt Tilburg

Ik had zelf eigenlijk nauwelijks tijd om overal goed over na te denken, maar gelukkig was daar Jaap. Hij nam echt de tijd om met me mee te denken en gaf super goed advies over welke kleur hout het beste zou passen. Ook bij het kiezen van de meubels heeft hij me ontzettend geholpen. Het voelde alsof hij precies begreep wat ik wilde, zonder dat ik het allemaal hoefde uit te leggen. Dankzij Jaap is het eindresultaat echt helemaal naar mijn smaak.

13 agosto 2025

Beste Maaike,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen door Jaap

Wij zijn super goed geholpen door Jaap, we twijfelden over de kleur . Jaap heeft de stoelen bij nooduitgang in daglicht laten zien en we hoefden geen moment te twijfelen om een keuze te maken.
Veel voor weinig geld.

9 agosto 2025

Beste meneer van Broekhoven,

Hartelijk bedankt voor uw vijfsterren review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent door Jaap.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en eerlijk advies, medewerker denkt goed mee

We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster die ons eerst zelf op ons gemak liet rondkijken. Ze was beschikbaar voor vragen. Toen we onze keuze grotendeels hadden gemaakt maar twijfelden over stoelen haalde ze de stoelen van de andere kant van de winkel op om deze erbij te zetten. We mochten kleurstalen mee naar huis nemen om deze te vergelijken of het bij de muur en vloer paste. Ze gaf goed advies over materiaal.

9 agosto 2025

Beste meneer van Loon,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.

Nieuwe meubels

Eerder een bank gekocht bij Profijt. Toen al heel goed geholpen. Vandaag weer goed geholpen door Margriet. Op zoek naar een eettafel, stoelen en salontafels. Margriet dacht goed met ons mee en kwam zelf met creatieve leuke ideeën. Stoelen verplaatsen, staaltje meenemen naar andere winkel, kon allemaal. Fijn geholpen!

11 agosto 2025

Beste Annemiek,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat Margriet u zo goed heeft kunnen helpen.

Bank

Wij waren op zoek naar een bank.
In de winkel in Tilburg een hele leuke gezien en we werden geholpen door Maud.
Na een hoop info gaven we aan dat we er nog even over na wilde denken.
De volgende dag zijn we terug gekomen en gingen in de winkel op zoek naar Maud.
Tijdens een kopje koffie alles doorgesproken en over 8 weken hebben wij een nieuwe bank.
Blij mee :)
We zijn erg goed geholpen

22 luglio 2025

Beste mevrouw van der Waals,

Zeer tevreden

Nieuwe bank gekocht met hulp van Emily en zeer tevreden! De levertijd was ook minder dan verwacht. Ook nog een leuk kaartje van Emily ontvangen nadat de bank geleverd was :)

21 luglio 2025

Beste Anouk,

Hartelijk bedankt voor je vijf sterren review.
Heel veel plezier van de bank.
Wij zien je graag nog eens terug in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden hoe het probleem is…

Zeer tevreden hoe het probleem is opgelost door vriendelijk en behulpzaam personeel (Gerrit&Nicolle) bij Profijtmeubel in Tilburg.

18 luglio 2025

Beste mevrouw Rossou,

"Teleurstelling tot het einde

"Teleurstelling tot het einde! Zelfs één ster is te veel voor deze service. Eerst werd ons gezegd dat de tafels binnen 18-20 weken klaar zouden zijn, maar uiteindelijk hebben we maar liefst 23 weken moeten wachten. Niemand heeft de moeite genomen om contact met ons op te nemen of ons te informeren dat de tafels klaar waren – ik moest steeds zelf bellen en vragen. Als 'excuus' voor de vertraging beloofden ze gratis levering, maar uiteindelijk moesten we de tafels zelf ophalen. Ik heb zelfs bewijs waarop duidelijk staat dat zij de levering zouden doen, en nu moeten we het toch zelf regelen. Geloof ze niet, vermijd bestellingen hier. Een enorme teleurstelling!"

6 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

In de winkel ben ik echt goed geholpen

In de winkel ben ik echt goed geholpen, waarom dan maar 1 ster?
Mijn bestelling is nog niet geleverd, inloggen op het klantportaal werkt niet. Hiervoor wordt geen verantwoording genomen; ligt voIgens de klantenservice aan een extern bedrijf. Als ik met de klantenservice bel, word ik niet gehoord; ze draaien een standaardriedeltje af en houden je een worst voor: misschien volgende week, maar....., ik had u wel gebeld, maar ik heb de mail van de leverancier pas vanochtend ontvangen.
Mooie verkooptruc dus om een korte levertermijn aan te bieden. Je kunt er minimaal 4 weken bij optellen en zoals het er nu naar uitziet, moet ik nog langer op mijn tafel wachten. Ben benieuwd wannee hij eindelijk geleverd wordt en mss nog wel meer of ze zelf contact opnemen. Ik heb er geen vertrouwen in.

30 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Profijt liet ons met een rotgevoel achter

We kochten al onze nieuwe meubels bij Profijt: twee zitbanken, een grote eettafel, een eetbank en vier stoelen. Niet goedkoop. We betaalden aan en wachtten enkele maanden langer dan beoogd. Dit omdat we vertrouwen hadden in dit bedrijf na een fijn gesprek in de winkel in Tilburg.

Helaas bleek dit vertrouwen niet wederzijds. Op de dag van levering kwamen de leveranciers mooi op tijd. Ze zetten alle meubels keurig in elkaar. Toen we moesten betalen bleek een landelijke storing van onze bank. Profijt was op de hoogte van deze storing. Omdat we allebei bij deze bank zitten, net als familieleden zat iedereen met dezelfde storing. Betaling diende per pin te gebeuren en daarom hadden we dit bedrag ook niet contant in huis.

Profijt wilde hier niet coulant mee omgaan. We moesten het per plekke betalen. De leverancier moest ivm niet kunnen pinnen alles afbreken en mee terugnemen.
- Al onze oude meubels waren al uit huis.
- Het in elkaar zetten had de nodige tijd gekost voor al deze meubels.
- de leverancier gaf aan dat demonteren en mee terugnemen in volle bus zeker voor schade zou zorgen aan meubels. Mogelijk ook aan onze nieuwe vloer of kozijnen.
- Zij belden herhaaldelijk naar Profijt, maar die dachten totaal niet mee. Mee terugnemen bleef ook uren later het antwoord.

Uiteraard konden we die middag op kantoor betalen of op het distributiecentrum, dat gaven we herhaaldelijk aan. Meteen dezelfde dag zodra de storing was verholpen, maar dit was niet akkoord vanuit Profijt. Zoals wij een klein half jaar ons geld hadden toevertrouwd aan Profijt. Maar een dagdeel was hen teveel! Dit gaf echt de nodige uren stress en met dank aan het meer dan meedenken vanuit de bezorgers is het uren later opgelost. We bleven helaas wel echt met een rotgevoel achter.

14 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prima prijs/kwaliteit en erg behulpzaam

Heel erg fijn geholpen door Gerrit. Duidelijke uitleg en goede tips. Ook met de visie van het gebruik van je meubels over de langere termijn. Ik kom hier zeker terug!

23 maggio 2025

Beste meneer Vesters,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw lovende woorden over de hulp vanuit onze collega. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel!

^Sharona

Prima service

Goed geholpen door medewerker Gerrit.
Alle mogelijkheden goed uitgelegd en bovendien een leuke korting gekregen.

21 aprile 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review.

Profijtmeubel Tilburg

Valutata 5 stelle su 5

Mooie collectie fantastisch personeel!

Onlangs de winkel bij het Ketelhavenplein ingelopen om wat ideeën op te doen voor ons nieuwe appartement. Wat een geluk dat we medewerker Gerrit troffen.

We zijn door deze vakman ontzettend goed geholpen: Goede interieur-adviezen, meedenkend en sympathiek en zodoende onverwacht in een keer geslaagd!

Erg tevreden over onze aankopen en de fijne service!
Wij komen graag nog eens terug.

26 marzo 2025

Beste mevrouw Vermelis,

Bedankt voor uw positieve review,
Wij zien u graag eens terug in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Het personeel was uiterst vriendelijk…

Het personeel was uiterst vriendelijk en leek oprecht geïnteresseerd in hetgeen dat we verteld. We werden geholpen door Richard en Maud.

12 aprile 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review.

Nooit meer koop ik iets bij profijt : schandalige oplichters

hoekbank en 2 zits bank gekocht bij profijt Tilburg.
buiten de 2 jaar standaard fabriek garantie ook nog 3 jaar volledige garantie bijgekocht met hun All-in house servicepakket voor een bedrag van 39,95 euro per zitdeel wat totaal neerkomt op 319.60 euro voor extra garantie.. dan mag je wat verwachten ...niet dus....Binnen 1 jaar aardig wat problemen 1) Leuningen zakken in 2) Stiknaden laten los
3) Stof komt los en scheef te zitten over de kussens en zit er niet meer strak omheen
4) Hierdoor scheurt stof op diverse plaatsen

Helaas blijkt achteraf dat garantie nooit geregistreerd is en profijt wil de problemen niet oplossen.

Nooit meer koop ik iets bij profijt : schandalige oplichters

15 dicembre 2024

Beste meneer Spierings,

Uw review hebben wij uiteraard goed bestudeert. Echter vindt ik binnen onze systemen geen servicemeldingen met uw naam. Ook is deze niet bij de All In House garantie bekend. Om hier vanuit mijn kant naar te kijken verzoek ik u een mail naar ons te sturen op het mailadres meubeladmin@gbmeubelen.com, of telefonisch contact met ons op te nemen.

^Babette
Profijt Meubel Tilburg

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più